fazla düşününce bebek olmazmış? öyle mi hamile bayanlar

kızlar konumu hortlatmaya karar verdim. mayıs ayındayız.8. ay denememdi. ve hala bebek yok. üstüne üstük 2 aydır adetimde gecikmeler başladı.çok moralim bozuluyor. nasıl kafaya takmadan olacak bu iş? 1 sene olunca doktora gidicez. şimdilik kist dışında bi problemim yok.
bazen ben anne olmayı hak etmiyormuyum diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum

neden bu kadar üzüyorsunuz ki kendinizi.eğer doğal yollarla denemeniz gereken şeyleri denediyseniz ve olmuyorsa.doktora gidin belki doktorluk bir sorun vardır yada belki sorun bile yoktur gününü kaçırıyor olabilirsiniz.her şeyin hayırlısı olsun.ama stres iyi bir şey değil biraz zamana biraz kadere bırakın.ALLAH nasip edecekse öyle yada böyle olacaktır bebeğiniz.esenlikle kalın.

bence kesinlikle kafaya takmamak lazım ben 8 ay korunmadım olmadı falan diye her ay gün saydım bekledim bi yerim ağrısa, acıksam, yorulsam tamam hamileyim dedim..değildim. ama son ay sınavım vardı hep ders çalışıyodum ne eşimle ne kendimle ilgilenebildim sınavlar biter bitmez memlekete gittik hiiiç aklımda yoktu tekrar döndük adet günüm geldi bi baktım hamileyim yani anlayacağın en kafaya takmadığım(ki buna fırsat bulamadım) zamanda oldu. var sen karar ver etkiliyo mu etkile miyo mu

kafaya takmamak düşünmemek mümkün değil ama pozitif düşünmek elimizde
karamsar olma bugün olmazsa yarın elbet olur diyip korkmamalısın onun dışında kafana takabilirsin ama kötü düşünme
iyi olacağına inan allaha güven gerisi gelir....

allah ne zamanı uygun görüyorsa o zaman veriyor bence..biz de aylarca kafaya taktık..doktora gidelim demiştik artık..yok şu şu günler yok bu pozisyon ayağını kaldır bilmemne yap...birsürü ıvır zıvır..bunların hiçbirine dikkat etmediğim ay hamile kaldım...

Merhaba kızlar.
Stresin gerçekten etkilediğine inanıyorum ben de. Bizde eşimle 4 aydır korunmuyoruz, bende korunurken hep zannederdimki,bıraktığım anda bebek olacak.Hatta bazen kaçaklar olurdu,eşime kızardım dikkat etsene ya hamile kalırsam diye.
Şimdi de 4 aydır yolunu gözlüyoruz,belkide bize ceza veriyor siz beni istemediniz onca zaman bekleyin bakalım şimdi diye :9:
Bende her ay daha adetim biter bitmez kafamı oymaya başlıyorum,ay ovulasyonum geldi,ay beklesek mi,ay sperm kalitesi mi düştü, ay sabah erken mi yapsak gece yatarken mi yapsak......................... ve türevleri sorular.
Aslında sanırım hiç matematiği bu işe karıştırmamak lazım ve akışına bırakmak lazım.Tecrübe eden arkadaşlarımın hikayelerinden de bunu anlıyorum.
Çok sevdiğim bir laf var: Cehalet mutluluktur....Adetime 1 hafta kaldı.Bak yine aynı şeyi yapıp gün sayıyorum.Söz bu ay da gelmezse benim weled, bırakıyorum hesabı kitabı.Bugün ayın kaçı diye soran ikiz doğursun
:9: :9:

Back
X