Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Falıma bakabilecek kimse var mı?:18::18::18:
Eki Görüntüle 809318 Eki Görüntüle 809317 Eki Görüntüle 809316 Eki Görüntüle 809315 Eki Görüntüle 809314 Eki Görüntüle 809313
bende rica etsem ? :)
ooooo çok kalabalığa giriyosun mahşer yeri gibi aynı. bir sürü kadın olacak etrafta kiminin kucağı çoluklu kimi bekar ya da yeni evli gibi çok fazla laf dolaşak etrafta çoğu boş laflar dedikodu. senin çok büyük bir isteğin var o kabul olacak çok yakın bir zamanda. deniz kenarı bir yere gidiyosun kafa dağıtmak dinlenmek için kısa süreli bir kaçış gibi birşey yalnız gideceksin. sevinçli bir haberin var bu gittiğin yerden hemen sonra gelecek. birisi ya da birileriyle bi laf atışması yaşayaksın ama bilgilerin ve deneyimlerinle onları alt edeceksin. elinden büyük bir miktar para çıkıyor sen ne kadar istemesende. sen şu anki seviyene çok zor gelmişsin etrafındakilere sürekli bunu söylüyosun ve başarını kutlamalarını istiyosun haklısında bu tutumunda fakat etrafındaki insanları bazen çok sıkıyosun. bir erkek var orta boylu normal kiloda biri bu onunla bir konuşma geçecek aranızda o konuşmadan sonra ipler kopma noktasına gelecek. sıkıntılarını bir bir atıyosun üzerinden nazar var sende yıldızın çok düşük tek bir kelimede bile çok çabuk nazar olabiliyosun. hane içinde çok hoş olmayan olaylarla karşılaşacaksın canın çok sıkılacak ailen senin istemediğin bir karar alıcak hazırlıklı ol. bu karar pek hayırlı bir karar değil. biraz sabret güzel günlerin çok yakında. ailenin içine deve yüküyle bir para veya mal girecek. bir sürü iyi haberin var. varsa sevgilin veya eşinle aşk tazeleyeceksin yoksa aşık olacaksın hiç ummadığın bir anda hiç ummadığın bir zamanda. bide ailede doğacak erkek bir bebek var hayırlı bir evlat olacak. benden bu kadar.
en büyük isteğim güzel bir iş, dediğiniz gibi olur inşallah.. ahh kafa dinlemek için bir yere yalnız gitmek.. o kadar uzak görünüyor ki :) inşallah olur..
atışmalar.. olur evet.. güvendiğim kimse yok diyebilirim, yaşadıklarımdan dolayı uzaklaştım.. ve gerçekten kendi kendimi geliştirdim evet..
eskisine nazaran azalsa da çabuk canım sıkılıyor maalesef yıldızımın düşüklüğü doğrudur.. bu istemediğim karar nasıl bir karar acaba? benimle mi ilgili? şu falda en istemediğim şey bu oldu heralde :) birde para çıkışı, eğer tahmin ettiğim şeyse imkanım olduğunda o para illaki çıkacak..
sevgilim yok, hayırlısı olsun inşallah :) doğan bir erkek var ama doğacak var mı bilmiyorum :)
çook teşekkür ederim :)
ben teşekkür ederim
son olarak o kalabalık hayırlı mı? kötü bir şey için mi toplanılmış..
birde ailemin kararı nasıl bir karar.. benimle ilgili sanırım?
O kalabalik pek hayirli degil sanki bi cenaze icin gibi. Ailenin karari seninle pek ilgili degil ama ucu ve en aci tarafi sana dokuyo soguk kanliligini yitirmedigin surece o sorununda ustesinden geleceksin
Hanenize büyük bir mal ya da para girecek.Düşündüğünüz ,hedeflediğiniz bir yol var onun önü açık.Deniz olan bir yerde oturuyorsunuz ya da oturacaksınız.Etrafınızda dedikoducu,çok çeneli insanlar var..Falınızda S harfi çok çıkmış ismi s ile başlayan veya isminin içinde s harfi olan birisi ya da birileri var ve bunlar çok dedikoducu insanlar..Sürekli tartıştığınız birisi var karşınızda.Fikir çatışmaları yaşıyorsunuz bu kişiyle.Fakat orta yolu bulacaksınız.Bir de çok güzel tren ve uçak yolculuğu bekliyor sizi.Falınız çok güzel çıkmış.Naçizane benden bu kadar :)
çok iyi anlarım demiyorum ama bakmaya çalışayım.
senin kısa bir süre önce büyük bir sıkıntın olmuş bu sıkıntıyı atlatıyosun ama atlatırken de elinden para ya da bi eşyayı çıkartıyosun. kapalı kısa boylu bir kadın var hafif kilolu bu kadın ellerini semaya açmış sana dua ediyor hayır duaları ve bu hayır duaları kabul oluyor. aileden veya yakın arkadaşlarından biri gelin olmuş daha yenilerde uzun boylu zayıf bi kızcağız onu düşünüyosun acaba iyi mi etti evlenmekle acaba mutlu diye. hiç merak etmene gerek yok bu kız evinde gayet mutlu boşuna sıkıntılarına birde bunu katma. 4 bölüm halinde eline geçen bir para var bu paraların yerleri belli. 3 4 kişi toplaşmışlar senin dedikodunu yapıyolar seni çekiştiriyolar hiç ummadığın kişiler bunlar. yüzüne gülüp arkandan iş çeviyolar sürekli. bir adağın var şu işim olsun şunu yapıcam yada şunu kesicem diye. bir koç adanmış gibi onu çok yakın bir zamanda kesiyosunuz. onu kesmenizle beraber içiniz ferahlıyor. yakınlarda bi mevlüt gibi birşey var içinden çok gitmek isitosun ne yapsam ne etsem diye düşünüyosun gideceksin bu yere birsürü tanıdığın insanla karşılaşacaksın. evli misin bilmiyorum nişan yada düğün gibi birşey çıkmış hayırlara vesile olur inşallah. dilediğin bütün dualar kabul oluyo. yalnız yakın bi zamanda bi erkek senin canını sıkacak üzüleceksin ama o erkek eşşeklik yaptığının farkına varıp geri senden özür dileyecek. ailenin içinde kalp rahatsızlığı olan birisi var tüm aile bunu konuşuyor. dua var bu kişiye çok dua ediyosun. saçları belinin üzerine gelen bir kadın var bu sen misin bilmiyorum bir erkekle tartışma yaşayacak bu kadın bu tartışmanın sonuncu olumlu olacak. kabarık saçlı bi kadın var saçları omuzlarının biraz altında bu kadından bir fayda göreceksin ailevi konular hakkında bu kadın hiç ummadığın biri. kısa ama mutlu bir yolculuk yapacaksın herşeyin hazır. elinden iki parça halinde bi para çıkacak ama bu paranın 10 misli sana çok yakında geri dönecek.
Benden bu kadar herşeyin hayırlısı olsun.