ben çok memnun kaldım.kıztaşındaki özel fatih hastanesine 32.haftadan sonra yasemin hanıma gitmeye başladım.aslında doktorum fazlaca sakin bir bayan ama bana karşı oldukça sevecen halimi hatrımı hep soran bir insandı.bazen kendi ailesinden bahsedip bazen fıkra bile anlattığı olmuştur.çok tatlı bir bayan.kesinlikle normal doğum taraftarı bir insan.ben sezeryandan çok korkuyordum bir kere dahi sezeryan lafını etmedi bana.sürekli beni normal doğuma cesaretlendirdi.doğumum akşam oldu. doğum başlayınca doktorumu aradılar 10dk içerisinde geldi hemen.doğumda bile müthiş cesaret verdiler.
gerek ebem gerek doktorum gerekse oradaki hizmetliler tek kelimeyle mükemmeller.doğumdan sonra bile konuşup şakalaştılar benimle moralim hep yüksekti.emzirme konusunda da hizmetliler çok yardım ettiler bilgilendirdiler.ben sabahtan akşama kadar sancı çektiğim için hem sabah grubunu hem öğlen grubunu biiliyorum hepsi çok tatlı çok yardımsever insanlar.iç çamarımı bile onlar gidirip çıkardı.
üzülüyordum doğumuma kimse gelmeyecek idye.kayınvalidem işlerini ayarlayıp geldi ama hiçbirşey yapmadı çünkü yapılacak herşeyi oradaki hizmetliler yapıyorlar zaten.kayınvalideme sadece beklemek kaldı.Hepsinden Allah razı olsun haklarını ödeyemem.halen daha o hastaneye gittiğimde içimde inanılmaz bir mutluluk oluşuyor.
doktor ismi vememin nedeni oradaki bazı doktorlardan çoğu insanın memnun kalmayışı.ben hastanemi seçmeden önce doktorlarını araştırdım.genelde gül hanıma karşı bir memnuniyetsizlik var.yasemin hanımı da genelde çok beğeniyorlar.oraya giderseniz eğer yasemin günayı kesinlikle tavsiye ederim.
hastaneyi sorarsanız ne çok hijyenik ne de pis.orta ayarda temiz bir hastane.
bende bu soruyu sormuştum kise cevap vermedi
bende dr.güle gittim yüzünde en ufak bi tebessüm göstergesi yok ve kesinlikle sezeryan yanlısı bi kadın değiştirmek istedim doktor arayışına girdiğimde bi arkadaşım yasemin hanımı önerdi. şimdi sizde bunları söyleyince artık iyice içim ısındı haftaya yasemin hanıma gidicem inş. hayırlı olur
bilgiler için teşekkür ederim
bende bu soruyu sormuştum kise cevap vermedi
bende dr.güle gittim yüzünde en ufak bi tebessüm göstergesi yok ve kesinlikle sezeryan yanlısı bi kadın değiştirmek istedim doktor arayışına girdiğimde bi arkadaşım yasemin hanımı önerdi. şimdi sizde bunları söyleyince artık iyice içim ısındı haftaya yasemin hanıma gidicem inş. hayırlı olur
bilgiler için teşekkür ederim
yasemin hanım a gitmeye başladınız mı , memnun musunuz bende fatih te özel hastane arıyorum , düşüncelerinizi yorumlarınızı paylaşırsanız çok iyi olur
canım bebeğin hayırlı olsun yasemin hanıma gitmeye başladınızmı ortam nasıldı bende gitmeyi düşünüyorum ama kararda veremiyorum.
deneyimlerini yazarsan çok memnun kalırım şimdiden teşekkür ederim...
teşekkür ederim canım.senin bebişinde hayırlı olsun ... yasemin hanıma bir kere gittim güleryüzlü çok tatlı bi doktor.. ama ben fatih hastanesinden vazgeçtim eğer istanbula gidebilirsem ilgi hastanesinde doğum yapıcam çünkü FATİH HASTANESİNDE ÖZEL ODA YOKMUŞ ... ben tesettürlüyüm özel oda olmazsa olmaz benim için ...
konu eski ama ben yeni üyeyim bir doğumumu orda yaptım bşr daha kapısından bile gecmiyorum
hastane ayrı kdoğumhanedikiler ayrı
anlyıışsız ve saygısız dr. gül moral
vermek güleryüz bihaber kısacası
düşmanıma tavsiye ettmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?