• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı fl ölçümleri

goddessss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
86
Kızlar merhaba bir sorum olacaktı kafama çok takıldı 36 haftalık hamileyim. Bebeğin fl ölçüsü 35. haftada 35+4 ile uyumlu çıktı 36. Hafta kontrolünde ise 34+3 ile uyumlu çıktı doktora soramadım verdiği ölçüm kağıdına sonradan baktım. Çok kafama takıldı böyle bir şey mümkün olabilir mi?

Kızlar merhaba bir sorum olacaktı kafama çok takıldı 36 haftalık hamileyim. Bebeğin fl ölçüsü 35. haftada 35+4 ile uyumlu çıktı 36. Hafta kontrolünde ise 34+3 ile uyumlu çıktı doktora soramadım verdiği ölçüm kağıdına sonradan baktım. Çok kafama takıldı böyle bir şey mümkün olabilir mi?
Bebeğin o esnadaki duruş şekli de etkiliyor Fl yi sıkıntı etmeyin

Takmayın böyle şeyleri bi sorun olsa doktor söyler bi şey olmaz bebeğin o an ki pozisyonuna göre bile değişir 😘

Back
X