Fazla kadınsı olmak üzerine

ciddiikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
200
99
18
28
Kendimi bildim bileli böyleyim iste. Etrafimdakiler beni hep kadinsi bulurlar. Inanilmaz çekici bir kadın... Başlarda bu durum çok hoşuma gidiyrodu. Hala zaman zaman da gidiyor tabii. Ama durum şu ki artık bunu istemiyorum ve bu küçük oyunlar beni çok yormaya başladı. Biri var... Benden yaşça çok büyük. Ve aramizdaki yas farkini ikimiz de umursamasak da o orada bir yerde duruyor. Beni kullanmak istemedigine eminim. Ama asiri kadinsisin seni hayal etmeden duramiyorum diyor. (not:evli degil) Bu bende dert haline geldi. Nasil daha az kadinsi olunur diye dusunur oldum. Diger taraftan artik buyudum ve eskiden oynadigim o kucuk eglenceli kovalamacalar, kacamaklar bana cocukca geliyor. Etrafimdakileri bu yobde etkilemek istemiyorum. Fikriniz nedir bu konuda ? Simdiden tesekkur ederim

Böyle dert hepimizin başına diyorum :KK70:
Biz kadınlar kadınsı bulunmasakta kızıyoruz, kadınsı bulunsakta. Neden bir ortamız yok acaba diye düşündüm şu an.
Vallahi ben de anlamadim. Cok guzel bir sey gibi gorunuyor disardan ama neredeyse tum erkekleri sadece kadinsiliginla cekmis oluyorsun benim durumumda ve sonuc aci cekmek olabiliyor

Vallahi ben de anlamadim. Cok guzel bir sey gibi gorunuyor disardan ama neredeyse tum erkekleri sadece kadinsiliginla cekmis oluyorsun benim durumumda ve sonuc aci cekmek olabiliyor
Kadınsılıktan kastınız seksi olmak mı ?
Ama şöyle bir durum var seksi kadınlar (yani benim düşüncemde ki kadınsı olanlar) genelde çok cool da olur. Kolay kolay kimse yaklaşamaz. Acaba sizin davranışlarınız da bir yakınlık mı seziyorlar ?

Kadınsılıktan kastınız seksi olmak mı ?
Ama şöyle bir durum var seksi kadınlar (yani benim düşüncemde ki kadınsı olanlar) genelde çok cool da olur. Kolay kolay kimse yaklaşamaz. Acaba sizin davranışlarınız da bir yakınlık mı seziyorlar ?
şöyle... Evet beni tepede goruyorlar ilk bakista. ama cok guler yuzlu biriyim ve sicak kanliyim. Ve cok kibar biri oldugum icin de tersleyemem kimseyi. Zamanla yakin olabiliyoruz boylelikle de

Aşırı kadınsı olmak nasıl oluyor?lütfen kısaca tanımlayıp konunuza editler misiniz?
Yazdıklarınız bayağı ben seks bombasıyım anlamı taşıyor da çünkü,belki biz yanlış anlıyoruzdur o bakımdan
yok yahu kadinsilik sadece cinsellikle alakali olamaz ki. Fazlasiyla isveli cilveliymisim iste.

yok yahu kadinsilik sadece cinsellikle alakali olamaz ki. Fazlasiyla isveli cilveliymisim iste.
Kadınsılık sadece cinsellik değil de adam neden seni hayal etmeden duramıyorum diyor?işveli cilveli olmak da işte bunlar hep seks.
Cevaba gelince;bence kasma.zira erkeksi de olsan ülkemiz topraklarında seni yatay düzlemde hayal edecek birileri illa ki olacaktır,olmaya da devam edecektir

Bende oyleyim ama sadece bunun etkili oldugunu sanmiyorum erkekler uzerinde , konusmaya baslayinca bos degil dolu dolu konusuyorsaniz zaten karsi tarafin amaci sadece seks ise uzaklasiveriyor hizli bir sekilde
Ben bugune kadar bi sikintisini gormedim bu durumun , seviyorum boyle olmayi

Bu tarz oyunlara gelmeyin. Sizi etkilemeye kalkisan bir erkek ahmet amcam gibisin demeyecek elbet. Bence bayadir bekar ve cinsel yönden istekli birisiniz bu da ister istemez hareketlere vuruyor. Siz farkında olmasanizda. 20 yasinda da olabilirsiniz 40 ta ama o açlık bedende var olabilir.

Nasıl kadınsı oluyorsunuz nolur bana da söyleyin:110: ciddi soruyorum. Valla bıktım odun gibi olmaktan
Al benden de o kadar.

Hayatımda hep ‘dişli’ bir insan oldum, dişi demiyorum dikkat ederseniz.
Evet çok şükür Allah vermiş yüz güzelliği, bakımlıyım falan filan ama hiç bu konu sahibi gibi olmadım.
Diğer türlüsü komik geliyor bana sanki zayıflık gibi.
Ne naz ne cilve bilmem, hayt huyt bir tipim.
Geldim 32 yaşıma, iki çocuk annesiyim hödük geldim hödük gideceğim bu diyardan!!!

Kendimi bildim bileli böyleyim iste. Etrafimdakiler beni hep kadinsi bulurlar. Inanilmaz çekici bir kadın... Başlarda bu durum çok hoşuma gidiyrodu. Hala zaman zaman da gidiyor tabii. Ama durum şu ki artık bunu istemiyorum ve bu küçük oyunlar beni çok yormaya başladı. Biri var... Benden yaşça çok büyük. Ve aramizdaki yas farkini ikimiz de umursamasak da o orada bir yerde duruyor. Beni kullanmak istemedigine eminim. Ama asiri kadinsisin seni hayal etmeden duramiyorum diyor. (not:evli degil) Bu bende dert haline geldi. Nasil daha az kadinsi olunur diye dusunur oldum. Diger taraftan artik buyudum ve eskiden oynadigim o kucuk eglenceli kovalamacalar, kacamaklar bana cocukca geliyor. Etrafimdakileri bu yobde etkilemek istemiyorum. Fikriniz nedir bu konuda ? Simdiden tesekkur ederim
Ben hiçbir kadına bu kelimeyi kullanmayı doğru bulmuyorum ama böyle birine kullanmadan edemeyeceğim siz hoppalıkla seksiliği karıştırıyor olabilir misiniz ne kadar kadınsı olursam olayım hiçbir insan evladı bana gelip aşırı kadınsısın seni hayal etmeden duramıyorum diyemez asla o çizgiyi geçerse ne olacağını duruşumdan bilir siz kadınsıdan ziyade herkese mavi boncuk dağıtan biri olabilir misiniz buna dikkat edin

Back
X