falsepeti melek öz

2ileri1geri

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
1.549
449
363
Ankara
melek hanim ona facebooktan ulasmami soyledi simdi de buradakileri okumus engelledi.bunlari yazip bir daha asla online fallar hakkinda yorum yazmayacagim.
www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/612820-falsepeti-2.html
bu linke bakarsan gorursun melekcigim senin hakkinda kotu bisey konusulmadi buraya da bakarsan ne kadar ozenli baktigini olumsuzluk ciksa da benim o sira olumsuz bisey duyacak halim kalmadigi icin oyle konustugumu anlarsin.
www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/609825-falsepetiampbinnazabla.html
son olarak o siteden dedikleri cikan evet sadece melek oldu birtek o olumsuz konusmus ve kisinin isminin harflerini bilmisti ki bu online falda zordur. tarotra tum kartlari sadece tek tek degil butunsel olarak yorumlamis iyi niyetli bir hanim kafanizda soru da kalmiyor.ilk fal olumzuzdu cidden olumsuz gelisti olaylar simdi olumlu konustu faceden ulas dedi ulastim niye mesaj attin o sitede neler yazmissin dedi benim profilim budur melekcigim bak bakalim ben neler yazmisim?lidyanin gelip reklam yapmasinin ilkayi dahi kotulemesinin sorumlusu biz degiliz biz bir caresiz donemimizde fal baktiriyoruz ani kurtariyoruz ama olumluysa o an mutlu oluyoruz ertesi gun yine ayni.o siteden fal baktiracaksaniz uzun ozenli mantikli olumsuz da olsa gercekci yorum istiyorsaniz melek öz ü tavsiye ederim!melek engellemene gerek yoktu benim facebook hesabim bile yoktu bu hafta sana ulasmak icin actim senin fal sayinin azalma nedeni burada yazilanlar degil insallah artar ne deyim.falsepeti lidya basligini degil attigim linkleri de oku bence!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…