• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Farma color marka refossionel boya deneyen oldu mu?

deniz74

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
131
1
116
xxxxx

bu marka yarı organikmis. ve istedigim renk de var kartelasında.
marka farmacolor die bir italyan markası prefesyonel bir boya. Bizim sokaktaki parfümeri yeni almıs mümessilligini.
1 tüp 7.5 ytl. istedigim 8.44 tonu da mevcut.
acaba kullanan varmı byu markayı aranızda.
nasıldır renkelr, sacta renk kalıcılıgı, sac saglıgı acısından sonucları neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili deniz ben farmacolor markasını kullandım, hatta dün 2.ye boyadım saçlarımı :)

5.500'e almıştım Kadıköyden, senin verdiğin fiyat biraz yüksek geldi açıkcası,

renk olarak aldığım sonuçtan memnunum, ilk boyamam çok kalıcı olmadı, ama az bekletmiştim sanırım saçımda. bu sefer daha çok beklettim daha koyu bir sonuç aldım, renk siyah-viyoleydi. kartelasında gerçekten güzel renk seçenekleri var, bence denemelisin,
yıpranma vs de yaşamadım bu arada,

Kızlar ben de dün aldım farma color.6.66 al kırmızı bunu kullanan var mı acaba?kaç dakika bekletmelyiim saçımda

Ben bugün saçlarımı kozmetikçinin yoğun tavsiyesi ve ısrarı üzerine farmacolor ile boyadım.. Hep loreal ile boyuyordum birkaç kere palette garnier vs kullandım palette tarçın bakır özellikle çok yıprattı saçlarımı.. Loreal den başka boya kullanmıyordum bu nedenle.. Neyse farmacolor ile boyadım baya bi tedirgin olarak sonuçta renk tam istediğim gibi oldu.. 8.44 ve inci sarısını karıştırdım çok hoş ve abes durmayan bir turuncu-bakır oldu.. Saçımda da yıpranma vs olmadı.. Şimdi internetten araştırıyordum bir çok kişi çok yıpratıyor fln yazmış loreal gibi güvenilir bir markaysa bundan sonra bu boyayı kullanmayı düşünüyorum uzun vadede mi yıpratıyor acaba kullanan veya bilen varsa cevaplarsa sevinirim.. Bir de internetten araştırırken oksidanın önemli olduğunu fln yazıyorlar %6' lık normal %9' luk çok güçlü oluyormuş farmacolorun oksidanı %9' luktu..

farmacolor 8.44'u 2 senedir kullaniyorum.diger boyalardan daha cok yipratmiyor,hatta bakir cabuk aktigi icin daha sik boyuyorum,buna ragmen ciddi bir yipranma olmadi. yalniz 1 ay kadar once yenilendi, ambalajlar falan degisti. ozamandan beri renkte de farklilik var, daha bir koyu oluyor. son olarak 1 acik tonu olan 9.44'u boyadim ama eski 8.44un yerini tutmadi yine de:(

Farmavita sac boyalari amonyak orani en düsük saca en az zarar veren bir boyadir,farmavitanin kadiköy/acibademde teknik uygulama salonu var,burada bayanlarin saciyla ilgili en ufak sorununda bile cok uygun fiyata yardimci oluyorlar,teknik uygulama merkezi olan baska bir boya yok buda firmanin müsterilerine ne kadar önem verdigini gösteriyor,yüksek volümlü girilen boyama islemlerinde saciniza yeterli nem yüklemesi yapmazsaniz saciniz size kuru gibi gelebilir,farmavitanin diger bir ürünü olan B-LIFE adli argan yagi özellikli amonyaksiz e vitaminli boyasini tavsiye edebilirim,piyasadaki argan yagli tek boya B-LIFE dir..

ben daha önce kullandım. güzel bir boya beklediğimden cok daha iyi çıkmıstı
ama şimdilerde hiç biryerde bulamıyorum bu markayı.

f
xxx

bu marka yarı organikmis. ve istedigim renk de var kartelasında.
marka farmacolor die bir italyan markası prefesyonel bir boya. Bizim sokaktaki parfümeri yeni almıs mümessilligini.
1 tüp 7.5 ytl. istedigim 8.44 tonu da mevcut.
acaba kullanan varmı byu markayı aranızda.
nasıldır renkelr, sacta renk kalıcılıgı, sac saglıgı acısından sonucları neler?

:36::36::36::36: SAÇIM MÜKEMMEL BİR BAKIR OLDU 7.44 8.44 9.44 TONLARI MÜKEMMEL HEMDE KALICI UZUN SÜRE AKMIYOO SAÇIMA ZARARDA VERMİYOR :8::46::46::46::46::46::46:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar herkeze slm aranıza yenı kayıldım sayılır aslında çoktandır takıp edıyordum sıtemızı ama ,Saç boyamı deiştırecegım ve kuaförüm bu markayı önerdi kullanan var mı aranızda memnun musunuz? bazı arkadaşlaryazmış gayet güzel oldugunu ama tereddütlerım var benımde tabıkı.Kuaförüm baya ısrarla bu markanın gayet kalıtelı oldugunu söyluyor ama sizlerın görüşlerinı almadan yaptırmak istemedım...
Şimdiden yardımlarınız için teşekkurler.

(dip not: kendımı tanıtma bölumunu bulmadım henuz bulunca ordanda tanıtacagım ,adım merve herkeze güzel günler...

arkadaşlar herkeze slm aranıza yenı kayıldım sayılır aslında çoktandır takıp edıyordum sıtemızı ama ,Saç boyamı deiştırecegım ve kuaförüm bu markayı önerdi kullanan var mı aranızda memnun musunuz? bazı arkadaşlaryazmış gayet güzel oldugunu ama tereddütlerım var benımde tabıkı.Kuaförüm baya ısrarla bu markanın gayet kalıtelı oldugunu söyluyor ama sizlerın görüşlerinı almadan yaptırmak istemedım...
Şimdiden yardımlarınız için teşekkurler.

(dip not: kendımı tanıtma bölumunu bulmadım henuz bulunca ordanda tanıtacagım ,adım merve herkeze güzel günler...

arkadaşlar bunu kaç dakika bekletmeliyiz saçımızda. çok acil. bugün aldım ama sormadım içinde yazarlar diye yazmıyormuş bu akşam boyamam lazım saçımı kaç dakika bekleticem söylerseniz sevinirim.

ben çok kullandım ama şu an bulamıyorum çok kalıcı ve cok canlı cokda memnunum denizlide bulabilsem bakıra geri dönücem ama bulamıyorum palettenin tarçını cok açık hemen akıyo diğerleride cok koyu.tavsiye ederim farma color

ben çok kullandım ama şu an bulamıyorum çok kalıcı ve cok canlı cokda memnunum denizlide bulabilsem bakıra geri dönücem ama bulamıyorum palettenin tarçını cok açık hemen akıyo diğerleride cok koyu.tavsiye ederim farma color

merhabalar; ben de daha bugün öğrendim bu marka boyayı ve denizlide yaşıyorum. tesadüfen araştırırken boyayı mesajınızı gördüm. boya denizli kozmetik diye bir yer varmış orada satılıyormuş. bilginize.

Kızlar ıstanbulda hangı semtlerde bulurum görumcem kuafor onlar onu kullanıyo cokda memnunum sureklı ona gıdemıyorum bulamadımda boyayı bulursam kendım boyarım dıye dusundum :)

Merhaba. Konuya yazi yazilmayali epey zaman gecmis. Benim sac boyalarına karşı alerjim yoktu ve yeni yeni olmaya basladi. Amonyakli sac boyaları sac derimi yakıyor. Amonyaksiz olanlarin da çoğunda "ikame maddeler" adi altında bilmediğimiz çeşitli kimyasallar var. Bunlar daha da kotu yapıyor. Bas agrisindan tutun da yorgunluk ve yuz sismesi gibi problemlere yol aciyor. Bu nedenle yeni cikan sac boyalarindan agzim yandi. Eskilerden kalma iyi boyalara bakıyorum. Farma color hakkinda baya olumlu yorumlar okudum. Nerdeyse olumsuz yorum yok. Siparis verdim insallah memnun kalirim beni rahatsız etmez. Hatta memnun kalirsam farmasiye uye olmayi dusunuyorum. Diger urunleri hakkinda da olumlu yorumlar okudum.

Back
X