- 8 Şubat 2019
- 148
- 169
- 53
- 35
- Konu Sahibi Miliemilie
-
Ciddi misin ?Bağımsız, özgür...şu an ihtiyacım olan ve kaybettiğim için 3 aydır ağladığım hayat.
Kesinlikle.Ciddi misin ?
Belki de bir gün kabul olmayan her duan için şükredeceğin bir gün gelecektir. Ben hep sonradan iyi ki olmamış dedim ve artık hep hayırlısı olsun şeklinde dua ediyorum.Sevdiğim adam birine aşık olmuş, çok mutlu, dostum dediğim insanlar anca dert anlatıyor, nasılsın diye soran yok, annemle babam sürekli birbirini yiyor, iş yerimde dedikodu almış başını yürümüş, bugün anlattığını yarın başkalarından işitiyorsun, sonu hüsranla biten başarısız diyetler, hayatımda görmediğim kiloları görmüşüm son 1 ayda, hiç bir giydiğim yakışmıyor, tek keyif aldığım aktivite aşkı memnu izlerken yemek yemek, makyajı geçtim yüzümü yıkamak bile gelmiyor içimden, saclarim özerkliğini ilan etmiş, odam darmadağınık, önümde bir yığın iş birikmiş, 1 haftaya bitirmem gereken bir tez...Ahhh bir de "Ne zaman evleneceksin?" sorusu vardı, nasıl unuturum. Hayatımı birine az tutar mısın deyip kaçasım var :)
Birşeyler değişmeli sanki ama nerden ve nasıl başlamalı? Bir türlü kabul olmayan dualarıma yenilerini mi eklemeli? Antidepresanlarla beyni mi uyuşturmalı?
Aşkı memnu izleyerek yemek yemek de dahil, beni anlattınız. Ne zaman evleneceksin yerine yaşın 35 doğur artık sorusu var..kavgacı ailemden, mutsuz insanları mutlu etmeye çalışmaktan, her şeyin yükünü sırtlanmaktan yoruldum..Sevdiğim adam birine aşık olmuş, çok mutlu, dostum dediğim insanlar anca dert anlatıyor, nasılsın diye soran yok, annemle babam sürekli birbirini yiyor, iş yerimde dedikodu almış başını yürümüş, bugün anlattığını yarın başkalarından işitiyorsun, sonu hüsranla biten başarısız diyetler, hayatımda görmediğim kiloları görmüşüm son 1 ayda, hiç bir giydiğim yakışmıyor, tek keyif aldığım aktivite aşkı memnu izlerken yemek yemek, makyajı geçtim yüzümü yıkamak bile gelmiyor içimden, saclarim özerkliğini ilan etmiş, odam darmadağınık, önümde bir yığın iş birikmiş, 1 haftaya bitirmem gereken bir tez...Ahhh bir de "Ne zaman evleneceksin?" sorusu vardı, nasıl unuturum. Hayatımı birine az tutar mısın deyip kaçasım var :)
Birşeyler değişmeli sanki ama nerden ve nasıl başlamalı? Bir türlü kabul olmayan dualarıma yenilerini mi eklemeli? Antidepresanlarla beyni mi uyuşturmalı?
Kendinizi meşgul edin.Yemek ve dizi ikilisi ile değil tabi.Sevdiğim adam birine aşık olmuş, çok mutlu, dostum dediğim insanlar anca dert anlatıyor, nasılsın diye soran yok, annemle babam sürekli birbirini yiyor, iş yerimde dedikodu almış başını yürümüş, bugün anlattığını yarın başkalarından işitiyorsun, sonu hüsranla biten başarısız diyetler, hayatımda görmediğim kiloları görmüşüm son 1 ayda, hiç bir giydiğim yakışmıyor, tek keyif aldığım aktivite aşkı memnu izlerken yemek yemek, makyajı geçtim yüzümü yıkamak bile gelmiyor içimden, saclarim özerkliğini ilan etmiş, odam darmadağınık, önümde bir yığın iş birikmiş, 1 haftaya bitirmem gereken bir tez...Ahhh bir de "Ne zaman evleneceksin?" sorusu vardı, nasıl unuturum. Hayatımı birine az tutar mısın deyip kaçasım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?