Ben kasap etin iki dürümünün üstüne 3 tane burger menu yiyebilen(2 sinin Patatesi birinin kolası kaldi) bir ayı yavrusu ile tanışmış biri olarak diyorum ki BATARSINIZ . Versen beni yiyecek insanlar var yav.
Ben yiyorum ama ara sıra ve tek tek. O neydi öyle anlamadım üst üste yedi adam. Nasıl başarıyorsunuz bunuIste ben de o katagorideyim.tokluk hissim kayboluyor bazen yeminle
Ama cok sükür sunlari agzima sürmem.
Ben yiyorum ama ara sıra ve tek tek. O neydi öyle anlamadım üst üste yedi adam. Nasıl başarıyorsunuz bunu
Tam tersi hızlı yiyen biri bende iştah açıcı etki yaratıyor aç olmasam da yerim onunla birlikte.10 kilo alarak. Artik ama böyle yiyen birini görünce yemekten soguyorum resmen. Ben en azindan yavas yiyorum. Hizli hizli ve cok yiyen birini görünce doyuyorum sanki. Suan kilo verme asamasindayim. Yillarca öyle yedim hic bir sey olmadi. Sonra bir sene icinde 10 kilodan daha fazla kilo aldim . Pismanim.
Tam tersi hızlı yiyen biri bende iştah açıcı etki yaratıyor aç olmasam da yerim onunla birlikte.
Pişmanlık indiriminden faydalanın en az 2 kilo indirirlerBizde 7 8 bile olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?