bende fatih dagdelene ameliyat oldum üc ay önce hava alanindan aliyorlar otel ayarliyorlar 1800 euro fiyati burnumu herkes begeniyor dogal oldu ama ben biraz daha kavisli istiyordum ondan pek begenmiyorum ama iyi bir doktor resimlerim albümde bakabilirsiniz
bende fatih dagdelene ameliyat oldum üc ay önce hava alanindan aliyorlar otel ayarliyorlar 1800 euro fiyati burnumu herkes begeniyor dogal oldu ama ben biraz daha kavisli istiyordum ondan pek begenmiyorum ama iyi bir doktor resimlerim albümde bakabilirsiniz
merhaba fulya .ben de almanyada yasiyorum ve ben de uzun zamandir aklimda fatih beye amaliyat olmak var aslina bakarsan bu siteye girene kadar da fatih bey ile ilgili olmusuz bisey rastlamamistim...ama simdi biraz kararsiz kaldim..sana sormak istedigim,1800 euro hersey icinde mi yoksa amaliyat paran mi sadece..cünkü ilginc olan ayni hafta icinde her aramamizda degisik fiyat verdiler ama hicbiri 2500 eurodan assagi degildi ..arkadas listeme eklemek isterim eger kabul ederseniz,belki fikirlerinizle daha dogru karar verebilriim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?