Fallot tetrolojisi teshisi konan var mi??

bahr12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
3
0
1
41
24 haftalik hamileyim ve fallot tetrolojisi tehsisi kondu .aminyosentez sonucum normal cikti ,detayli henuz cikmadi .kafam cok karisik su an :( aldirmak istemiyorum cunku zaten dogal yolla olmasi mucizeydi ve yasim 41 ve tekrar sansim olur mu emin degilim:( ama surekli aldirma opsiyon cikiyor karsima .ameliyat olmasinda , bunu riske almaya hazirdim fakat su an ne yapmaliyim bilmiyorum.lutfen biri tecrubesini paylasabilir mi? Cok ihtiyacim var iyi seyler duymaya🙏🏻😢

Bizde benzer tanıyı aldık öncelikle kalp hastalıklarının çeşiti çok bende 22. Haftamdayım ve hamileliğim bitmesine çok var amniyosentez ben yaptırmadım bence bebeğiniz sağlıklı sadece özel kalpli ve tıpta her şey ileri düzey Allah ol dedikten sonra her şeyin tedavisi mevcut siz bundan sonraki süreçte bebeğininizin kalp kontrollerini yaptırın farklı doktorlardan görüş alın ve doğum yapacağınız hastaneyi iyi seçin gerisini Allah’a bırakın

Bizde benzer tanıyı aldık öncelikle kalp hastalıklarının çeşiti çok bende 22. Haftamdayım ve hamileliğim bitmesine çok var amniyosentez ben yaptırmadım bence bebeğiniz sağlıklı sadece özel kalpli ve tıpta her şey ileri düzey Allah ol dedikten sonra her şeyin tedavisi mevcut siz bundan sonraki süreçte bebeğininizin kalp kontrollerini yaptırın farklı doktorlardan görüş alın ve doğum yapacağınız hastaneyi iyi seçin gerisini Allah’a bırakın
Tesekkur ederim desteginiz icin,umarim hersey yolunda gider sizin icinde 🙏🏻🙏🏻

Back
X