- Konu Sahibi Pamukprensali
allah noktalama işaretlerine zeval vermesin! Aminnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dua edeceğin varsa otur kendine etallah noktalama işaretlerine zeval vermesin! Aminnnn
Dua edeceğin varsa ,otur kendine et / arada virgül olmalıydı .Dua edeceğin varsa otur kendine et
O virgul kadar aklın var mi acaba olmadığını düşündüğüm için senin için edeceğimDua edeceğin varsa ,otur kendine et / arada virgül olmalıydı .
peki ederim. Benim için sen de et!
hımmmm hadi bakalım. Noktalama işaretlerini bilmeyen profesör ..O virgul kadar aklın var mi acaba olmadığını düşündüğüm için senin için edeceğim
O virgul kadar aklın var mi acaba olmadığını düşündüğüm için senin için edeceğim
Fantazi deyince fanta bile içmiyorum uzun zamandır.
Çok fantezisiz bir hayat içinde olduğumu farkettim.
Mr. and Mrs. Smith Filmini izle bence, yada Grinin 50 TonuNasıl yapılır Şöyle ki ev dışında bir mekânda imkansz bizim için evde nasil fantazi yapılır kocam biraz bu konuda zayıf kendim biseyler yapmak istiyorum
Seninde kapanmış bir konuyu yorumlaman sacma o zaman işine bak yaYoo aslında konu sahibini kimse yanlış anlamadı gelecek yorumları ev içinde olacak şekilde beklemiş diğer arkadasda sadece aklına gelen olası durumu belirtmiş konu sahibinin verdiği tepki yersiz ve saçma.