Fazla sinirliyim

Bende oğlak burcuyum her zaman aile içinde şikayet edilen ve geçimsiz olarak biliniyorum.. Ya tahammül edemiyorum muhabbet sevmiyorum özellikle havadan sudan olanlar ne gerek var yani.. hiç bişey sarmıyor :KK70: bide yükselenim yay her daim gerginim valla bu yaşta hayattan bıktım. Sizide yorumlarınızdan tanıyorum aslında. Hiç birşeye eyvallahınız yok. Biraz aşırı tabiki buda. bu kadar kesin ve net olmanız çokta iyi değil bence :)
Pasif agrasif olabilir misiniz? Ben mesela kendimi yer bitiririm ama pek bişey yapmam sadece içimden lanet eder küfür ederim gözlerim dolar kendi içimde kavga ederim. savaşırım ama karşımdaki bilmez :) Geçen aşırı yorgun ve bitkin halde otobüse bindim bir adamın hangi durakta ineceğini biliyorum oturmak için yanına yaklaştım işte o sırada yanıma benimle aynı yaşlarda bakımlı sarışın bir kadın geldi adam kalkıp direk onu çağırdı oturması için .. Halbuki ben bekliyordum ve çok yorgundum . Eve gidene kadar ağladım ayakta küfürler ede ede. BENİM HAKKIMDI O KOLTUK!!!! ama ne yapıcaksın işte..
Benim de yükselenim terazi :KK70:
Oğlak ve terazi arasında gidip gelmek anlatabiliyor muyum realde krizleri çok güzel çözerim aslında.
Olabilirim kuzum herşey olabilirim :KK70:
Ama susmam da, geçen laptopumu götürdüm adam yaparım dedi 3 gün bekletti sonra aradı yapamıyorum gel al, para istedi bide, hem yapamıyorsun hem para istiyorsun dedim adama bağırdım ettim sonra pişman oldum gittim parayı ödedim adam herhalde manyak demiştir :KK70:
Vicdanımda çok yüksek, hatta beni akrabalarına anlatıp doldurulup üzülüp duran kv’mi bile teselli etmişliğim var, bak benimle olan derdini başkalarına anlatma dolduruluyorsun sonra üzülüyorsun diye.
Belki de babamın beni yetiştirme şekline bağlı, bana hep sen büyüyeceksin kimseye eyvallahın olmayacak bineceksin arabana gideceksin kimse sana bir şey diyemeyecek kimseyi takmayacaksın diye büyüttü, ben hakkımı ısrarla savunduğum zaman aferin hep böyle ol derdi :KK70:
Ben ya triod ya sigara yüzünden bu kadar sinirli olduğumu düşünüyorum

Canım senın gibi biri karsına çikmamıs daha demekki eger çiksaydı düzelirdin. Bak esın sana sakın ol dıyorya ilerde sakın ol demıcek hayırdır sen diyıcek. Gerci benimde senden kalır yanım yok ama. Neysekı hatalarımızı biliyoz :)

Canım senın gibi biri karsına çikmamıs daha demekki eger çiksaydı düzelirdin. Bak esın sana sakın ol dıyorya ilerde sakın ol demıcek hayırdır sen diyıcek. Gerci benimde senden kalır yanım yok ama. Neysekı hatalarımızı biliyoz :)
Beni anlamak için ben olmak lazım arkadaş :KK70:
Şaka bir yana rahatsızız sanırım:KK45:

Çocuk yok, bu konuda çok hassasım, şimdilik düşünmüyoruz ama onun için planlar yaptığım zaman asla onun yanında en ufak huzursuzluk tartışma istemediğimi belirtiyorum her zaman, kendi çocukluğumdan yola çıkarak anne babamın yaptığı kavgaların etkisinde nasıl kaldığımı hatırlıyorum, asla yapmam bu hataları. Zaten kendimi hazır hissetmediğim içinde düşünmüyorum
Kendimi geliştirmeye çalışıyorum izliyorum öfke sebeplerini psikologlardan çözmeye çalışıyorum, düzelmezsem bir yardım alsam iyi olacak

Demek ki çocukluğunuzdan kaynaklanıyor bu problem.
Bütün çocuklar ebeveynlerinin huyunu kopyalar. Bir çocuğun üç ebeveyni var der uzmanlar Anne, baba ve anne-baba ilişkisi. Çiftlerin birbiriyle iletişimi çok önemli.

Bu hafta benzer ikinci konu bu.
Ne yazık ki bazı üyeler aman bağırıp çağırıp rahatlıyorum diyor. Çok yanlış bir düşünce biçimi.

Ben de sakin biri değilim. Agresif anlarımda kendimi hiç sevmiyorum. Agresifliğin çok kolay yüzeye çıktığı bir ailede büyüdüm.
Ayrıca aşırı kontrol mekanizması işlerdi. Ve şimdi yetişkinlikte engellenmek beni çok sinirlendiriyor.

İyi geceler kızlar hemen hemen her gün günde 1-2 defa sinirlenip bağırarak lanet ederek buluyorum kendimi, insanlara tahammülüm yok, boş konuşmalara bana saçma gelen konulara hiç tahammülüm yok, kendi doğrularımı çizmişim ve koştur koştur gidiyorum sanki, önüme kim çıksa da ezer geçerim, babamı tanımam yani, o yüzden eş ailesi ile de anlaşamıyorum, yeri geliyor kendi ailemle çatışıyorum, aşırı sinirliyim, eşimi üzüyorum, alıştı artık zaten sakin ol diyor o kadar, onu üzmek istemiyorum ama elimde değil, bugün mesela yarım saat söylendiğim şey dışarı çıkacaktık plan iptal oldu, söylenmek var söylenmek var ben resmen anırıyorum, aşırı sinir neden ola ki?:KK14:
Bu arada 2,5 ay sigarayı bırakmıştım ve ilginç bir şekilde sinirlerim %70 azalmıştı. Çok rahatsızım
Bence bir uzman yardımı alsanız.
stres sinir yapar, farkında olmadığınız bir depresyon bile sinir yapabilir.

Back
X