Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinki de mi yazzBeyazlara geçince adet görüyoruz ya adetin 3. günü yasmine geçebilirsin doktorum öyle önermişti
Yasminin kullanma talimatında da hormonsuz haptan önce alın diyor kafam karıştı :)Beyazlara geçince adet görüyoruz ya adetin 3. günü yasmine geçebilirsin doktorum öyle önermişti
Öyle yapayım o zaman çok teşekkür ederim bu arada cevapladığınız için sizin de mi ara kanama olduEvet yazz dan başkasina geçmiştim doktorum öyle önerdi. Zaten beyaz haplar etkisiz aslında yasminle aynı adet etkili hap
Hayır ben çok memnundum fiyatı çok yüksek geliyordu o yüzden degistirdim. Aslında yan etkisi en az olan doğum kontrol hapı yazzÖyle yapayım o zaman çok teşekkür ederim bu arada cevapladığınız için sizin de mi ara kanama oldu
Ben de Yasmin e geçmiştim. Bi kaç yıl oluyor benimki. 21 tablette ara veriyorduk. Yazz da da beyazlara geçiyorsun etkisiz olanlara. Kafa karışıklığı olmasın diye 28e tamamlamislar. Öyle düşünürsen Yasmin de de kafan karışmamış olurŞimdi geçtiğiniz 21 tablet mi daha önce 21 tabletli kullanmadım inşallah zorlanmam
Ben kullandığım zaman yazz 150 liraydı yasminle yarı yarıya farkediyorduGeçeceğim de yazla aynı fiyat ama bi yaz yaramıştı o da bu ay tırtladı belki de dozu az gelmeye başladı bende bilemiyorum ki![]()
Onu hatırlayamadım canım ne yazıyor kullanımındaOooo çok pahalıymış şimdi 61 veriyorum her ay yasminde 60. Yasminde diyelim ki son tableti pazartesi içtim 7 gün ara verdim yine pazartesi mi içiyorum yoksa salı günü mü yani 8. Gün mü
Anlayamadım valla en iyisi bir doktora danışmak sanırımDaha yasmin almadım ama internetten pres. Baktığımda diyor ki her kutu ara verdiğiniz aynı günle başlayacak