Farklı labratuvarlarda beta hcg değişikliği

barbat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
42
11
88
36
Merhabalar.

Adetim 3 gün gecikti beta hcg 286 cıktı özel bir labratuvarda. 4 gün sonra devlet hastanesinde yaptırdım. 236 cıkto. Bu şekilde olup hamile kalan varmı doktor iki gün sonra tekrar bakıcaz kanına dedi. Doktor net bişi demedi labratuvar farkıda olabilir dedi kan değerini görmeden bişey diyemem dedi yardımcı olur musunuz

Kullanılan cihaz markaları, onların kalibrasyonları her şey sonucu etkiler. Aynı laboratuvarda test vermeniz önemli bundan dolayı

Cihazlar arası cok fark var en basitinden sağlık ocağında tam kan sayımı yaptırdım hgb 14.5 çıktı.
Ertesi hafta özel hastanede 11.5
Testi sürekli aynı yerde ve saatte yapmak önemlidir

Cihazlar arası cok fark var en basitinden sağlık ocağında tam kan sayımı yaptırdım hgb 14.5 çıktı.
Ertesi hafta özel hastanede 11.5
Testi sürekli aynı yerde ve saatte yapmak önemlidir
Merhaba benimde pazar günü test yaptırdığımda beta değerim 33.4 çıkmıştı bugün biraz kahverengi lekelenmem oldu kasık ağrısını aynı zamanda tekrar başka bi hastanede test yaptırdım ve 17 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir cumartesi günü tekrar test ver dedi ama çok merak ediyorum sizin süreçte böyle miydi

Merhabalar.

Adetim 3 gün gecikti beta hcg 286 cıktı özel bir labratuvarda. 4 gün sonra devlet hastanesinde yaptırdım. 236 cıkto. Bu şekilde olup hamile kalan varmı doktor iki gün sonra tekrar bakıcaz kanına dedi. Doktor net bişi demedi labratuvar farkıda olabilir dedi kan değerini görmeden bişey diyemem dedi yardımcı olur musunuz
Sonuç ne peki

Merhaba benimde pazar günü test yaptırdığımda beta değerim 33.4 çıkmıştı bugün biraz kahverengi lekelenmem oldu kasık ağrısını aynı zamanda tekrar başka bi hastanede test yaptırdım ve 17 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir cumartesi günü tekrar test ver dedi ama çok merak ediyorum sizin süreçte böyle miydi
Ben hemoglobin için örnek vermiştim gebelik testi için değil canım

Aynen malesef düşük oldu değer düşüyorsa sıkıntı. Kimyasal gebelik malesef ;(

Bu bilgiyi
Ben bugün doktoruma gittim hemen kalabilirsin hiç sıkıntı yok dedi kimyasal gebeliğim cok artıları var dedi Rahim temizlenmiş oluyor ve yeni
Bu bilgiyi verdiğiniz için çok teşekkür ederim inşallah rabbim hayırlısıyla yüzğmüze güler. Siz deniyorsunuz dimi şuan ?
Ben bugün doktoruma gittim hemen kalabilirsin hiç sıkıntı yok dedi kimyasal gebeliğim cok artıları var dedi Rahim temizlenmiş oluyor ve yeni bi gebeliğe hazırlanıyor dedi

Back
X