Farklı görüşlere ihtiyacım var, işin içinden çıkamıyorum!

ashy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
870
219
123
Şimdi ben,benden 12 13 yaş büyük biriyle birlikteyim. Artık ailem gibi görmeye başladım onu, ilk sevgilim benim.Ama onda öyle değil tabi deli gibi yazan eden hatta kapıya dayananlar var ama öyle bağlıyım ki ona hepsini görmezden geldim. Ne yaparsa yapsın mantıklı bir açıklama yapsın da inanayım modundaydım. Ben şuan bulunduğum şehirde öğrenciyim ve (böyle olması gerektiği için) tüm arkadaşlarımla ilişkimi kestim. Ama yoruldum artık kadınları görmezden gel, ona sabret, bunu bekle.. Onsuz daha mutsuz olacağım için bırakıp gidemiyorum, kaybetmekten korkuyorum. Ne yapsam bilmiyorum bırakıp gitmeli miyim? Yoksa akışına mı bırakmalıyım? Ne yaparsa yapsın sevgim sabit ona aptal gibi hissediyorum.

Ay şöyle adam yapiyor yapıyor hala seviyorum miy miy diyorsunuz ya uyuz oluyorum. Ayrılma o zaman bütün hayatını kisitlayip adamın istediği gibi yaşa.

Adamın istediği gibi yaşamıyorum iki taraf da rahat bu konuda. Benim yapmaya çalıştığım daha genç olduğum için önce kendimi düşünmeyr çalışmak ama zaten hayatımın o girmeden önceki hali de bayağı sıkıntılı olduğu için ben en sonunda yine gelip ona ağlıyorum.Yapım gereği ve geçmiştn dolayı fazla hassasım ve şuan ayrımını yapamıyorum bazı şeylerin.Uyuz olduysan yazma birkaç cümlede her şeyi anlamış gibi yorum yapma.

Düzgün anlat o zaman sende

Gerçekten fikir vermek isteyen anlamaya çalışmak isteyen sorar zaten. Ki istediğim fikirlerin sahipleri senin gibi kişiler değil.

Farklı fikir istiyorsan sonucuna katlanmalısın lütfen gözlemlerim sonucu bayan kendinden +10 yaş da birini tercih etmişse bu sevgiden değil mecburiyetten olmuştur.

Farklı fikir istiyorsan sonucuna katlanmalısın lütfen gözlemlerim sonucu bayan kendinden +10 yaş da birini tercih etmişse bu sevgiden değil mecburiyetten olmuştur.
Evet başta sığınma ihtiyacı,bir hevesle başladı bir yıl oldu.Hem sevgi hem aşk var sevgim sabit beni o kadar çok düzeltti ki geleceğim açısından ama kendisinin benim üzerimdeki kötü etkinlik farkında değil hepsini içimde tutuyorum çünkü.

Kendinden kucuk yada buyuk insanlarla evlenip mutlu olan var. Yas farki az olup bosanan anlasamayanda. Yaş farki ikinizi ilgilendirir. Anlasip anlasamadiginizi sen bilirsin. Anlattiklarindan cok net birsey cikmiyor, tam amlamadim konuyu

Yaşın küçük daha,arkadaşında senden büyük ama çapkının önde gideni değilmi..
Sen hala onu kaybetmekten korkuyorsun,ne yapayım diyorsun evet bırak onu arkana bile bakmadan hemde.
Senden büyük olan adamlar seni üzer çocuğum..
Seni kullanır mendil gibi atar bir köşeye...

Ben pek anlamadim yazana, kapiya dayanana sevgilin hayatimda biri var demiyormu?

Bence bu ilişkide sömürülen ve kullanılan tarafsın,yanı işin manevi boyutunu söylüyorum gerisini boşver ,sizi kendi egomanyası altına almış bir insana saplantılısınız,bitir ve başkasını bul gör bak dünyada neleri var daha

Şimdi bırak git kullanır atar diyeniniz olmuş, konuyu tam anlamayanlar olmuş. Adam şöyle istediği kadar özgür,ben de aynı şekilde yani şöyle geleni arayıp yazanı sorun ediyorum geçmiş işte ne yaparsın elimden geleni yapıyorum geri çeviriyorum zaten hepsini diyor Evet ben de inanıyorum çünkü inanmak istedim açık sözlülüğüne güvendim. Bazı şeyleri sorun etse,kıskansa bile içinde tutar. Öncelikle onun kafası rahat olmalıymış. Ama artık gerçekten seviyor mu sevmiyor mu sorgulamayı bıraktım. Belki yaşım gereği bir karar veremiyorum doğru olan ne ayrımını yapamıyorum tek bildiğim yıprandığım ama onsuz iyi olur muyum yoksa geleceğimi boşlar mıyım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…