Fast Food'dan vazgeçemiyorum!

kiymayemeyenkiz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
7
0
16
İzmir
Merhaba arkadaslar, diyete baslayali tam 1 hafta oldu ve 1 haftada 1 kilo vermeyi basardim. Saat 6dan sonra hicbir sekilde yemek yemiyorum krizim geldiginde suyla midemi dolduruyorum. Zorlukta cekmiyorum hicbir sekilde ama canım acayip fast food cekiyor sizce bu krizlerime engel olmak icin ne yapmaliyim?

ben ayda bir kendimi ödüllendiriyorum

çocuk menüsüyle

ve içecek olarak ayran tabi kii

ketçap mayonez de asla yok

6 dan sonra küçük bir ara öğün yaparak bu acıkma krizini ortadan kaldırabilirsiniz, kendinize işkence etmeyin :) hem ara öğün yaparsanız fastfood tüketimini de engellemiş olursunuz

Evde kendin yagsız köfte hazırlayıp hamburger yapabilirsin, mayonezsiz elbet.

Bir tepsiye de patatesleri elma dilimi seklinde kes, cok az yagla fırına verince al sana patates kızartmasının kolay ve az kalorili hali. Biz evde cok yiyoruz bundan.

light malzemelerle ''minik'' bir kaçamak hazırlayabailirsin
tam buğday ekmeğiyle falan, patatesler de fırında

Evde yapmak güzel fikir ama bu seferde canın sürekli onu çeker bence sen 1 ay sabret zaten yemeye yemeye insanın daha sonra canı çekmemeye başlıyor olmadı 1 ay boyunca reklamlara falanda bakma mesela neyi uzun süre boyunca yemezsek canımız onu artık çekmemeye başlıyor.Canan Karatay'da böyle bir şey söylemişti bir programda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…