farkli bir sorum var,kontrol cizgisi koyulugu !!!

ESTALRA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
667
5
96
Almanya
merhaba arkadaslar benim dünden beri kafami cok karistiran bisey var , careyi konu acmakda buldum :)

bugun adet günüm ve dün gebelik testi yapdim , control cizgisi ( C )
oldugundan cok kalin ve koyu daha önceki gebelik testlerinde böyle görmemisdim..ama silikte olsa bir cizgi yok..ikinci resim ise önceki bir ovulasyon testi ordaki kontrol cizgisiyle aradaki farka bakin istedim..

test negatif cikinca adet olurum dedim ama atesim bu sabah 36.6 cikti genelde adet günümde 36.4 düserdi..bilmek istedim kontrol cizgisi bize bisey anlatirmi
cok sagolun simdiden

Son düzenleme:
valla hiç anlamam güzelim ama daha erken bekle bakalım biraz....ateş tablosu yorumlayabiliyomusun...

Canim Rabbim dilegine kavustursun ins en Kisa zamanda seni umutlandirmak yada umudunu kirmak istemem ama bende adet gunumde yapmistim testimi ve kontrol cizgisi cok koyuydu atesimde 37 civarindaydi a.s.

Canim Rabbim dilegine kavustursun ins en Kisa zamanda seni umutlandirmak yada umudunu kirmak istemem ama bende adet gunumde yapmistim testimi ve kontrol cizgisi cok koyuydu atesimde 37 civarindaydi a.s.

eee canimm pekii sonucc :) ????
en önemli kismi yazmamissindelikafadulden

hamilemiydin

ve ikinci cizgi sendede yokmuydu akannehir

eee şimdi hamilemisin tatlım...bende çift çizgiyi gördüm dün acle gittim kanda baktılar..çok düşük çıktı değerim..15.07 sanırım kimyasal gebelik...pazartesi tekrarlayacağım test...bu arada ateşimdede düşme yok...

Evet hamileyim cizelgemde gorursunuz diye yazmamistim bugun 12 haftalik oldu bebegim. Benim testim arti seklinde olanlardandi kontrol cizgisi cok koyu diger cizgi hafif belirgindi. Rabbim sizleride sevindirsin insallah cani gonulden diliyorum :1hug:

Son düzenleme:
Evet hamileyim cizelgemde gorursunuz diye yazmamistim bugun 12 haftalik oldu bebegim. Benim testim arti seklinde olanlardandi kontrol cizgisi cok koyu diger cizgi hafif belirgindi. Rabbim sizleride sevindirsin insallah cani gonulden diliyorum :1hug:

amin canim ,bizede nasip etsin...sanada saglikla kucagina almayi nasip eylesin insallah..

sende silik cizgi cikmis yinede bende o yok malesef..:çok üzgünüm:

hemen kötü düsünme tatlim ya, belki gec döllenme filan olmusdur daha hamilelik hormonun yükselmemisdir adeti cagirma, biraz daha bekle bakalim..hakkinda hayirlisi:Saruboceq:

Kizlar beni en cok suphelendiren atesimin hic dusmemesiydi bana Gore erken hamilelik belirtilerinden en dogrulayici olani ates. Ilk hamileligimi eylulde yasadim testi aldigim gun dusukle sonuclandi, o zamanda atesim yuksekti. Testlerde cikmiyorsa belki gec dollenmedir

canım benimde ateşim hala yüksek seyrediyor..kanda hcg değerim 15.07 çıktı..yani çok düşük canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…