Hayırlı akşamlar diliyorum öncelikle. 20 yaşındayım. 2 yıl önce Meslek lisesinden mezun olduktan sonra AÖF okumaya başladım. Çocukluğumdan beri hep sağlık okumak istiyordum. 2yıl geçmesine rağmen kendi alanımda bile hiç bir işe girmiyorum. İçimde hep yara kaldı. Şuan 2014 kpss ine lise düzeyinde hazırlanmaya karar verdim. Nasıl olsa üni sınavıda (ygs) kpss konularıyla aynı . Üni sınavınada girip , eğer olumlu olursa 2yıllık bi sağlık bölümü okumak istiyorum. Durum şu ki , 13aydır süren bir ilişkim var ve Allah izin verirse Ekim gibi söz yapmayı düşünüyoruz. Erkek arkadaşım Kasım gibi askere gidecek 15 ay , Gelince düğün olacak inş. Bu süre içinde bende 2yıllık okulu bitiririm diyorum. Fakat bulunduğum şehirde 2yıllık sağlık bölümleri puanla değil lise ile alıyor. Yani sağlıkçılara öncelik tanıyor. Başka şehir olacak olursa. Başka bir şehire gitmek de zor geliyor , bi de nişanlı olup gitmek daha zor olacak sanırım. Ailemde kpss hazırlan , üni bölüm değiştirip ne yapacaksın vs diyor. Ama gerçekten çok istiyorum.Sizce ne yapmalıyım ? Yaşam tecrübesi olanlardan yorumlarınızı bekliyorum.
Not: Erkek arkadaşım aöf 3. sınıf öğrencisi o da okulunu 2yıl daha okuyup kısa dönem yapma ihtimali var .
Teşekkür ederim şimdiden.:18:
Not: Erkek arkadaşım aöf 3. sınıf öğrencisi o da okulunu 2yıl daha okuyup kısa dönem yapma ihtimali var .
Teşekkür ederim şimdiden.:18:
Son düzenleme: