Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iftardan sonra içmeyi düşünüyodum.Kızlar hadi bi gönüllü baksin falima a. . Bende bakcam :)
Kolay gelsin![]()
Kolay gelsin![]()
Evet şimdi yeni fincanlarimi ekliyorum.. bakanların yüreğine sağlık ama şunu itiraf edeyim fotograftan fal bakıyorum ve bunda çok Iyiyim. . Teşekkürler. .
Fallaşmak isteyenlere bakılır bu gece rahatım. . Bütün falları kabul edilecektir..
Canim merhaba;
Falına bakınca genel olarak biraz sıkıntılısın ama bu kadar sıkıntıya gerek yok.. sanırım yasin daha küçük. . Aşk hayatında süpriz gelişmeler var umarım bu gelişmeler yakındır. Hayatında biri var mı yok mu muallakta kaldım ama gönlün boş değil .. Bu insanla karşılıklı görüşmeleriniz olacak ve güzel geçecek .. bir kadın var sana çok destek oluyor onu üzme. .
Hayatında pek sıkıntı yok .. her şey yolunda gidecek.. telefon alacaksın ve bu haberle çok sevineceksin. . Senin adında a harfi var mı ya da gönlündekinin çok temiz çıkmış .. Bu ara kafadaki kara bulutlar dağılacak ve her şey yoluna girecek
Bu kadat canim bu arada niyetinde 2 vakte kadar kabul olacak..
evet canım herşeyi bildin çok teşekkürler yüreğime su serptin![]()
Bu da benim falim bakmak isteyen olursa çok sevinirim![]()
merhaba canım ilişki durumunu bilmiyorum fakat yakın zamanda evlilik görüyorum hatta biri evliliğinde sana yardım edecek.sana 2 tane hayırlı kapı açılacak bunun birisi iş ile alakalı olabilir.
süper bi döneme gireceksin çok sansın ve kısmetlerin git gide açılacak canım
sevgililnle arada durumunuz karmaşıklaşıyor yani canını sıkıyor aralarda bazen bunaltıyor gibi ama o seni çok seviyor
fakat bi haber duyacaksın ve bu biraz senin canını sıkabilir
bi de eklemek gerekirse ailede seni gözetleyen birisi var dikatli ol derim
bu kadar canım![]()