fazla mı merak

brn3435

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
12
8
1
35
kızlar herkese merhaba tüm bebek ısteyen arkadaşlarıma allah hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah.Hamılelere de saglıklı hayırlı doğumlar.Bebısımız 15 haftalık henüz dr randevumuz yok zamanımız var daha doktorum cok ılgısız bı bayan hıc konusmuyor hemen gondermek ıstıyor bu fotoda gordugum cıkıntı gercektende kordonu olabılır mı cınsıyetı gıbı geldı ama bakmadı bıle hayır deyıp gecıstırdı bı bakar mısınız lütfen bebıgımıze

Eklentiler

• image.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 123
  • image.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 117
Benim beklenen doğum tarihi de 18 Şubat. Aramızda bir gün var. Ben bugün cinsiyetini kesin şekilde öğrendim. Sizin cinsiyet de bellidir ama bebeğiniz göstermemiş olabilir. Bence doktor değiştirin. Ben de hiç sevmiyorum öyle ağzından cımbızla laf alınan doktorları.

Dr unu degistir canm 7grasma boyle dr larla benmkide oyleydi degiştirdim

Ben erkeğim diyor resmen bncde bşka bi doktora git çok şeker duruyor maşallahh :)

cok tesekkür ederim ılgılendıgınız ıcın kızlar:)kesınlıkle baska dr a gıdıcem ama 16. haftayı beklıyım dıyorum kı kesın sonuc olsun

2. Resimde. Mavimsi olan ultrason resimde okadar uzun bir uzanti cinsiyeti olamaz herhalde. Kordona benziyor. Bazi doktorlar ilgisizdir konsumaz aciklama yapmaz ama gorurler. Buyuk ihitmal dogru diyor. Orada ince uzun hortum gibi birsey gorunuyor. Buyuk ihtimal kordon bagi...
Doktor degistir. Icinin rahat edebilecegi bir dr gitm

Yakın net görüntü yok. Uğraşmamış belli. Bacak arasından alttan görüntü almalıydı. Ve görüntüde pipişi de yumurtalıkları da görünür. 3 oğlum 3 oğlumun da pipiş resmi mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…