3 aylık daha yeni olduğunu nitelendirdiğim bir ilişkim var, şimdiye kadar 2 kişi oldu hayatımda biri 4 yıl diğeri de 5 yıl sürmüştü, ama bu son ilişkimde diğerlerine taban tabana zıt bir durum yaşıyorum, her gün ağlamaktan, üzülmekten gözlerim şişiyor. Kimseye vermediğim değeri ve ilgiyi gösteriyorum ama sanırım benim onu sevdiğim kadar o beni sevmiyor. Son bir haftadan beri keyifsizim işyerimle,ailemle alakalı. Biraz ilgi, anlayış bekliyorum, sevildiğimi hissetmek istiyorum. Dün akşam bunun feci kavgasını yaşadık. Sevgilim üstteğmen, askerlik mesleği gergin bir meslek bunu kabul ediyorum ama sürekli bunun arkasına saklanılmayı yediremiyorum kendimi. Bundan önceki ilişkilerimde hep kendini geri çeken ben olmuştum, aynı durum başıma geldi. Dün akşam bana ''ben askerim, sürekli müsait olamıyorum, neden bunu anlamıyorsun, biraz umursamaz olmayı denemen gerek, 24 saat mesajlaşıp konuşamayızki, herşeye ağlamanı istemiyorum, bunun tartışmasını da istemiyorum'' dedi. Aramadan, konuşmadan, haber almadan, görmeden nasıl dayanacağımı bilemiyorum, İşin kötüsü bu durumda ne yapabileceğimi de bilemiyorum, ne olur bana akıl verin kızlar :sinifsinif:
Bakınız: ben
Bende de benzer durum var. ben önceden çok kafaya takmaz bi günde 1 kere haber alsam yeter diye düşünen biriydim. ama sevgilim o kadar üstüme düşerdi ki, gece 3 te 4 te uyandığında bile bana güzel mesajlar falan yazardı. çok şey yaptı ben de alıştım. hayatımın en önemli yapı taşı oldu.
sonra...... ne arıyor ne soruyor günlerdir.. bi nasılsın diyor tabi bu da bana yetmiyor. ben de eski halime dönmeye karar verdim çok ama çok zor olsa da. gerçi hala değişme yok ama beklemedeyim.
(romantik, anlayışlı ve ilgili bi adamı dırdırımla boğup bu hale getirdiğim için kendimi tebrik etmem de lazım tabi.) -tatlicadiarzu-