• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fatmagül Fakı'nın büyük yalanı!..

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Güneş'te yer alan habere göre geçen yıl Survivor’a katıldığında Fakı, seyircilerden gelen “Adriana Lima’ya benzemek için mavi lens mi takıyorsunuz?” şeklindeki soruya “Hayır, gözlerim lens değil ama sol gözüm numaralı” yanıtını vermişti.
Kanal D’de ekrana gelen "Çarkıfelek" programında sunucu İlker Ayrık’ın hostesliğini yapmaya başlayan Fakı, bakışlarını donuklaştırdığı uyarısını alınca buz mavisi lenslerini çıkardı ve böylece siyah olan gerçek göz rengi ortaya çıkmış oldu.

$Untitled.webp
$fatmagul2.webp$fatmagül4.webp$fatmagul3.webp

:1:
Güneş'te yer alan habere göre geçen yıl Survivor’a katıldığında Fakı, seyircilerden gelen “Adriana Lima’ya benzemek için mavi lens mi takıyorsunuz?” şeklindeki soruya “Hayır, gözlerim lens değil ama sol gözüm numaralı” yanıtını vermişti.
Kanal D’de ekrana gelen "Çarkıfelek" programında sunucu İlker Ayrık’ın hostesliğini yapmaya başlayan Fakı, bakışlarını donuklaştırdığı uyarısını alınca buz mavisi lenslerini çıkardı ve böylece siyah olan gerçek göz rengi ortaya çıkmış oldu.

Eki Görüntüle 1189888
Eki Görüntüle 1189894 Eki Görüntüle 1189896 Eki Görüntüle 1189895

şimdide innaya benzemiş :52:

Burnu estetikli, dudaklari dolgudur efem kendilerinin... gozleri de lensmis sanki her yeri orjinal bi tek gozleri lensti :))) estetikli mestetikli sonuc guzel olmus vallahi :D

O değilde benim anlamadığım şey , bu kız yarışma boyunca nasıl lensli durdu , rahatsız eder gözleri ya kan çanağına döner bir zaman sonra göz.

Haticeye değil neticeye bakcaksin. Gayet güzel neyi var? Burdaki bi çok kişi de estetik yaptiriyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim anlamadığım burada ki çoğu estetikli bayanın albüm sayfalarında ballandıra ballandıra ay çok güzel olmuşsun falan filan yazılıyorda tv ye çıkan tanınan birinin estetikli oluşu mu sorun oluyor:9::9: valla malzeme olmasa istediği kadar estetik yaptırsınlar hiç bir şeye benzemeyen hatunlar var buradakiler de dahil

Bence de lens olsa da olmasa da gayet güzel kız fakat lens kullanan birisi olarak survivor yarışmasında o lensle nasıl durmuş onu merak ettim doğrusu.

Back
X