Merhaba kızlar,hepimiz yakın zamanda evlenicez,çeyize kimimiz yeni başlıyoruz kimimiz yolu yarıladık kimimizde yolun taaaa başındayız :) Haydi yardımcı olalım birbirimize :)
Ben çok fazla araştırdım ve en fazla şikayeti schafer markası alıyor,özellikle çatal bıçak takımları.
Şimdi herkes yazsın bakalım aldığını kullandığını markaları ile birlikte.
Yemek takımları,çatal bıçak takımları,beyaz eşya,küçük ev aletleri,ev tekstili... akla gelen tüüüüm çeyizlerimiz :)
valla bence markanın kaliteli olması kadar firmanın ürünlerinin arkasında durması da önemli bu konuda karaca'yı yetersiz buldum. uzun biraz ama yine de anlatayım, yaşadığım yer küçük bir yer olduğu için bir çok eşyamı züccaciye tarzı bir yerden almıştım. kütahya porselen yemek takımı ve karaca kahvaltı takımımı mesela. burası bana fatura da vermedi sonra veririz falan dediler sonra tayinim çıktı alelacele ayrıldım ordan öylece aldım geldim eşyalarımı. neyse işte evimi yerleştirirken açtım çeyizlerimi, karaca kahvaltı takımımın bir servis tabağı boydan boya çatlak çıktı, kütahya yemek takımının da tuzluğunun alt kısmında ufak bi çentik vardı.
ekim ayının başlarında hem kütahya porselene hem karacaya mail attım, ücreti dahilinde eksik parçalarımın teminini istedim. kütahya direkt bir hafta içinde gönderdi tuzluğu, karaca tabağı geçtğimiz haftalarda -4-5 kez mağazasına uğrayıp hatırlatarak- zor bela aldım. para da verdim tabii ki faturam olmadığı için.
ki karaca'nın müşteri hizmetleriyle de iki kez konuştum çok itici bir tavırları vardı, takımın kodunu istiyorlar diyorum yok sitenizde orda vardır diyorlar gerizekalıyım sanki ben azarladım artık kadını da normal konuşmaya başladı.
bu tavırları çok soğuttu beni karaca'dan.
yalnız bende düdüklüsü var, sandıklı çatal kaşık bıçak takımı var, cezve var bi de kahvaltı takımı var karaca'nın hepsi de fena değil memnunum kalitelerinden allah var. yine de bence bu tip şeyler de önemli. bernardo da aynı şekilde ürünlerinin arkasında durmayan bir firma onu da bir arkadaşım yaşadı.
aklınızda bulunsun istedim
çoğuna katılıyorum aynen :) ben beyaz eşyada siemens düşünüyorum...
bir de tantitoni ve cats by luyano'yu önermiyorum. şu an bekarken kullanmış biri olarak çelik ya da porselen ürünlerini en fazla 2 sene kullanabildim. çok adi çin malı gibi ürünler.... melamin ürünleri belki alınabilir.
elektrikli süpürgem var ama eskidi gibi. değiştirirsem Nilfisk almayı düşünüyorum, çok araştırdım :)
çelik kaşık çatal takımı ve tencere korkmaz. yemek takımım kütahya. bazı aksesuarları ve günlük kaşık çatalları tchibo'dan aldım :) günlük yemek takımı ise porland...
düdüklü fissler comfort 4,5 litre.
ütü ve lcd tv philips
mobilyada enza ya da kelebek düşünüyorum. doğtaştan okullardaki tüm öğretmen arkadaşlar şikayet ediyor... düşünün dolabın rengine boyanıyomuş kıyafetler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?