• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazla mı Aceleciyim ? ?

Ben de eşim de 30'uz yaş gitmiyor henüz 1 sene sonra olursa nasıl bir kayıp olur ki?
Daha yeni yenmişsiniz bence biraz bekleyin, tadını çıkarın evliliğin...

Eşimin yaşı 30 benim yaşımda şuan sorun yok 24 üm ama eşim çok istiyor ondan bu kadar kafama takar oldum elimde değil ki :KK14:

bence erken biraz tadını çıkarın, bir şeyler paylaşın.
ben de 24 eşim 29 yaşında, evleneli 4 sene oldu ve 3 sene daha düşünmüyoruz çünkü hayatımızı yaşayalım daha genciz çocuk olunca ister istemez bazı şeyler kısıtlanacak.hem artık herkes 30-35 yaşında evlat sahibi oluyor yeter ki Allah versin bence en az 1 sene daha düşünmeyin.

bence erken biraz tadını çıkarın, bir şeyler paylaşın.
ben de 24 eşim 29 yaşında, evleneli 4 sene oldu ve 3 sene daha düşünmüyoruz çünkü hayatımızı yaşayalım daha genciz çocuk olunca ister istemez bazı şeyler kısıtlanacak.hem artık herkes 30-35 yaşında evlat sahibi oluyor yeter ki Allah versin bence en az 1 sene daha düşünmeyin.
Hayırlısı olsun hakkımızda :KK52:

Canim bu olaylar maalesef isteyince olmuyor. Ben 21 yasimda cocuk denemesine basladim ve 23 yasimda anca hamile kalabildim. Rabbim hayirlisini versin cok bekletmesin ama bi bekle saglikli ciftlerde doktorlar 1 seneye kadar olmamasi normal diyorlar

Canim bu olaylar maalesef isteyince olmuyor. Ben 21 yasimda cocuk denemesine basladim ve 23 yasimda anca hamile kalabildim. Rabbim hayirlisini versin cok bekletmesin ama bi bekle saglikli ciftlerde doktorlar 1 seneye kadar olmamasi normal diyorlar
Aynen bunu bende duydum ama yinede kendi kendime bunu diyince tatmin olamıyorum ondan kamu oyuna sunmak istedim çünkü bu portal gerçekten destek oluyor insana bakalım hayırlısı canım rabbim benim gibi isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim :D bu arada hayırlı olsun bebişin hayırlısı ile sağlıkla kucağına alacağın günleri nasip etsin Allah :KK46::nazar::KK46:

Aynen bunu bende duydum ama yinede kendi kendime bunu diyince tatmin olamıyorum ondan kamu oyuna sunmak istedim çünkü bu portal gerçekten destek oluyor insana bakalım hayırlısı canım rabbim benim gibi isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim :D bu arada hayırlı olsun bebişin hayırlısı ile sağlıkla kucağına alacağın günleri nasip etsin Allah :KK46::nazar::KK46:

Amin canim sagol insallah darisi senin basina!!! iliskiye de iyice alis cunku sonrada dogum korkusu basiyor :) Ben 2 sene boyunca bebek olmadi olmadi diye kafayi yedim tam dusunmeyi biraktim hamile kaldim. seninde gobisin bebisle dolsun yakinda :)

Amin canim sagol insallah darisi senin basina!!! iliskiye de iyice alis cunku sonrada dogum korkusu basiyor :) Ben 2 sene boyunca bebek olmadi olmadi diye kafayi yedim tam dusunmeyi biraktim hamile kaldim. seninde gobisin bebisle dolsun yakinda :)
Aminn canım benim hamişlerin duası kabul olur derler inşallah canım Allah razı olsun sevgiler :KK60:

Ne günlerdi unutmam o günleri eşime bile üzüldüğümü tam anlamıyla belli edemezdim o da üzülmesin umutsuzluğa kapılmasın diye sonunda yendim korkulacak bir şey yokmuş ama gelin birde bunu beni gibi yaşayanlara sorun :KK54: ilk ayda nokta atışı yapmak biraz zor galiba haklısınız bakalım önümüzdeki aylara benim kafamı sürekli kurcalayan şey ise 2 yıl olacak neredeyse ya evlilik ondan üzülmem :KK43:

acele ediyorsun hemde çok acele...
üstelik evhamlısın da...unutma bebek işi sabır ve huzur sonucunda oluyor....
kalbini ferah tutmazsan, sürekli neden olmadı bu ayda mı olmayacak diye beynini yer bitirirsen, olacağı varsa da olmaz...
kadınların hormonları çok çabuk değişir....ufacık bir üzüntüyle bütün hormonlar altüst olabilir...
kalbini ferah tutacaksın, sabırlı olacaksın.....ve Allaha tevekkül edeceksin...bol dua et....
benim bir arkadaşımın 5-6 sene çocuğu olmadı.... eşiyle de sorunları vardı...sürekli hüzünlüydü...
birde çocuğunun olmaması daha da dertlerine ek oldu....
bu böyle sürdü gitti, tüp bebek falan yaptırdılar tutmadı....sonra vazgeçtiler artık nasibimizde yok heralde diye...
evde durmak daha da stres yapıyor diye bi iş buldu, çalışmaya başladı...iş ortamı buna okadar iyi geldi ki, yeni arkadaşlar yeni çevre iş yoğunluğu falan derken, bebek bile düşünemez oldu... yüzü güler oldu...
derken hiç beklemedikleri bir anda hamile kaldı, şimdi çok tatlı bir oğlu var...
umarım anlatmak istediğimi anlamışsındır canım, stres yapma, kalbini ferah tut huzurlu ol, eğer kafan bebeğe takılıp duruyorsa başka şeyle meşgul et beynini...
bol meyve tüket...çikolata ve meyve mutluluk verirmiş....
önce psikolojini düzelticeksin, sonra bebek de allahın izniyle gelecektir acele etme sakın...daha bismillah canım dur bakalım, yeni evli gibi bişeysiniz şuan... imza atalı 2 yıl olmuş olabilir ama eşinle eş olalı daha bir ay olmuş unutma bunu :KK66:

acele ediyorsun hemde çok acele...
üstelik evhamlısın da...unutma bebek işi sabır ve huzur sonucunda oluyor....
kalbini ferah tutmazsan, sürekli neden olmadı bu ayda mı olmayacak diye beynini yer bitirirsen, olacağı varsa da olmaz...
kadınların hormonları çok çabuk değişir....ufacık bir üzüntüyle bütün hormonlar altüst olabilir...
kalbini ferah tutacaksın, sabırlı olacaksın.....ve Allaha tevekkül edeceksin...bol dua et....
benim bir arkadaşımın 5-6 sene çocuğu olmadı.... eşiyle de sorunları vardı...sürekli hüzünlüydü...
birde çocuğunun olmaması daha da dertlerine ek oldu....
bu böyle sürdü gitti, tüp bebek falan yaptırdılar tutmadı....sonra vazgeçtiler artık nasibimizde yok heralde diye...
evde durmak daha da stres yapıyor diye bi iş buldu, çalışmaya başladı...iş ortamı buna okadar iyi geldi ki, yeni arkadaşlar yeni çevre iş yoğunluğu falan derken, bebek bile düşünemez oldu... yüzü güler oldu...
derken hiç beklemedikleri bir anda hamile kaldı, şimdi çok tatlı bir oğlu var...
umarım anlatmak istediğimi anlamışsındır canım, stres yapma, kalbini ferah tut huzurlu ol, eğer kafan bebeğe takılıp duruyorsa başka şeyle meşgul et beynini...
bol meyve tüket...çikolata ve meyve mutluluk verirmiş....
önce psikolojini düzelticeksin, sonra bebek de allahın izniyle gelecektir acele etme sakın...daha bismillah canım dur bakalım, yeni evli gibi bişeysiniz şuan... imza atalı 2 yıl olmuş olabilir ama eşinle eş olalı daha bir ay olmuş unutma bunu :KK66:

Sürekli kafamda olan bir şey değil yani kendimi yiyip bitirmiyorum en azından buradaki arkadaşların yorumları sayesinde acele etmemem gerektiğinin farkına vardım rabbim zamanını bilir diyip hayatıma yaşantıma devam edeceğim kendime söz verdiğim çünkü hakkımızda hayırlısı bakalım :KK51::KK52::oops:

Hatunlar merhaba, yaklaşık 2 yıldır evliyim şükürler olsun evliliğimde sorunlarım yok ama benim bir derdim var eşime de sürekli bu derdimi söyleyemiyorum o da üzülmesin diye, ben bu sürede (2 yıl kadar) vajinismustum geçtiğimiz temmuz ayında yumurtlama dönemimde bu sorunumu yendim şükürler olsun hamile kalmak bir evlat sahibi olmak istiyorum Allah ın izni ile daha öncede çocuk sahibi olmak için tam birleşme olmadan hamile kalma çabalarım oldu ama biliyordum olmayacağını imkansız değil ama zordu vajinismusu yendim burası sayesinde tam anlamı ile temmuz ayında dediğim gibi, korunmadan birliktelik yaşadık eşim ile ama sonuç hüsran bugün çok hafif bir pembelik geldi belliki bugün yarın söküleceğim kırmızıları görmüş olurum tam anlamıyla :KK43: asıl kafamdaki soru ise şu; hamile kalmak için çok mu acele ediyorum daha vaji yeneli bir ay olacak hemen hamile kalmamak normal bir durum muo_O fikirlerinizi yorumlarınızı benim ile paylaşırsanız sevinirim :KK51:
Tabiki de erken.dur bi rahimin tadini cikarsinnn...hahah.bende vJinus.hastasiydimm.ben kizligim bozulmadan hamile kaldim.surtunme yoluyla.eger kalmasaydim hayatta cinsel ilskiye giremezdim.o kadar korkuyordum.kizligimi da ebe yirtti.sonra birliktelik yasadik.stres yapmaa.cunku stresten hamile kalamiyabilirsin.mevlam nasip ettiyse sana beklemek duser cnm.

Back
X