- 23 Ağustos 2012
- 51.849
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.482
- 898
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
...... kizlar, bakan olursa cok makbule gececek.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
...... kizlar, bakan olursa cok makbule gececek.![]()
canım selam hissettiğim kadarıyla falını yorumlamaya çalışayım...Çok yakın bir zamanda bir erkekten evlenme teklifi alıcaksın çok bariz çıkmış tabağın yanına koyduğun iki resimde...tek taş bir yüzük var o erkeğin başının üstünde...ve buna sen çok sevineceksin...Yalnız bu teklife sıcak bakmayan sırtını dönmüş yaşlı bir bayan var..farkettiysen resimdeki en büyük sluet arkası dönük yaşlı bir bayan. Sen onu ikna etmeye çalışıcaksın bununla ilgili gelişmeler olucak..Tabağında da bu erkeğin isminde e harfi olabilir gibi gördüm....
Hissettiklerim ve gördüklerim bu kadar
Tesekkur ederim sekerim, oglen oglen beni gulumsettin ama benim sevgilim yok, bana kim evlenme teklif edecek ki![]()
sevgilin varmı yokmu bilemiyorum tabiki ama böyle bir şey çıkmış falında... Bulunduğun ortamlardan birinde seni beğenen birindende olabilir...![]()
Cikarsa mesaj atarim![]()
tamam canım bu arada tefricyeleri bitirmeye çalışıyoruz...sen ne durumdasın şekerim ?![]()
Vallahi bugun tamamlamak niyetindeyim. Az kaldi zaten, bugun bitiririm umarim.
...... kizlar, bakan olursa cok makbule gececek.![]()
Canim senin karsina biri cikicak bu kisiyle yeni tanisiyor olabilecegin gibi uzaktan bir tanisikligin olan biri de olabilir arada ortak bir arkadas durumunuz var gibi .Ayrica cok muhabbetli dedikodulu bir ortaminiz olacak .Sohbet epey koyu görünüyor
Diger yandan gönlünde kalbinin bir kösesinde biraktigin senden coktan kopmus bir erkek var bu erkek artik tamamen uzaksin ve ara sira aklina geliyor bu kisi .artik onun farkli bir yöne yöneldigi cikmis
Fazla sIkIntin yok varolanlari atiyosun ztn
H harfli biriyle fikir ayriliklarin olabilir kücük bir tartisma yasiyabilirsin
F harfli biriyle (bayan gibi ) konusman var biraz maddi konularla alakali olabilir
Aklin cok karisik darmadaginik düsünmeye baslamissin bence kendine eziyet etme bu kdr
her ne kadar istemesende cekemeyen bir düsmanin var
birde seninle olmak isteyen ve bunu bariz belli eden bir erkek var sen bu erkegi istemeyeceksin
Bu kadar cikti![]()
Thalix cigim bu sefer tutturamadin diyorumO ardindan aglayip zirladigim herifle ilgili o kadar guzel gelismeler oldu ki inanamazsin, ne tarafa yonelir bilemem tabi ama bence uzak degiliz artik
![]()
Haha canim falin dünden kalmis onu söyliyim haa ins senin diledigin gibi gerceklesir fal sonucta![]()
noldu ayriyeten ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haha hayirlisi olsun anlatma bakalim.devlet sirri olaraktan saklarsin canim fazla cikan bisi yok ama bir patlama durumun var senin bir kisiye karsi eski yeni ne varsa konudman olcak cok uzun bi konusma yüzledme gibi bisi ama sen cok kizginsin...
Herkesin görme sekli hissiyati farklidir canim sadece yorumumu yaptim gerisi sana kalmis
Soylememmmmmmmmmm hehehheSana sadece yeni bir fincan fotomu yolluyorum, fincanin eski oldugu konusunda haklisin ve de cakalsin
![]()
Herkesin görme sekli hissiyati farklidir canim sadece yorumumu yaptim gerisi sana kalmis