Favipiravir kalp krizi yapar mi?

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Annem bugun itibariyle korona oldu kalbinde 3 tane stent var ve tansiyon hastasi. Favipiravir denen korona ilacini kullanabilir mi? Daha 5 gun once dedemi koronadan kalbe pihti atmasi sebebiyle kaybettik ve ilaclar yuzunden öldugu fikrini zihnimden atamiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar...

Annem bugun itibariyle korona oldu kalbinde 3 tane stent var ve tansiyon hastasi. Favipiravir denen korona ilacini kullanabilir mi? Daha 5 gun once dedemi koronadan kalbe pihti atmasi sebebiyle kaybettik ve ilaclar yuzunden öldugu fikrini zihnimden atamiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar...
bu tarz konularda doktorunuza danışmanız en mantıklısı.

Oncelikle gecmis olsun, hekim degilim ancak o ilaci ve turevlerini verince pihti atmasini engellemek icin igne de veriyorlar. Sigorta karsilamiyor yakinlarim kullandi o sebepten biliyorum. Anladigim kadariyla herkes o igneyi alamiyor maddi problemlerden oturu. Siz aile hekiminize, eczaciniza bi danisin

bu konu hakkında hiç bir fikrim yok doktor en doğrusunu bilir çok geçmiş olsun ama ilaçların öldürdüğünü düşünmüyorum.virüs vücudu fazlaca yoruyor ben 33 yaşımda 30 yaş yaşlandığımı hissettim haliyle yaşlı olanlar da üstüne yaş eklenince vücut dayanamıyor. tabi siz araştırmaya devam edin ama işin ehli olanlara sorun

Kalp hastaları kullanamıyor zaten bildiğim kadarıyla. İlacı vermeden detaylı olarak hastalığınız var mı diye soruyorlar zaten

Kalp hastaları kullanamıyor zaten bildiğim kadarıyla. İlacı vermeden detaylı olarak hastalığınız var mı diye soruyorlar zaten
Babam yeni bypass oldu, ona verdiler. Kendi doktoru da kan sulandırıcıyla birlikte alabileceğini söyledi. Allah esirgesin, inşallah olumsuz bir etkisi olmaz.

Babam yeni bypass oldu, ona verdiler. Kendi doktoru da kan sulandırıcıyla birlikte alabileceğini söyledi. Allah esirgesin, inşallah olumsuz bir etkisi olmaz.
Amin inşallah ben de ilacı bugün kullanmaya başladım. Her ilaçta olduğu gibi bunda da riskler var tabi ama korka korka içiyorum. Bir an önce anlatırız da kurtuluruz şu illetten inşallah. Kan sulandırıcı olarak ne kullanıyor babanız?

Amin inşallah ben de ilacı bugün kullanmaya başladım. Her ilaçta olduğu gibi bunda da riskler var tabi ama korka korka içiyorum. Bir an önce anlatırız da kurtuluruz şu illetten inşallah. Kan sulandırıcı olarak ne kullanıyor babanız?
Size de çok geçmiş olsun. Corasprin galiba adı, ömür boyu kullanacak.

Kan değerlerinize göre kan sulandırıcı veriyorlar. Ben yeni geçirdim. Bana vermediler, ancak arkadaşıma iğne verdiler, kimine hap verdiler. Dediğim gibi değerlere göre hareket ediyorlar.

Gecmıs olsun basınız sagolsun.
Annemle babamda covıd oldu, ilacın yanı sıra ıgnelerı de vardı. Size ıgne verdiler mı?

Back
X