Yöresel Tarif Fasulye Kızartması

Yöresel Yemekler

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Bol yağda kızartıldığında daha güzel tad veriyor.

Bayıldım tadına eminim sizde bayılacaksınız.. :)

* Fasulye
* Zeytinyağı
* Tuz
* Mısır Unu

Fasulyeleri kırıp haşlıyoruz. içleri açılmadan çok fazla tutmadan hepsi birden 15 dakika falan yetiyor cinsine göre değişedebilir.
Tuz-mısır unu ile hepsini karıştırıyoruz.
Sonra bildiğimiz usul ile kızartıyoruz
Dileğe göre baharatlar yada yoğurt eklenebilir.

güzele benziyo sana gelince yaparsın artık bana da dimi :jeyyar: aklinialirimsmile

Çok severim çok güzel oluyor gerçekten elinize sağlık

bayılıyorum buna... bide bunun fasulye turşusuyla olanı var ..mısır ununa bulayıp hamsı gıbı tavaya diziparkalı onlu kızart sonra yeme yanında yat.

bayılıyorum buna... bide bunun fasulye turşusuyla olanı var ..mısır ununa bulayıp hamsı gıbı tavaya diziparkalı onlu kızart sonra yeme yanında yat.

Fasulye turşusunun kavurması da çok lezzetli oluyor cokacimcoook

bi yaşıma daha giricem ya öğrenilecek ne çok şey var ya:81::81::81: ama lezzetli olur gibime geliyo yeni tatlara açığım denemeye de bayılıyorum sonuç ne olursa olsun aklıma yatsın yeter

ama ben yurtta evimden uzağım nasıl da canım çekti şimdiiii annem yapar bundan pek de güzel olur ahh canım benim ellerine sağlık..

ben bunun patlıcanlısını yapıyorum çok guzel oluyor ama sizin tarifinizi de deneyecegım... ellerinize saglık

bu arada fasulye tursusunun tavada sotelenmeside mukemmel oluyor..çok severım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…