Fatih Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Fatih Sultan Mehmed'in hayatını anlatacak olan, Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden "Fatih"in oyuncuları okuma provası yaptı.

İstanbul'un fethinden sonraki dönemi konu alan, başrollerinde Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik, Dağhan Külegeç, Hande Soral, Birkan Sokullu, Seda Akman, Salih Bademci ve Androjen Model Andrej Pejic gibi isimlerin yer aldığı "Fatih" dizisi için hazırlıklarda sona gelindi.
Yapımcılığını MEDYAPIM'ın, yönetmenliğini de Merve Girginin üstlendiği " Fatih" dizisinin oyuncuları biraraya gelerek okuma provası yaptılar. Çekimleri kısa bir süre sonra başlayacak olan dizi Kanal D'de yeni sezonda ekrana gelecek.

muhteşem yüzyılla kıyaslanacağı kesin...keşke muhteşemin bitmesini bekleselerdi...dekoru bi tuhaf,diğeri kadar şaşalı değil...harem de öyle...sultanlar birbirine "hıh" falan yapıyorlar,basit geldi bana ama bakalım :31: akşam izleyip göreceğiz :6:

bu diziyi merak ediyodum yok en pahalı proje yok bilmem ne bi sürü haber çıktı
ama fragmanları izleyince birden hayal kırıklığı yaşadım
ne görüntü kalitesi ne cast seçimi hiç beni cezbetmedi
madem bu kadar döküyosun bari oyuncuları doğru seç
bi muhteşem yüzyıla bak bi buna
bu dizinin muhteşem yüzyıl kadar tutacağını düşünmüyorum

Arka sesi seslendiren keşke biraz daha dolu dolu bir ses olsaymış...

Show tv bile batmadan önce bu diziyi çıkarabilmişti ya Kanal D cimrilik mi yaptı

O adamdan padişah olur muymuş hiç ! Bir o adama bak bir de Sülümana bak :31: Bir de bre gafir diye höykürüyor. Sen höykürsen ne olur be

Sultanlarda sultan gibi değiller o hava yok saray havası

Muhteşemde cidden saray havası harem havası vardı.

Elbiseler bir beden buyuk
Sultanlar kaba, Osmanlı'da aslolan nezakettir

Beğenmedim, vasat

Aksam yemeğinde babaya trip atar gibi yan yan bakıyorlar, karşılarında koskoca cihan padişahı var, sıkar öyle bakmak:) edep ya hu :)

gamze özçelik biraz tuhaf olmamış mı ya
burnu filan estetik gibi duruyo hiç doğal değil
hiç mi oyuncu kalmaış Allah aşkına
bi de fetihten sonraki dönemi anlatıyo
daha öncesini anlatsa daha heyecanlı olabilirdi

gamze özçelik biraz tuhaf olmamış mı ya
burnu filan estetik gibi duruyo hiç doğal değil
hiç mi oyuncu kalmaış Allah aşkına
bi de fetihten sonraki dönemi anlatıyo
daha öncesini anlatsa daha heyecanlı olabilirdi

Bana sanki koridorda yürürken "yat Yt yat, topla topla topla, dur polis, herkesi aldık Rıza baba" diyecekmis gibi geliyo :)

Bana sanki koridorda yürürken "yat Yt yat, topla topla topla, dur polis, herkesi aldık Rıza baba" diyecekmis gibi geliyo :)

valla kendini baya kasıyo sert kadın olacam diye
zeynep karakterinden çıkamamış heralde :37:

cast berbat,oyunculuk ondan berbat :120:

boyun posun devrile hürrem :47: sen tükenmeyeydin muhteşem yüzyıl 2 sezon daha giderdi :36:

hiçbir oyuncu rollerine oturmamış hiç beğenmedim tarih yok dizide pembe dizi gibi olmuş zaman kaybı

foxta harem dizisi vardı ya komik olan ,sanki öyle olacakmış heran biri espri yapacakmış gibi ,gamze özçelik hiç ama hiç olmamış zaten oyunculuğunu hiç beğenmiyorum ,yapmacık geliyor bana burda da öyle olmuş oturmamış .
muhteşemden meryem çıktı evet çok çok üzüldüm ,izlemem dedim ama inanın oyuncu değişimine rağmen hala izliyorum ,vahideyi hiç yabancılamadım,yerleştirdim role kafamda ,meryemi aramadım hiç ..
sadece süleymanla aşk sahnelerini özledim ,vahideyle öpüştüğünü filan düşünemiyorum :9:

açık saçık ve bol entrikalı falan olsaydı tutması mümkün olurdu sanırım.........:31:

Ne umutla beklemiştim bu diziyi.Gamze Özçelik tam bir fiyasko.Hoş oyuncuların hiç biri rollere uygun değil.
Yüzü bilinmedik biri olmalıydı bu dizide merakla izlemeliydik.

Ayrıca dizi sanki 3.sezonda herhangi bir bölümdeymiş gibi başladı.Öyle ağır sıradan bir bölümdü ki acaba dedim daha önce başladı da ben mi kaçırdım bölümleri.Bir samimiyetsizlik vardı.Bir şey eksikti.Sanki ruh yoktu dizide

Muhtesem yuzyili izlemem, dun bu diziye baktim cok vasat geldi muhtesem yuzyilin yaninda cok basit kalmis,
belki muhtesem yuzyil olmasa izlenebilirdi ama onunla kiyaslanacagindan sanirim yayin ömrü cok olmayacak,
tam izlemedigimden bilmiyordum arkadasin birinin dedigi gibi birde fetihten sonrasi anlatiliyormus fetih oncesinden baslasaydida belki biseyler olabilirdi...Burdan bakinca muhtesem yuzyilin cakmasi gibi duruyor :6:

Son düzenleme:
fehitten sonrasını anlatınca ne anlamı var ki
asıl öncesini izlemeliydik
öncesi zaten çok heyecanlı ben okumuştum daha önce
harem filan çok ön planda olmamalıydı
bu şekilde muhteşemin kötü bi kopyası durumuna geldi
oyunculuklar zaten berbat

Gamze Özçelik yüzünden izleyemedim diziyi başka birini bulsalardı keşke daha oturaklı,sesi cırtlak gibi çıkmayan :51:
Sevmiyorum o kadını :47:
Çok uzunda yaşamış :104: :104: ölme gibi bir durumunda yok :22:

Gamze Özçelik'e rağmen izleyebildim diziyi.:1::1:

Muhteşem'i hiç izlemedim ama az çok fragmanlardan belli,zaten gına geldi artık ekranda görmekten.:24:

Zaten Fatih'in vefatına kalan 10-11 yıl var.:44: Nasıl uzatacaklar bekliyorum.:6:

Haremden çıkmayan bir Fatih yaratmamaları tek temennim.:31:

Back
X