Falımı Yorumlayana Dilek Falı Bakacağım.

Herkese merhaba

Kahve falımı yorumlayanlara Dilek falı bakacağım.

Sorularınızı genel değilde '' şu dileğim olacak mı,şu kişi benimle ilgili olumlu düşünüyor mu,şu kişi beni seviyor mu,yeniden yan yana gelir miyiz,iş bulacak mıyım'' vs vs yani soru tarzında sorarsanız sonucu daha net yorumlayabiliriz.

(Kahve falı bakamıyorsunuz diğer her türlü falda kabulümdür istediğiniz fala bakabilirsiniz :) ) sorun olmaz.

İstenilen her konuda bakabilirim.Mesela şu konuda şu isteğim olacak mı şeklinde soruya evet hayır engel varsa bunların hepsini belirtebilirim.

Dileğiniz konusunda ayrıntı vermek istediğinizde daha net bişeyler çıkabiliyor.Yalnız bu falda sorduğunuz sorunun cevabı zaman içinde yaşanılan durumlara bağlı olarak elbette şekil değiştirebilir yani cevap değişebilir.İsim ve isimler vermeniz gerekecek sadece.

Bu bir eğlencedir unutmayalım :)

Eki Görüntüle 603991 Eki Görüntüle 603992 Eki Görüntüle 603993 Eki Görüntüle 603994 Eki Görüntüle 603995

canım falında denizkızı gördüm.güzel bir kısmet demek ancak sıkıntılı zaman içerisinde gerçekleşecek olan bişey bu.birbirine yakın aynı seyleri düşünen bir sevgili gördüm yanında 3 sayısı var.erkek boyu uzun zayıf biri kız normal çok kısa değil düz saçlı bi kız.birbirlerini cok seviyorlar ancak kızın kafasının üstünde soru işareti var .bir anahtar gördüm güzel bir dileğin var yanındada yaslı bir kadın var sana dua ediyo o dua sayesinde isteğine yaklaşıyosun adım adım.nazarlar cıkmıs.için cok sıkıntılı .içinde 5 olan bir telefon haberi cıkmıs.ama dikkat et iyi bi haber olmayabilir yanında timsah vardı.tehlikeli yada istemediğin bi sey duycaksın gibi.yani güzel şeyler söylemek isterdim hep ama gerçekci olmak lazım diye düşünüyorum. görebildiklerim bu kadar. bende senden dilek falıistiyorum ancak özel olarak isimleri msj atıcam sana canım :)

Arkadaşlar son eklediğim $06022013.webp $06022013(009).webp $06022013(008).webp $06022013(007).webp $06022013(006).webp $06022013(005).webp $06022013(004).webp $06022013(003).webp $06022013(002).webp $06022013(010).webp falıma bakar mısınız?

İki kişi arasında çok kararsız kalmışsın.bu sanırım iki erkek.bir tarafın geçmişten kalan bir erkek ayrıldığın kişi olabilir.onu hala seviyorsun ama tekrar güvenmekten korkuyorsun o kişiye.diğer erkek ise iyi birine benziyor ama güven sorunun yaşadığın için en önemlisi de kalbin kırık olduğu için adım atamıyorsun.bu dediğim kişi hayatına girmek isteyecek olan kişi.ayrıca aşk konularında senin kafanı karıştıracak kişiler var çevrende ama bende klasik ama hislerine güven derim sadece kendini dinle ona göre adımlarını at.bu aralar yüreğin sıkışmış gibi ama sanki öyle bir döneme giriyorsun ki istediğin ne varsa olucak.bunu ettiğin dualar sayesinde göreceksin.uzun zamandır görmediğin bir arkadaşınla karşılaşacaksın bu seni sevindirecek.yalnız çevrende biri var devamlı sen ne yaparsan yap seni izliyor.bayan bu kişi.kötülüğü dokunmuyor ama hep senin çevrende bu kişi.ben sende bir anda nedense yaza doğru söz ya da bir isteme gibi bir şey olucak diye hissediyorum.bu kişi adım atmaktan korkacağın ve hayatına girecek olan kişi.samimiyeti ve ciddiliği seni hoşuna gidicek.
Sen gerçekten bir şey için çok dua ediyorsun.bunun biraz daha zamanı var.ama olacak isteğin ne ise

İki kişi arasında çok kararsız kalmışsın.bu sanırım iki erkek.bir tarafın geçmişten kalan bir erkek ayrıldığın kişi olabilir.onu hala seviyorsun ama tekrar güvenmekten korkuyorsun o kişiye.diğer erkek ise iyi birine benziyor ama güven sorunun yaşadığın için en önemlisi de kalbin kırık olduğu için adım atamıyorsun.bu dediğim kişi hayatına girmek isteyecek olan kişi.ayrıca aşk konularında senin kafanı karıştıracak kişiler var çevrende ama bende klasik ama hislerine güven derim sadece kendini dinle ona göre adımlarını at.bu aralar yüreğin sıkışmış gibi ama sanki öyle bir döneme giriyorsun ki istediğin ne varsa olucak.bunu ettiğin dualar sayesinde göreceksin.uzun zamandır görmediğin bir arkadaşınla karşılaşacaksın bu seni sevindirecek.yalnız çevrende biri var devamlı sen ne yaparsan yap seni izliyor.bayan bu kişi.kötülüğü dokunmuyor ama hep senin çevrende bu kişi.ben sende bir anda nedense yaza doğru söz ya da bir isteme gibi bir şey olucak diye hissediyorum.bu kişi adım atmaktan korkacağın ve hayatına girecek olan kişi.samimiyeti ve ciddiliği seni hoşuna gidicek.
Sen gerçekten bir şey için çok dua ediyorsun.bunun biraz daha zamanı var.ama olacak isteğin ne ise

Yorumun için çok teşekkür ederim, bende senin dilek falına bakmak isterim :) var mı bana sormak istediğin bir soru?

Merhaba Serap. Sana deste katina bakacağım. 1 ile 65 arasında istediğin 3 rakamı söyler misin?

Merhaba Serap. Sana deste katina bakacağım. 1 ile 65 arasında istediğin 3 rakamı söyler misin?

21 - 13 - 42 rakamlarını söyledim :) vauvvv bir katinacı daha varmış bilmiyordum ve gerçekten çok sevindim eski bir katinacı olarak :))

Son düzenleme:

valla abla yine ilk olarak gpzume carpan su esmer kadin oldu,her falinda cikiyor sana zarar veremeyen sadece izleyen bir tip.Bu kez sana karsi atak yapmaya hazirlanmis sana zarar vermeye kalkismis ama onu vazgeciren biri cikti arkasinda.
Yine ikiye bolunmussun abla,bir tarafin bugumu yasarken diger tarafin gecmiste.Merak ediyorum valla kac faldir soyluyorum hala pisman olup gelen yok mu abla gecmisteki sevgilinden ? :) Bu kisi cook yipratmis seni guvensizlik yasatmis sanirim ve bu guven sorununu hala cekiyorsun,izleri kalmis sende..Bir sure daha gecmiste kalacaksin ama gelecge bakmani gerektirecek birseylee olacak..Kumral ve uzun boylu bir erkek gordum ben.Kibar ve hos biri.Hatta enstruman caliyor sanirim.Seni cok mutlu edebilcek biri,yanibasinda fakat sen onu henuz goremiyorsun.Kisa bir zaman sonra bir firsat gececek eline ablacim,ve tanima imkani bulacaksin..
Yuregin cok kabarmis gorunuyor..Yine eski sevgilin cikmis yaa,resmen ayaklarina kapanmis yalvariyor durumda.Aldatilma falan mi oldu bu iliskide veya 3.kisilerin etkisi? O yuzden sende daha derin bir aci kalmis sanki..
Ama dedigim gibi hepsi gececek.Herseyin yoluna girecegi bir donem olacak abla senin icin.

Ve ben havaya kep atan biri gordum.Ya ailede mezun olan biri var yada sen.mezun oluyorsun..
Aile icinde de maddi sıkıntı var gordum,ama ellerine bir para gececek..
Kimseyi dinlemeden icinden gelenleri yapman gereken bir zaman dilimi icindesin ablacim,etrafinda baski kurmaya calisan birileri var ama onemli olan senin kararlarin ve secimlerin :)Kendin icin en dogru karari verecek ve mutluluga yelken acacaksin ablacim.Hersey gonlunce olsun..

valla abla yine ilk olarak gpzume carpan su esmer kadin oldu,her falinda cikiyor sana zarar veremeyen sadece izleyen bir tip.Bu kez sana karsi atak yapmaya hazirlanmis sana zarar vermeye kalkismis ama onu vazgeciren biri cikti arkasinda.
Yine ikiye bolunmussun abla,bir tarafin bugumu yasarken diger tarafin gecmiste.Merak ediyorum valla kac faldir soyluyorum hala pisman olup gelen yok mu abla gecmisteki sevgilinden ? :) Bu kisi cook yipratmis seni guvensizlik yasatmis sanirim ve bu guven sorununu hala cekiyorsun,izleri kalmis sende..Bir sure daha gecmiste kalacaksin ama gelecge bakmani gerektirecek birseylee olacak..Kumral ve uzun boylu bir erkek gordum ben.Kibar ve hos biri.Hatta enstruman caliyor sanirim.Seni cok mutlu edebilcek biri,yanibasinda fakat sen onu henuz goremiyorsun.Kisa bir zaman sonra bir firsat gececek eline ablacim,ve tanima imkani bulacaksin..
Yuregin cok kabarmis gorunuyor..Yine eski sevgilin cikmis yaa,resmen ayaklarina kapanmis yalvariyor durumda.Aldatilma falan mi oldu bu iliskide veya 3.kisilerin etkisi? O yuzden sende daha derin bir aci kalmis sanki..
Ama dedigim gibi hepsi gececek.Herseyin yoluna girecegi bir donem olacak abla senin icin.

Ve ben havaya kep atan biri gordum.Ya ailede mezun olan biri var yada sen.mezun oluyorsun..
Aile icinde de maddi sıkıntı var gordum,ama ellerine bir para gececek..
Kimseyi dinlemeden icinden gelenleri yapman gereken bir zaman dilimi icindesin ablacim,etrafinda baski kurmaya calisan birileri var ama onemli olan senin kararlarin ve secimlerin :)Kendin icin en dogru karari verecek ve mutluluga yelken acacaksin ablacim.Hersey gonlunce olsun..

Yorumun için çook teşekkür ederim.
Evet bir özür bekliyorum ama bu aşkla ilgili değil,ama inş.gerçekleşir.Senin gördüğün kepte galiba benim müfettiş olma hayallarime denk geldi inş.o da olur hayırlısı bakalım :)))
Merak ettiğin bir sorun olursa ben buralardayım yani sınavlarım bitsin bakacağım inş.
Görüşmek üzere..

Bu da yeni kahve falım.

Bakana kolay gelsin. :) $22022013.webp $22022013(010).webp $22022013(009).webp $22022013(008).webp $22022013(007).webp $22022013(006).webp $22022013(005).webp $22022013(004).webp $22022013(003).webp $22022013(002).webp $22022013(001).webp $22022013(011).webp

Falıma bakanın Dilek Falına mutlaka bakarım, atlama yada unutma asla ve asla söz konusu olamaz; çünkü bu benim için bir prensip

meselesidir arkadaşlar.

Bu da yeni kahve falım.

Bakana kolay gelsin. :)Eki Görüntüle 639411 Eki Görüntüle 639421 Eki Görüntüle 639420 Eki Görüntüle 639419 Eki Görüntüle 639418 Eki Görüntüle 639417 Eki Görüntüle 639416 Eki Görüntüle 639415 Eki Görüntüle 639414 Eki Görüntüle 639413 Eki Görüntüle 639412 Eki Görüntüle 639422

Falıma bakanın Dilek Falına mutlaka bakarım, atlama yada unutma asla ve asla söz konusu olamaz; çünkü bu benim için bir prensip

meselesidir arkadaşlar.

cnmmm birisi ileeee büyük bir tartışmanız olmus yada olacakkkk karşındaaaa orta yaşlı sarısın bir bayan varrr . sizdeeeee miras olayı faln mı var bu aralar resmi yerlerde işleriniz olabilir bayrak görüyorum falındaaa

4 tane yolun var 2si hemen olacak kısa yollar ama ucunda görünen şeyyy mutluluk seni o yolların sonundaaaa güzel şeyler bekliorr :16::16:

hanenizdeee yadaaaa yakın akrabalarınızda hasta biri var mı cnm yatan birini görüyorum ama bu bir erkek :31::31:

kısa boylu toplu bir bayn var uzak dur ondan cnmmmm seni çekemeyen biri bu :19::19:

yüzüne dost sen arkanı döner dönmezzz suratını burusturuyor o kadınnn :31::31: dikkat cnmmmm :29:

kocaman bir nazar boncuğun varrrr hayır olsun inşallah benden bu kadr :16::16::16:

umarım hayat istediğini veir sana cnmmm :26::26:

Çoook teşekkür ederim ,yüreğine sağlık.

Resmi yerlerde işlerim var haklısın :)

Bende senin dilek falına bakayım hangi konuda bakmamı istersin?

Çoook teşekkür ederim ,yüreğine sağlık.

Resmi yerlerde işlerim var haklısın :)

Bende senin dilek falına bakayım hangi konuda bakmamı istersin?

Erkek arkadaşımla ayrı gibiyiz problemlerim var Cnm barisacakmiyiz bizim için evlilik görünüyor mü :16: özelden yazarsan sevinirim Cnm :16:

Back
X