- Konu Sahibi soyluserap
Herkese merhaba
Kahve falımı yorumlayanlara Dilek falı bakacağım.
Sorularınızı genel değilde '' şu dileğim olacak mı,şu kişi benimle ilgili olumlu düşünüyor mu,şu kişi beni seviyor mu,yeniden yan yana gelir miyiz,iş bulacak mıyım'' vs vs yani soru tarzında sorarsanız sonucu daha net yorumlayabiliriz.
(Kahve falı bakamıyorsunuz diğer her türlü falda kabulümdür istediğiniz fala bakabilirsiniz :) ) sorun olmaz.
İstenilen her konuda bakabilirim.Mesela şu konuda şu isteğim olacak mı şeklinde soruya evet hayır engel varsa bunların hepsini belirtebilirim.
Dileğiniz konusunda ayrıntı vermek istediğinizde daha net bişeyler çıkabiliyor.Yalnız bu falda sorduğunuz sorunun cevabı zaman içinde yaşanılan durumlara bağlı olarak elbette şekil değiştirebilir yani cevap değişebilir.İsim ve isimler vermeniz gerekecek sadece.
Bu bir eğlencedir unutmayalım :)
Eki Görüntüle 603991 Eki Görüntüle 603992 Eki Görüntüle 603993 Eki Görüntüle 603994 Eki Görüntüle 603995
canım falında denizkızı gördüm.güzel bir kısmet demek ancak sıkıntılı zaman içerisinde gerçekleşecek olan bişey bu.birbirine yakın aynı seyleri düşünen bir sevgili gördüm yanında 3 sayısı var.erkek boyu uzun zayıf biri kız normal çok kısa değil düz saçlı bi kız.birbirlerini cok seviyorlar ancak kızın kafasının üstünde soru işareti var .bir anahtar gördüm güzel bir dileğin var yanındada yaslı bir kadın var sana dua ediyo o dua sayesinde isteğine yaklaşıyosun adım adım.nazarlar cıkmıs.için cok sıkıntılı .içinde 5 olan bir telefon haberi cıkmıs.ama dikkat et iyi bi haber olmayabilir yanında timsah vardı.tehlikeli yada istemediğin bi sey duycaksın gibi.yani güzel şeyler söylemek isterdim hep ama gerçekci olmak lazım diye düşünüyorum. görebildiklerim bu kadar. bende senden dilek falıistiyorum ancak özel olarak isimleri msj atıcam sana canım :)