merhaba kızlar doğalgaz su ayarlama yerim dolap şeklinde ve balkonda değil mutfağımda bazen kuş pisliği olurdu temizlerdim bir kaç hafta önce tam doğalgazin altında yerde küçük siyah pislik gibi birşeyler gördüm yeni temizlik yaptığım halde ama nerden geldiğini anlayamadim hatta başta çay dökülmüş sandım neyse dün ablam bize geldi ve o dolabı açtı dolabin içinde çokca o pislikden vardi ve ablam fare pisliği dedi ama o dolabin iki yani yuvarlak şekilde delik fare olsa çıkar evde başka yerlerde o pislikten görürdüm çok korktum ben kv ile aynı binada oturuyorum ona sordum bizdede oluyo o zevzir kuşu pisliğidir dedi ama hâlâ içim rahat etmiş değil sizce ne olabilir
Sizi korkutmak istemem ama bir kaç yıl önce bizim evimizde de öyle şeyler olmuştu dedğiniz gibi dogalgazla ilgili şeylerin olduğu dolapta ve bizimki de mutfakta...Fareyi falan göremedik ama nasıl girdi bilmiyorum annemin çeyiz sandğından tutun yüklüğün içindeki çantalara kanepelere kadar her yere girmiş pislemiş.Ses sisteminin hoparlörlerinde bile bulmuştuk pisliğini... Sonra şu yem gibi fare zehirlerinden falan aldık ama herhalde geç kalmışız evden çıkmış.Çünkü ölüsünü falan da bulamadık böyle birşey de yaşamadık bir daha.Doğalgaz borularının kenarlarında çok küçük bir delik buldu ustalar oraları kapattık,belki de kapıdan girmiştir dedik (çünkü anneannem karşı dairemizde oturuyor, kapıyı açıp bırakıp onun evine herhangi birşey için bir iki dakikalığına girdiğimiz oluyordu) kapıyı da bir daha açık tutmadık asansörle misafirlerin yukarıya çıkmasını beklerken bile girmiş olabilir dedik onlara bile dikkat ettik tekrarlamadı bir daha.Evinizde havalandırmalarn ve boruların kenarlarına dış kapı altına falan baktırın derim küçücük deliklerden gelebiliyorlar çünkü.İnşallah tekrar yaşamazsınız.
cevaplarıniz için çok sağolun ama evde başka hiçbir yerde yoktu sadece o dolapda bugün annem gile geldim büyük ablama söyledim o zevzir pisliği görmüş odur diyo ama hâlâ emin olmuş değilim
Fare ve kuş pisliğini karşılaştıracağım hiç aklıma gelmezdi
Şimdi fare pisliği genelde siyah olur .Böyle bazılarınınki çaya benzer bazılarınki de mercimek şeklinde olur
Renkleri genelde siyahtır
Kuş pislikleri her renkte olabilir.Ama geneli itibariyle yeşil sarımtrak beyazımsı felandır
Sulu ve yumuşağımsı niteliktedirler.
Bunu yaptığıma inanamıyorum
Fare ve kuş pisliğini karşılaştıracağım hiç aklıma gelmezdi
Şimdi fare pisliği genelde siyah olur .Böyle bazılarınınki çaya benzer bazılarınki de mercimek şeklinde olur
Renkleri genelde siyahtır
Kuş pislikleri her renkte olabilir.Ama geneli itibariyle yeşil sarımtrak beyazımsı felandır
Sulu ve yumuşağımsı niteliktedirler.
Bunu yaptığıma inanamıyorum
merhaba kızlar doğalgaz su ayarlama yerim dolap şeklinde ve balkonda değil mutfağımda bazen kuş pisliği olurdu temizlerdim bir kaç hafta önce tam doğalgazin altında yerde küçük siyah pislik gibi birşeyler gördüm yeni temizlik yaptığım halde ama nerden geldiğini anlayamadim hatta başta çay dökülmüş sandım neyse dün ablam bize geldi ve o dolabı açtı dolabin içinde çokca o pislikden vardi ve ablam fare pisliği dedi ama o dolabin iki yani yuvarlak şekilde delik fare olsa çıkar evde başka yerlerde o pislikten görürdüm çok korktum ben kv ile aynı binada oturuyorum ona sordum bizdede oluyo o zevzir kuşu pisliğidir dedi ama hâlâ içim rahat etmiş değil sizce ne olabilir
benm evimede çok yakın bi zmanda fare girdi ve o pislikleri görmemle başladı herşey.çörek otu gibi ama çörek otu olmadığını şekillerinin farklılığından anlıyosun(
farenin izine günlerce rastlamadım ama malesef ewdeydi çıkmamıştı ve karşılaştık sonunda (( tavsiyem iyice bir aratın yünlü çamaşırları falanda yer o lanet pislik hayvan((
tabi kuşla ilgili hiç bi bilgim yokk