- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.678
- 773
sağol canım yorumuna sağlık ama bugün başka fal yüklemiştim keşke onu yorumlasaydın ben sana bakmışmıydım ?
Canım öncelikle k.bakam dün çok yoğun bi gündü fırsat bulamadım...Şimidi bakıyorum falına...
Sıkıntının sebebi uzun burunlu küçük gözlü ve sanırım yalancı bi erkek... Bu kişiden beklentilerin var yapması gerekenleri yapmadığı için büyük bi öfken var kimi zaman geçiyo ama aklına her gelişinde kızıyosun yeniden...Bu kişiyle yüzyüze konuşman var zaman tam veremiyorum ama orta bi zaman ne çok yakın ne çok uzak ama yakına daha yakın.. Bu kişinin geçmişte bıraktığı biri var ama bu kişi canını çok yakmış sanırım bu yüzden hayata kndini gamsız tanıtıyo sanırım biraz.. İki tane kişinin çok etisinde kalıyo sözlerine çok değer veriyo bazen onları dinlemekten kendi düşüncesininde bu olduğunu zannediyor.. Ha bide dedim ya yüzyüze knuşma var diye bu konuşma karar vermeye dayalı bi konuşma..Geçmişine takılı yaşayan bi insan sanırım burcu su gurubundan olabilir yani yengeç balık veya akrep.. İsminin içinde s olan bi kızla tardışma yaşıyacaksın yüzü yuvarlağımsı saçları omuzlarının birazdaha altında ve düze yakın yüz uzuvları küçük ve orta arasında biri.. Sen haklısın ama bu kişi bunu kabul etmek istemedeği için bi süre küseceksiniz ama sonunda haklı olduğunu kabul edecek.. Sana ulaşmayacak bi haber var... senden gizlenen bişey olabilir..
Çok yakınında iki yüzlü bi düşmanın var bayan sanki haiff balık etli bu kişiye çok dikkat et çevrene iyi bak sen heüz farkında değilsin bu kişinin.. 2 tanede ortak arkadaşınız var bununla.. söyleyeceklerim bu kadar canım..