fark ?

shiining

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
233
2
66
Ankara
merhabalar.. 17 yaşında 1,79 boyunda ve 105 kilodan 93 e düşmüş bulunmaktaym. peki ideal kilom kaç olmalı ? kaç olursam benim için en ideali olur sizce ? hedefim 63 ancak çok mu az ?

Boyun uzun olduğundan 63 güzel. Güzel kilo vermişsin devamını dilerim. :)

beden kitle endeksine göre hareket et derim. çok zayıf olmak istiyorsan güzel ama ben boy kilo arası 16 kilo çok fazla ya maksimum 69 falan olmalısınız bence gerçi boyunuz uzun nasıl durduğunuz da önemli sıkı mısınız, aynada kendinizi güzel hissedene kadar devam edin derim çok da güzel bir iş çıkarmışsınız başarılarınızın devamını dilerim :)

Gerçekten güzel vermişiniz. Bence hızınız almışken 60 a kadar gidin sonra dengelerken bir kaç kilo zaten alacaksınız 100 kilodan düştüğünüz için kemiğinizde iri olabilir.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar :) çok zayıf olmak istemiyorum sivridil in dediği gibi ne zaman kendimi aynada gördüğümde tamam artık der kendimle gurur duyarsam o zaman bırakıcam aslında şu an bile kendimle barışığım :) .. ama aklımda da tahmini bir rakam olsun istiyorum 3 kilo eksiği konusunu bende düşünüyonrum çünkü sabitleyim derken kesinlikle yine alıcam :) kemiklerimin de kesinlikle iri olduğunu düşünüyorum canım :) hepinize tekrar çok teşekkürler :)

Back
X