fas yavrusuna kavuştu

tebrik ederim arkadasim hepinizin evlatlarini rabbim saglicikla büyütsünnnnnn.

Ben sabah haberi verdim kiiinaniknanik
Duyuru olunca başka yere taşıyolar diye gıcık oluyorum da ondan konu açmadım.
Hazır konu açılmışken bi daha tebrik edeyim bari:1rolleyes:

Kocaman tebrikler en sabırlı Aralık annemiz:hooray:
Allah analı babalı büyütsün.
Sağlıklı büyüsün bebeğin inşallah.
Mis kokulu kızıyla annesini öpüyoruma.s.

Fas'cım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Rabbim sabrının mükafatını verdi bak.kaydirigubbakcemile2 SAğsalim bir bebek dünyaya getirdin. Öpüyorum ikinizi de :nazar:a.s.

oh bea doğurdum en sonunda fıstıklar.. hepinize bol bol dua ettim.. hastanedeyiz şimdi kızımla hasret gideriyoruz.. çok iyiyiz elhamdülillah.. en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.. öpüyoruz hepinizi

cok sevindim walla.
en sonunda geldi tembel betül :)
Allahım ömür versin.
ikinizi de öpüyoruz.

ayy tanıştıralım bu betülleri :))

çok tebrik ederim, beklenen bebiş geldi sonunda! Allah analı babalı buyutmenizi nasip etsin fascım.. Umarım rahat bir doğum olmustur, Allah gönlünden geceni nasip etti sana...(Benim de bu gun doktor kontrolum vardı ancak girebildim.. )

canım gözünüzaydın ama sen hastaneden ne çabuk girdin buralara maşallah
tekrar tebrik ederim allah analı babalı büyütsün

geldin be sonunda betülcük
anneni sabır taşına çevirdin kız
en sabırlı en kararlı annemiz gözün aydına.s.
allah analı babalı büyütsün yavrunu bitanem
nazarlardan korusun yarabbim

oh bea doğurdum en sonunda fıstıklar.. hepinize bol bol dua ettim.. hastanedeyiz şimdi kızımla hasret gideriyoruz.. çok iyiyiz elhamdülillah.. en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.. öpüyoruz hepinizi

aannnnaaaaaa hastaneden bile mesaj yazabiliyosun süpersin valla sen doğur ve akabinde hemen kk bildirmaşallah suphanallah sana ve kızına allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım sağlık diliyorum ikinizede...:nazar::enbuyukkk:

nazar değmesin kızıma.. güzel kokulu kızım benim.. annesinin en büyük sabır imtihanı.. melek yüzlüm.. canımın parçası.. güzel dileklerinize teşekkür ederim. Allah tüm isteyenlere ve sahip olamayanlara bu duyguyu tattırsın inşallah
1001321tw9.jpg

fas cım gözün aydın nazar değmesin canım
cok tatlı yahuuu
doğurasım geldi bak cok heveslendimkaydirigubbakcemile3
Allah size bağışlasın canımma.s.

Back
X