Farklı Hayat Tarzları

Ben buna benzer bir ilişkiyi yürütememiştim. Farklı düşüncelere sahiptik, dini, ideolojik ve siyasi olarak.
Ve olmadı, aşk bazı yerlerde yetersiz kalabiliyor.
Bizim tek farklılaştığımız nokta bu, onun dışında siyasi düşüncelerimiz de dahil çok benziyoruz :(

Yetiştirilme tarzı, inancı, yaşam tarzı sonuna kadar saygı duyulmalı. Ama hayatınız bir noktada birleşecekse tedbirli olmalı. Böyle konularda olan kadına oluyor canım. Yarın karşına bin bir türlü çıkar bugün yaşadıkların. O yüzden yol yakınken üzülerek dön derim.. :KK43:

ki o aşamaya geleceğimizi düşünüyorum eğer devam edersek-
Kısa süredir berabersin ve çok eminsin
Hayat bu ne getireceği belli değil fazla toysun bu yorumundan belli oldu...
Herkes kendinden sorumludur adamı değiştirebileceğini düşünme kendi isterse ancak değişir bu olaylara da karışmanı tavsiye etmem biri neyse odur :)

Onun inancının benimle ne alakası var neden birlikte olamıyoruz bunu anlayamıyorum gerçekten :KK43:

Mesela dinle alakalı bir konu açılınca biz iki taraf da başta fikirleri beyan edip çekiliyorduk. Bir müddet sonra iki taraf da aynı şeyi kabul etmesini istiyo, baskı olmuyo ama içten içe üzülüyor insan. Kendinle bu noktada aynı insanlara daha yakın hissediyorsun.

Siyasi konular zaten hiç bitmiyor. Her gün bir olay oluyor ve ona mutlaka yorum yapıyorsunuz. Hayat bu, insan sevdiğinin yanında bence özgür olup konuşabilmeli.

Seneler sonra eşimle tanıştığımda oh be dedim. Her konuda derinlemesine konuşur, fikir yürütür, birbimize bakmadan aynı şeyleri düşüneceğimizi bilerek hareket ederiz artık mesela.

Her insanın beklentisi bu olmayabilir ama bunlar benim için çok önemliymiş.

Bizim tek farklılaştığımız nokta bu, onun dışında siyasi düşüncelerimiz de dahil çok benziyoruz :KK43:

Herkes farklıdır tabi.. Bilemeyeceğim.. ama ben kendi adıma her ikisini de denemiş olarak bazı noktalarda çok zıt olmayıp, diğer konularda farklılığın renk getirdiğini düşünüyorum..

Kendiniz için en doğrusuna siz karar verebilirsiniz. Ama şimdiden sizi rahatsız ediyor bu.

Herkes farklıdır tabi.. Bilemeyeceğim.. ama ben kendi adıma her ikisini de denemiş olarak bazı noktalarda çok zıt olmayıp, diğer konularda farklılığın renk getirdiğini düşünüyorum..

Kendiniz için en doğrusuna siz karar verebilirsiniz. Ama şimdiden sizi rahatsız ediyor bu.

Bazı insanlar bu konuyu daha çok önemsiyor,yani karşıdakini incitmeyi göze alacak kadar diyeyim.
Eğer konu sahibi için vicdani bazı şeyler daha önemliyse uzatmasın bitirsin çünkü karşıyı daha çok kıracak öteki türlü.Yok ben bir şekilde devam etmek istiyorum diyorsa da karşının fikrine karışmasın,bu da rahatsız eder karşıdaki kişiyi.

Kısa süredir berabersin ve çok eminsin
Hayat bu ne getireceği belli değil fazla toysun bu yorumundan belli oldu...
Herkes kendinden sorumludur adamı değiştirebileceğini düşünme kendi isterse ancak değişir bu olaylara da karışmanı tavsiye etmem biri neyse odur :)
emin değilim tabiki de onu demek istemedim, tabi ki zaman bizi ayırabilir hatta belki de yüksek bir ihtmal bu, ama olur da hayatlarımızı birleştirmeye karar verirsek - ki bu da bir ihtimal - şu an risk alıyorum demektir çünkü işler o noktadan ileriye gidemiyor benim inancıma göre. O yüzden o gün gelirse şimdi üzüleceğimden daha çok üzüleceğim

emin değilim tabiki de onu demek istemedim, tabi ki zaman bizi ayırabilir hatta belki de yüksek bir ihtmal bu, ama olur da hayatlarımızı birleştirmeye karar verirsek - ki bu da bir ihtimal - şu an risk alıyorum demektir çünkü işler o noktadan ileriye gidemiyor benim inancıma göre. O yüzden o gün gelirse şimdi üzüleceğimden daha çok üzüleceğim
Üniversite aşkları bitiyor az kişi evleniyor aralarından canım benim herkes okul aşklarıyla evlenseydi keşke... :)

Merhaba herkese, 21 yaşındayım üni. öğrencisiyim ve bu yıl yeni bir okula geçtim. Sınıfımda bir çocuktan hoşlanıyordum, aramızdaki iletişim ve uyum muhteşemdi. O da benden hoşlanıyordu ve birbirimize açıldık bir kaç gün önce.

Çok mutlu olmam gerekiyor şu anda, ama ben hiç mutlu değilim. Onu sevmediğimden değil kesinlikle, dediğim gibi aramızda her şey mükemmel. Fakat tek bir konu var ki beni vicdanen çok rahatsız ediyor.

Ben çok dindar olmasam da inançlı ve dini hassasiyetleri olan bir insanım, o ise bana dinle pek alakasının olmadığını söyledi. Anladığım kadarıyla inancı yok, henüz açık açık sormadım tabi ama öyle düşünüyorum. Şu aşamada zaten evlilik gibi bir düşüncemiz yok, fakat ilerde işler ciddileşince - ki o aşamaya geleceğimizi düşünüyorum eğer devam edersek- benim inancıma göre birlikte olmamız yasak. Şimdi biraz takılalım sonra ayrılırım gibi bir düşünceye de sahip olmak istemiyorum çünkü zamanla birbirimize daha çok bağlanacağız ve ayrılmak daha zor olacak.

Ama onunla o kadar mutluyum ki, her şeyi bırakıp ona koşmak istiyorum. Keşke insanların neye inandığının önemi olmasa diye bazen isyan edesim geliyor. Sanırım henüz işler yeniyken fazla ilerlemeden bitirmem gerekiyor değil mi?:KK43: Kendime sürekli bir çıkış arıyorum ama bulamıyorum, çocuğa gidip inançlarımız farklı biz birlikte olamayız diye nasıl derim?:KK43: Yardımlarınıza ve moral desteğinize ihtiyacım var:KK61:

erkekler farklı inançtan olan ya da inançsız bir kadınla evlenebiliyor da kadınlar neden evlenemesin?
dinen bir engel yoktur.

Back
X