Fazla bulantı

manyakkedi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
251
34
13
24
Kızlar 12. Haftaya girmek üzereyim aşırı çok bulantım oluyor bir şey yiyip içemiyorum çözüm önerileriniz var mı

Kızlar 12. Haftaya girmek üzereyim aşırı çok bulantım oluyor bir şey yiyip içemiyorum çözüm önerileriniz var mı
Yemek öncesi cubuk kraker vs ile bastiriyorum midemi, az ve sık yiyorum, yemekten sonra nane limon çayı ya da nane sakizi aliyorum, hemen yatmiyorum oturuyorum yemeğin üstüne ve yemekten yarim saat once ve yarim saat sonra su icmiyorum, hafif beslenmeye çalışıyorum

17 hafta çektim o bulantıları. Bana sadece iyi gelen nektarin tarzı tam olgunlaşmamış meyvelerdi midemi yatıştıran. Herkeste farklı oluyor. Birkaç bir şey deneyin. Şu bana iyi geldi diyeceksiniz.

Prillam bulantı ilacı kullanmama rağmen kusuyordum ama en azından yemek yiyebiliyordum doktorunuza söyleyin verir zararı yok bitkisel ilaç

Back
X