faturaya ek cihaz alma hatası

onlyempathy

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
207
379
18
39
merhaba arkadaşlar, ben gecen yıl x operatöründen faturaya ek cihaz almıştım. ve bu operatörün 10 yıllık müşterisiyim daha bir ay bile ödemelerimde hiç gecikme olmadı. 4 gün sonra mevcut tarifemin süresi doluyor her sene 2 ay önce aranıp bir sürü tarife paket sunulur ve indirimler yapılırdı 4 gün kaldı ve hiç aranmadım ben aradığımda ise bana özel herhangi bir paket olmadığı ve istersem daha önceki paketi 3 katı bir fiyat ile devam ettirebileceğim söyleniyor. başka operatöre geçiş yapmak istediğimde tabi cihazın kalan borcunu ödeyip geçebilirsiniz deniyor. kala borç ise 1500 civarı bu meblağı bir anda ödememde zor. sizce yapabileceğim bir şey var mı daha önce başına gelen var mı. size tavsiyem arkadaşlar mümkün olduğunca faturaya ek cihaz almamaya çalışın çünkü size onlara mahkum muşsunuz tavrı sergileniyor.

merhaba arkadaşlar, ben gecen yıl x operatöründen faturaya ek cihaz almıştım. ve bu operatörün 10 yıllık müşterisiyim daha bir ay bile ödemelerimde hiç gecikme olmadı. 4 gün sonra mevcut tarifemin süresi doluyor her sene 2 ay önce aranıp bir sürü tarife paket sunulur ve indirimler yapılırdı 4 gün kaldı ve hiç aranmadım ben aradığımda ise bana özel herhangi bir paket olmadığı ve istersem daha önceki paketi 3 katı bir fiyat ile devam ettirebileceğim söyleniyor. başka operatöre geçiş yapmak istediğimde tabi cihazın kalan borcunu ödeyip geçebilirsiniz deniyor. kala borç ise 1500 civarı bu meblağı bir anda ödememde zor. sizce yapabileceğim bir şey var mı daha önce başına gelen var mı. size tavsiyem arkadaşlar mümkün olduğunca faturaya ek cihaz almamaya çalışın çünkü size onlara mahkum muşsunuz tavrı sergileniyor.

T..kT.....M kullanıyorsunuz büyük ihtimal. Malesef bu şirket 1 ay önce battı ve bankalara devredildi. O yüzden artık indirim değil bindirim yaparlar... Olayı araştırırsanız arapların ceplerinden bir kuruş para çıkmadan bizim bankalarımızdan çektiği kredi ile şirketi aldığını, 7 yılda 7 milyar dolar kazanıp bir kuruş kredi borcu ödemediklerini nihayetinde de battı deyip bankalara devrettiğini görürsünüz...

enteresan benimde faturamda cihazım var. hatta 8 ay üstüne daha üst bir tarifeye geçtim. sıkıntı olmadı ve cihazımın ödemesi bitene kadar tarifemde aynı kalacak. internet sitesinden birde siz bakın

T..kT.....M kullanıyorsunuz büyük ihtimal. Malesef bu şirket 1 ay önce battı ve bankalara devredildi. O yüzden artık indirim değil bindirim yaparlar... Olayı araştırırsanız arapların ceplerinden bir kuruş para çıkmadan bizim bankalarımızdan çektiği kredi ile şirketi aldığını, 7 yılda 7 milyar dolar kazanıp bir kuruş kredi borcu ödemediklerini nihayetinde de battı deyip bankalara devrettiğini görürsünüz...
evet malesef o şirket

Bence taahhütlü olmayan(2 yıl kalma sözüne falanca ücretle denilen paketleri alıp 2 yıl mecbur kalmayın diye) bir paketle birkaç ay aylik faturayı yüksek ödeyip para biriktirin. Sonra hemen cihazin kalan borcunu ödeyip operatörü değişmeye çalışın. Çalışın diyorum çünkü o şirket binbir zorluk çıkarıyor. Cihazın kalan parasını elden verdiğinize dair imzalı belgeleri falan almayi sakın unutmayin.

Ya bir de şunu söyleyeyim. İnsan aynı operatörü ne kadar uzun süre kullanırsa o kadar hatırlı müşteri olacağını sanıyor ya işte tam tersi. Bunca yıllık saflık ve kazıklanmanın ardından anladım ki sen ne kadar uzun kalirsan sana uygun tarife de o kadar pahalılaşıyor. Herkes müşteri çekmek için yeni geçenlere ucuz tarife kampanyası yapıyor ama zaten elindeki müşteriyi elinde tutmak için hiçbir şey yapmıyor. Bunca yılın sonunda anladım ki eğer taahhütlü tarifenin zamani dolduysa operatör degistirmek en mantıklısı. Zaten numara taşıma oluyor, sıkıntı olmuyor. İçimde kalmış yediğim kazıklar konunuzda rahatladım :KK45:

yazıklar olsun ya millete 30 tl ye verdikleri 4 gb lik paketi bana 70 tl ye vermeye kalkışıyorlar. şeytan kredi çek cihazın borcunu kapat operatör değiştir diyo

Ben de Vodafone'dan böyle bir hataya düşmüştüm. Sayfalarca sözleşmeye küçücük yazmışlar, hızlı hızlı imza atarken fark edilmiyor. Cihaz ödemesi bitene kadar tarife değiştirilemiyor ve onların belirlediği tarife ile devam ediliyor. Devamlı ek internet paketi almaktan faturam patlıyordu devamlı.

Ben de Vodafone'dan böyle bir hataya düşmüştüm. Sayfalarca sözleşmeye küçücük yazmışlar, hızlı hızlı imza atarken fark edilmiyor. Cihaz ödemesi bitene kadar tarife değiştirilemiyor ve onların belirlediği tarife ile devam ediliyor. Devamlı ek internet paketi almaktan faturam patlıyordu devamlı.
operatör değiştirilebiliyor ancak cihazın kalan borcunu peşin ödemek şartıyla

Vodafone nin kaç yıllık müşterisiyim, cihaz alırken tarifemi de yeni tarifeye geçirmişlerdi ve tarife ile birlikte cihaz da bitti. Ama herhangi bir şekilde bana özel tarife vs çıkartmadılar. Ben de sinirlendim ve başka operatöre geçiş başvurusu yaptım, elli kere aradılar şimdi açmıyorum. Eski tarifemi 2 katına veriyorlar aynısını kardeşime daha uyguna vermişlerdi.

Annem de turkcel ve cihaz almıştık, cihazın taahhütü sürüyor ama tarifenin ki bitmiş. Cihaz alırken tarifeyi güncellememişler. Şimdi 3 katı fiyatında tarife sunuyorlar. Ben aramasam arayacakları da yok. Kadın bir ay tarifesiz kullanmıs 250 TL fatura geldi cok sinirlendim. Konuştum ve baska hatta geçebileceğimizi ve cihazın taksitini taksit taksit ödemeye devam edebileceğimizi söylediler.

eşimle 5 yılda 3.cihazımızı aldık trkcll'den gayet iyi bir sorun çıkmadı
kullandığınız operatörden pek memnun kalan yok
yakınlarımdan görüp duyduklarımı söylüyorum

Faturada indirim oluyor epey taahhüt verirseniz ya cihaz alınca o indirimi yapmıyor operatörler. Bir aboneye aynı anda iki taahhüt yapamayız diyorlar. Epey araştırmıştım. Cihaz yüzünden fatura indiriminden vazgeçemem diyip cihazımı nakit almıştım.

Biz hep faturaya ek alırız telefonları ama genelde taahhütlü oluyo mevcut tarife 1 yıl falan geçerli oluyo. Ben eski operatörümde tarifeler çok pahalı diye internette uygun tarife aratmıştım, kendi sitesinde görünmeyen bi paket bulup kullanıyodum. Öyle yapabilirsiniz diğer sitelerden paketlere bir bakın

Back
X