fatih dagdelen ve burun estetigi,,.yardimci olabilirmisiniz lütfen.

sila66

ceviz kabuguna girmisim
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
432
11
623
48
Uşak
arkadaslar söyle bir göz attimda o dr.a hic ameliyat olan oldumu ben göremedim.özellikle yurt disindaki arkadaslar yazarmisiniz tv deki gibi hersey onlarami ait.birde fiat hakkinda bilgi verirmisiniz.ben kendim icin degilde esim icin soruyorum.burun kemiginde egrilik var ve gece uyurken nefes almakta güclük cekiyor.burun damlasi kullaniyor uzun zamandir.oda maalesef uzun vadede beyine zarar veriyormus.bi yardimci olun yaa.cevap veren arkadaslar birde fiatini özellikle yazarsa sevinirim.

bende fatih dagdelene ameliyat oldum üc ay önce hava alanindan aliyorlar otel ayarliyorlar 1800 euro fiyati burnumu herkes begeniyor dogal oldu ama ben biraz daha kavisli istiyordum ondan pek begenmiyorum ama iyi bir doktor resimlerim albümde bakabilirsiniz

cok dogal yaptigi icin fatih beye kötü diyorlar herkes ucu kalkik estetik oldugu cok belli olan burunlar istiyor cünkü fatih beyin burunlari cok dogalbende oldugu belli olan burunlardan istdim doktorun tarzi dogal önceleri begenmedim burnumu ama simdi cok memnunum

kizlar ben de bir seyi merak ettim o nasil is ya gunde 8 ameliayt dusunsenize 1 saat mi suruyo fatih beyin amelyatlari e bu adam ne zaman yemek yeyip dinleniyo bence cok sagliksiz bir yontem yazikk ya cok yoruluyodur doktor bey ne de guzel reklamlar felanlar masallah:nazar:deymesin

benim gorumcem ve kizi dagdelene yaptirdi cok hos dik burunlari var simdi begendim cok ama 2000 euro okadar param yok henuz malesef

bende fatih dagdelene ameliyat oldum üc ay önce hava alanindan aliyorlar otel ayarliyorlar 1800 euro fiyati burnumu herkes begeniyor dogal oldu ama ben biraz daha kavisli istiyordum ondan pek begenmiyorum ama iyi bir doktor resimlerim albümde bakabilirsiniz

canim profilinde albü yok:(( kiii bakalim

canim albümünde resim falan yokki.bi koyuver istersen görmek isterim.

merhaba fulya .ben de almanyada yasiyorum ve ben de uzun zamandir aklimda fatih beye amaliyat olmak var aslina bakarsan bu siteye girene kadar da fatih bey ile ilgili olmusuz bisey rastlamamistim...ama simdi biraz kararsiz kaldim..sana sormak istedigim,1800 euro hersey icinde mi yoksa amaliyat paran mi sadece..cünkü ilginc olan ayni hafta icinde her aramamizda degisik fiyat verdiler ama hicbiri 2500 eurodan assagi degildi ..arkadas listeme eklemek isterim eger kabul ederseniz,belki fikirlerinizle daha dogru karar verebilriim

merhaba fulya .ben de almanyada yasiyorum ve ben de uzun zamandir aklimda fatih beye amaliyat olmak var aslina bakarsan bu siteye girene kadar da fatih bey ile ilgili olmusuz bisey rastlamamistim...ama simdi biraz kararsiz kaldim..sana sormak istedigim,1800 euro hersey icinde mi yoksa amaliyat paran mi sadece..cünkü ilginc olan ayni hafta icinde her aramamizda degisik fiyat verdiler ama hicbiri 2500 eurodan assagi degildi ..arkadas listeme eklemek isterim eger kabul ederseniz,belki fikirlerinizle daha dogru karar verebilriim

_________
Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/430514-dr-fatih-dagdelen-hasta-yorumlari-burun-estetigi.html#post18312916

Back
X