Fare olabilir mi cok tedirginim

Ipeklisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
288
170
18
İyi geceler arkadaşlar benim kaldığım apartman 3 katlı ve ben girişin bir üstünde oturuyorum 4 yıldır burdayım. Az önce yatağa geçtim uzanırken pat diye bir ses geldi evim 1+1 odalara baktım herhangi düşen birsey yok ardından banyo ve tuvalet e baktım ve yerde ki giderin kapağı atmış yarıya kadar açılmış sizce kapak neden attı fare mi çıkmaya çalıştı yoksa sıcaktan falan mı. Fareden çok korkarım evin heryerine baktım birsey bulamadım sıcaktan da atabilir mi kapak dışarı doğru hiç yaşayan oldu mu

Acaba giderde basınç falan mı oluştu sıcaktan

Benim başıma geldi . Fare yapmıştı . Aynı sizin dediği gibi oldu . Kapağa kafasını vurup tekrar geri gidiyorlar. Çıkabiliyorlarda tuvaletin kapısını kapalı tutun . Evim eskiydi ondan geliyordu yağmur yağdığında geziniyorlardı

tuvalet ve tuvalet giderinin üzerine ağır bir şey koy. Fare varsa gelmesin giderden.

Benim kapak yarıya kadar açıktı çıksaydı heralde tam açık kalırdı bide evin her yerine baktım resmen yoktu inşallah çıkmamıştır 5 kg ağırlık koydum kapıyı da kapattım

Benim kapak yarıya kadar açıktı çıksaydı heralde tam açık kalırdı bide evin her yerine baktım resmen yoktu inşallah çıkmamıştır 5 kg ağırlık koydum kapıyı da kapattım
Benimde dediğiniz gibi oldu . Siz kontrolde olun yine belki başla birşeydir . Sakın kimse evden tuvaletin kapısını açık unutmasın . Tuvalet kapısı kapalıymışsınız sürece korkmayın birşey olmaz inşallah

Başka birsey dediğiniz ne gibi şeyler olabilir ki sizce

Eski evimizde bu gibi bir duruma denk geldik kapak plastikti ve kapağı kemirip banyoya çıkmıştı ben kapaktan önce fare kakalarına rastladım oradan anlamıştım demir kapak koymuştuk sanırım böyle gelememişlerdi üstünden zaman geçti unuttum ,
Oladabilir olmayadabilir tedbir almak iyidir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…