fazla düşününce bebek olmazmış? öyle mi hamile bayanlar

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
bebek olsun düşüncesi taşınınca bebek olmuyormuş. stresten etkileniyormuş. gerçekten öyle mi kızlar? sizler hiç düşünmediniz mi? olcak mı olmucak mı adete kalan günleri hesaplama gibi şeyleri yapmadınız mı? düşünmemek elde değil ki? onun için ilişkiye girdiğini biliyor insan. adet günü yaklaştıkça kendini dinlemeye başlıyor.
5-6 aydır bebek istiyorum. ama olmadı hala. ve ben kendimi düşünmekten alamıyorum. olmayınca da üzülüp ağlıyorum

Kesinlikle yazdığın gibi.
Bende 1 buçuk yıldır bebek düşüncesiyle ilişkiye girerdim.
Hep o stres vardı üstümde.
2 ay önce doktor senin çocun olmaz git tüp bebek yap dedi.
Moral sıfır ümidi kestim.tüp bebekten başka olmaz cvbını alınca.
Her ay dikkat ederdm aman bu ay hamilemiyim acaba die.
Ve 2 ay önce ne kafama taktım ne umursadım.
Nede çok sık ilişkiye girdim olmıcanı düşündüm için.
Hamile kaldım.Rabbimin takdiri
Şaka gibi bende inanamamıştım.
Şu an 2 aylık hamileyim çok şükür.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bu yazdının aynısını yaşıyan bendim.
Stres bütün hormonları yiyip bitiriyor.
Kesinlikle kafanıza takmayın.

cnm kesinlikle katılıyorum stres olmamalı örnek kendimi vereyim 1.5 yıllık evliyim şu an rabbimin verdiği, layık gördüğü 4 aylık oğlum var.evlendiğimin ilk ayında olmayınca üzüntü stres 1 ay oldu yok 2 ay oldu yok 3 ay oldu yok derken 6.aya girdimizde evlilimizin oldu.demek istediğim normallerde kiminin ilk ayda kiminin 6.ayda oluyo zaten bir yıldan sonrası için üzül derim şimdilik kesinlikle rahat ol bol bol dua et benim gibi emin ol olur .rabbim isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar versin.tüm anne adayları rabbim hayırlısıyla evlatlarınızı kucaklarınıza almayı nasip etsin...

Ben kesinlikle katılmıyorum buna ben 3 aydır korunmuyorum ve sürekli bunu düşünüyorum olmayınca yıklıdım ama insan korunmayı bırakınca bundan başka birşey düşünmüyor tabiki saplantılı şekilde değilse bunun ne zararı olabilir başka problemlerde olabilir sadece psikolojinizi suçlamayın ben 4.ayımda hamile kaldım doğal olarak beslenmeme dikkat ettim polen bal çörekotu yedim ve soğan kürü kullandım ve bu ay oldu çok şükür ve bir gün olsun düşünmedim kafaya takmadım diyemem düşünmeyeyim dedikçe daha çok aklıma gelirdi kadınız biz hormonlarımız duygularımız hassas bir bünyemiz var çünkü hepimiz bir gün anne olucaz :) inş. Tabiki düşünün amagünlük yaşamınızı etkilemesin bu hayttan zevk alın sağlıklı yaşayın ve dua edin inş. Olur

kafaya takmamak elde değil ama uğraşıcaz. bakalım bu ayda olmazsa bi dahaki ay daha rahat olmam lazım.

evet kesinlikle katılıyorum. benim de şu an 15 aylık bi kızım var. ben hamile kalmadan önce kist sorunum iiçin doktora göründüm. doktorun biri bana polikistik over dedi yumurtlaman seyrek hatta hiç de olmayabilir dedi. doktordan çıkınca hüngür hüngür ağladım. ben artık kesin tedavi görmem gerekiyo diye kafaya taktım o dönem 4 ay hiç adet görmediğimi bilirim stresten ve ne adetim vardı ne de hamileydim. başka doktora göründüm hamile kalmaman için bi sorun yok dedi. sadece kistim vardı sağ yumurtalığımda. sonra stresi bıraktım ve 2 ay sonra hamile kalmıştım hiç bişey yapmadan. yalnız kist için çok doğum kontrol happı kullanmışımdır hiç bir işe yaramamıştı hep sabitti. sonra bir karışım var toz halinde ona başlayına kistim kaybolup gitti. kesinlikle hamileliğimi de ondan bilirim şifa olduğuna inanıyorum. karışım kedihindi otu nöbet şekeri ve fındıktan oluşuyor. aktardan alıyordum, belirli miktarda kendileri karıştırıyorlardı. tabi hamilelikte kullanmamak gerek sadece bütün yumurtalıkları falan temizleyen iltihap varsa alıp götüren bişey. şimdi de ikinci kez hamileyim. çok şükürle olsun. rabbim isteyen herkese versin.

bende 9 aydır her ay kendimi dinlerdim bebek olsun diye. adet belirtilerinden ümitlenir sonra adet olunca üzülürdüm. en son geçen ay amannnn olmuyorsa umutlanmanın alemi yok iş bakayım çalışayım 1 2 sene sonra doktora gider tedavi olurum çocuğumuz olur dedim, tam iş araştırıyorken kendime bi baktım bu ay hamile kalmışım sürpriz oldu. hemde bu ay öyle çok denememiştik hatta 1 2 kez ilişkimiz olmuştu ve 5dk sonra hemen yataktan kalkmıştım ama yinede bebiş oldu :)

ya bayanlar bende çok takıuyorum kafaya takmamaya çalışıyorum biliyorum etkilediğini ama elimde değil..bu ay içimde umut var diyorum ama bunu derken bile takıyorum işte.. hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar..

karnım acıktı,öksürdüm hamilemiyim acaba durumuna geldik valla :)
bir keresinde arkadaşıma göğsüm ağrıyor hamilemiyim acaba dedim.o da benim de ağrıyo ben de mi hamileyim yani dedi. kendisi bekar. çok kızmıştım içimden bebek isteyince görürsün sen,insan herşeye ümitleniyor diye :52:

evet kesinlikle katılıyorum. benim de şu an 15 aylık bi kızım var. ben hamile kalmadan önce kist sorunum iiçin doktora göründüm. doktorun biri bana polikistik over dedi yumurtlaman seyrek hatta hiç de olmayabilir dedi. doktordan çıkınca hüngür hüngür ağladım. ben artık kesin tedavi görmem gerekiyo diye kafaya taktım o dönem 4 ay hiç adet görmediğimi bilirim stresten ve ne adetim vardı ne de hamileydim. başka doktora göründüm hamile kalmaman için bi sorun yok dedi. sadece kistim vardı sağ yumurtalığımda. sonra stresi bıraktım ve 2 ay sonra hamile kalmıştım hiç bişey yapmadan. yalnız kist için çok doğum kontrol happı kullanmışımdır hiç bir işe yaramamıştı hep sabitti. sonra bir karışım var toz halinde ona başlayına kistim kaybolup gitti. kesinlikle hamileliğimi de ondan bilirim şifa olduğuna inanıyorum. karışım kedihindi otu nöbet şekeri ve fındıktan oluşuyor. aktardan alıyordum, belirli miktarda kendileri karıştırıyorlardı. tabi hamilelikte kullanmamak gerek sadece bütün yumurtalıkları falan temizleyen iltihap varsa alıp götüren bişey. şimdi de ikinci kez hamileyim. çok şükürle olsun. rabbim isteyen herkese versin.

bende de kist var.soğan kürüne başlıcam adet olduktan sonra

canim ben yurdisindanim,
bende 3 ay cok istedim testler ustune test yaptim daha sonra umidi kestim,
turkiyeye izine gidicektim turkiyede daha rahat geziyim diye o ay olmasin dedim,
tam 3 gün kala icime dogdu adet gunumun gelicegi gun test yaptim hamileyim su an 37. haftadayim az
kaldi kuzuama kavusucam gune insallah,
darisi basiniza size tavsiyem rahat olun olmasada olur moduna alin kendinizi;-)

yaaa arkadaşlarr al bendende o kadar yaaa delirecemmmm.... kızım 2.5 yasında ikinci bebegi istiyorum ama olmuyor:)) sizi okudum hak verdimm bendemi çok düşünüyorum acaba...umudu kestim diyorum amaaaaaa aklımında br ucunda:D daarısı önce size sonra benim başımaa

bende de kist var.soğan kürüne başlıcam adet olduktan sonra

soğan kürünü de uyguladım ben. ama 4 gün sonra istifra etmeye başladım, içemedim daha fazla. oyüzden bu toz karışımı buldum. hem çok lezzetli de bişey. ya da bana öyle geliyor :)) ama gayet rahat yenen bişey.

yaaa arkadaşlarr al bendende o kadar yaaa delirecemmmm.... kızım 2.5 yasında ikinci bebegi istiyorum ama olmuyor:)) sizi okudum hak verdimm bendemi çok düşünüyorum acaba...umudu kestim diyorum amaaaaaa aklımında br ucunda:D daarısı önce size sonra benim başımaa

darısı isteyen herkesin başına. ben ilkinde tedavi olmadan olmıcak galiba falan derken hamile kaldım, okadar zor da olmadı ama yine de ona güvenip çok iyi korunmadık, şimdi de 14 haftalık hamileyim. ben de ikinci hamileliğimi öğrenince inanamamış şok olmuştum. kesinlikle dert etmeyene daha çabuk nasip oluyor diye düşünüyorum. ben de kızım 4 yaşına girsin ikinci öyle diyodum. belki de o vakti beklesem bu kez de olmuyo diye üzülcektim , kimbilir.

strs hamılelıgı degıl hamıle olan annedekı stres bebegı etkıler..
olmazsa benım olmazdı:)) ılk denememdı ve hemen hamıle kaldım Allaha sukur..hıc bekletmedı bızı..adet gunum gelene kadar gunde 3 tane test yapardım hergun dr a gıderdımm ooo stres etkılese benımkı etkılenırdı:))
ama yınede stres yapma kendın ıcın:)
ınallah en kısa zamanda mujdelı haberı alırsın

darısı isteyen herkesin başına. ben ilkinde tedavi olmadan olmıcak galiba falan derken hamile kaldım, okadar zor da olmadı ama yine de ona güvenip çok iyi korunmadık, şimdi de 14 haftalık hamileyim. ben de ikinci hamileliğimi öğrenince inanamamış şok olmuştum. kesinlikle dert etmeyene daha çabuk nasip oluyor diye düşünüyorum. ben de kızım 4 yaşına girsin ikinci öyle diyodum. belki de o vakti beklesem bu kez de olmuyo diye üzülcektim , kimbilir.

Hayırlı olsun ve Allah çocuklarınızı size bağışlasın...Belkide haklısınz...bende biraz büyüsün dedim...şimdide istiyorum diye olmuyor..darısı başımıza diyelım:)))

Biz de bebek isteyince hemen olacak sanıyorduk, evliliğimizin 2. yılından sonra bebek planı yapıp vakti gelince başladık. 1 ay, 3ay 5 ay derken 8. ay oldu tık yok, fakat herşey normal görünüyor. Benim allerjik rinit sorunum çıktı ve gerçekten çok uğraştırdı onun aşı tedavisine başlayacaktım, o sıra yani o ay çocuk mocuk düşünmedik, benim normal hayatıma dönebilmem öncelikli isteğimiz olmuştu ve gerçekten o ay hamile kaldım, 3.ayımız bitti bu hafta. Stresin sebep olmadığı, etkilemediği birşey var mı Allah aşkına :) o nedenle özellikle çocuk düşünürken insanın aklını oyalayacak birşeyler lazım sanıyorum, bir bakacaksın aaaaa oluvermiş :)))

başlığınıza uygun hikayem var benimde ;
ben evlendiğimde korunmadım hiç,5.ayda hamile kaldım haberimiz bile yoktu neyse düşükle sonuçlandı
o olay bizi kötü etkiledi ve sonra çocuk istedik ekimizde
ben çok üzülüyordum geceleri uykudan ağlayarak kalktığımı biliyorum
ama her an her sn bebek isteği fikri vardı içimde olmuyordu
doktorumuz her ikimizde de bir sıkıntı görmedi rahat ol stres yapma derdi bana
gerçekten de öyleymiş birgün bir baktım kendime her saniyem bebek dolu
bundan kurtulmam lazım dedim öncelikle
hafta içi çalışıyorum akşamları evdeyim,hafta sonları boşum
bütün anımı doldurmam bebek fikrinden kurtulmam lazımdı

hafta içi gündüz çalışıyorum bütün kafamı dikkatimi işlerime veriyordum,
akşamları eşimle gezdik,eğlendik uyku zamanı eve geldik
hafta sonları da kurslara gittim,direksiyon dersleri aldım çokta iyiydi
kafamı bayağı dağıttım
bir baktımki hiiiç bebek felan düşünmüyorum
yemin ediyorum ben o ay hamile kaldım
oğlum 3 yaşında şimdi

yine 6 aylık hamileyim ikizlerim olacak
rabbim herkese her isteyene versin

kızlar konumu hortlatmaya karar verdim. mayıs ayındayız.8. ay denememdi. ve hala bebek yok. üstüne üstük 2 aydır adetimde gecikmeler başladı.çok moralim bozuluyor. nasıl kafaya takmadan olacak bu iş? 1 sene olunca doktora gidicez. şimdilik kist dışında bi problemim yok.
bazen ben anne olmayı hak etmiyormuyum diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum

ben de bununla ilgili konu açmıştım. nasıl düşünülmeli filAN diye... ama düşünce filan bence hikaye.ben çok düşünüordum.hatta stresli de bir yapım var.yeterki vakti gelsin Allah istesin.hemen oldu. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin.... sen zamanını bekle.doğru zaman bebişin geldiği zamandır tatlımm.yinede pozitif ol. olsa da olur de olmasa da.hayırlısı de. belki işe yarar.bol bol dua et

Back
X