Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor benim de sağ tüp yok yumurtlama oluyor eğer icin rahat etmeyecekse doktora kontrole git .Tüpler alındıktan sonra yumurtlama oluyormu arkadaşlar bilginiz var mı
Benim her ikisi de alındıOluyor benim de sağ tüp yok yumurtlama oluyor eğer icin rahat etmeyecekse doktora kontrole git .
Yok tek tüp var açık oda şükür ameliyat oldum histereskopi kontrol sonrası doktor söyleyecek aşılama yapıcaz büyük ihtimalleBenim her ikisi de alındı
Tüp bebek tedavisine başladın mı peki
İnş hadi allahın izniyle güzel haberler alırızYok tek tüp var açık oda şükür ameliyat oldum histereskopi kontrol sonrası doktor söyleyecek aşılama yapıcaz büyük ihtimalle
InsaAllah sizin neden 2 tüpünüzde alındıİnş hadi allahın izniyle güzel haberler alırız![]()
Birinde sıvı birikmesi vardı diğeri de kötü durumdaymış ondan dolayı alındı bakalm şindi üni den haber bekliyorum nasıl bir tedavi olacak diyeInsaAllah sizin neden 2 tüpünüzde alındı
Benimde sıvı birikimi olduğu icin alındı denizli canım senBirinde sıvı birikmesi vardı diğeri de kötü durumdaymış ondan dolayı alındı bakalm şindi üni den haber bekliyorum nasıl bir tedavi olacak diye
Siz nerdensinz
Birinde sıvı birikmesi vardı diğeri de kötü durumdaymış ondan dolayı alındı bakalm şindi üni den haber bekliyorum nasıl bir tedavi olacak diye
Siz nerdensinz
1 haftada iyileşiyorsun eğer çalışıyorsan dikişlerine dikkat etmelisin bn çalıştığım için biraz zor oldu iyileşmesiÇok çok geçmiş olsun. Benim de tüplerim kötü durumda. Laparoskopi olmam gerekiyor. İkisi de alınacak. Ameliyattan sonra iyileşmesi ne kadar sürüyor acaba?
Bana ege üni 20 gün rapor vercekti ama almadım çalıştığım için1 haftada iyileşiyorsun eğer çalışıyorsan dikişlerine dikkat etmelisin bn çalıştığım için biraz zor oldu iyileşmesi
İzmir bende canımBenimde sıvı birikimi olduğu icin alındı denizli canım sen
Başladın mı tedaviye pekiİzmir bende canım
Daha geçen ay laparoskopi oldum şimdi ilk adet gününü bekliyom ondan sonra nolcak bilmiyorum hiçBaşladın mı tedaviye peki
Hayırlısı olsun canım tedaviye ne zmn başlarsın doktor tarih verdimiDaha geçen ay laparoskopi oldum şimdi ilk adet gününü bekliyom ondan sonra nolcak bilmiyorum hiç
Bişi demiyorlar canım hiç ya sır gibiHayırlısı olsun canım tedaviye ne zmn başlarsın doktor tarih verdimi
Anladım canım hayırlısı olsun bende bugün tedaviye başladım nasipse 9 gibi iğneye başlıyorumBişi demiyorlar canım hiç ya sır gibi
Yumurtlama oluyo gulsahcım, bende izmirdeyim 2017 yılında açık miyom ameliyatı oldum ameliyar oncesi her iki tup de acikti ama ameliyat sonrası tüplerde sıvı birikmesi olmuş ameliyattan 3 ay sonra tekrar hsg çektirdim ikisi de kapalı denildi. Tup bebek tedavisine başladık transfer sonrasi negatif olunca tekrar hsg çekildi tüplerin ameliyat sisliginden kapalı çıktığı aslında hidroselpinks olduğu ortaya çıktı hemen laparoskopiyle tüpler alındı 3-4 gün sonra normal hayata döndüm adetimde de herhangi sorun olmadı tüpler alındıktan 1 ay sonra transfer yapıldı ama yine olmadı bu sefer de acaba ameliyat sonrası transfer erken mı yapıldı deniliyor. Bu surecte ege universitesinde genetik testleri yaptirdim aralik sonu sonuclar cikacak bi aksilik olmazsa ocak sonunda adet olcam şubat başı gibi nasipse 3. Transferim olcakTüpler alındıktan sonra yumurtlama oluyormu arkadaşlar bilginiz var mı
Yumurtlama oluyo gulsahcım, bende izmirdeyim 2017 yılında açık miyom ameliyatı oldum ameliyar oncesi her iki tup de acikti ama ameliyat sonrası tüplerde sıvı birikmesi olmuş ameliyattan 3 ay sonra tekrar hsg çektirdim ikisi de kapalı denildi. Tup bebek tedavisine başladık transfer sonrasi negatif olunca tekrar hsg çekildi tüplerin ameliyat sisliginden kapalı çıktığı aslında hidroselpinks olduğu ortaya çıktı hemen laparoskopiyle tüpler alındı 3-4 gün sonra normal hayata döndüm adetimde de herhangi sorun olmadı tüpler alındıktan 1 ay sonra transfer yapıldı ama yine olmadı bu sefer de acaba ameliyat sonrası transfer erken mı yapıldı deniliyor. Bu surecte ege universitesinde genetik testleri yaptirdim aralik sonu sonuclar cikacak bi aksilik olmazsa ocak sonunda adet olcam şubat başı gibi nasipse 3. Transferim olcak