Ben doğumumu Fatih hastanesinde yaptım Mart 2012'de. Gül hanıma 1 kere gittim memnun kalmadım. Eltimin doğum yaptığı hastane diye tercih etmiştim. Sonra bir şekilde Meltem Gelincik'e geçtik. İyi bir doktor. Biraz ciddi. Kadın hastalıklarıyla ilgili muayenelerde 1,5 lt su iç gel dedi 2-3 kere. Sıkışık bekledik sıramızı kapıda zor oluyor. Meltem hanımın olmadığı bir gün muayeneye gitmişim Yasemin hanıma yönlendirdiler.Adet düzensizliği, yumurtlama seyrekliği yüzünden hamile kalamıyordum. İlaç başlattı. Yumurtlama oldu ve hamile kaldım. Doğuma kadar 9 ay boyunca gittim. Doğumda da rahatlattı beni. Acımı unutturmak için beni konuşturdular sorular sordular doğuma hazırlanırken. Sakin, güleryüzlü bir doktor. Espirili. Rahat sohbet edinebiliyor.Ebe de iyiydi. Doğumda arkadaşın dediği gibi herşeyle ilgileniyorlar. Normal doğum yaptım bebek tam doğarken anestezi uygulandı(benim isteğimle) Zaten Yasemin hanım sezeryanı tercih etmiyor mecbur kalmadıkça. Ben normal doğum istiyorum dediğimde cesaretlendirdi beni.Bebeği yarım saat sonra kucağıma aldım. Tek kişilik odada kaldım 1 gece. Küçük ve temiz bir odaydı. Doğum üzerine bir hastane. Mükemmel olmasa da fena değil. Şahsen ben memnun kaldım. Kendi fikrim ve tecrübem.
1,5-2 sene tedavi ve hamilelik sürecinde gittik geldik. Bazen 2 güne 1 bazen ayda 1. Doğumdan 1 hafta sonra da gittik muayene için. Sonra bir daha gitmedim hastaneye gerek kalmadı. Hastanelik durum olmadı.
Bu arada bebek doktorunu da beğendim. Değişmediyse yaşlı bir adamdı.
Labaratuardaki kızların da eli hafif tahlillerde. Bir kere kızların olmadığı bir anda hasta bakıcı mı artık hatırlamıyorum bir adam yaptı tahlili. Fenalaştım. Kanım çekildi resmen. Damarı aradı direkt yapamadı iğneyi. Neden ona yaptırdık onu da hatırlamıyorum yaa. Bilmiyorum bana genelde güleryüzlüler denk geldi galiba.