• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fazla yalnızlık..

beutyandbeast

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
260
141
33
35
çok yalnızım çok uzun zamandır yalnızım. Henüz 27 yaşındayım ama bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar arkadaşlarım var. Hiç kalabalık ortamda bulunmuyorum. Arkadaşlarımda benim gibi bir kaç arkadaşı olan insanlar. Hayatım boyunca hep geniş çevresi ve kalabalık bir arkadaş grubu olan insanlara özenmişimdir. Benim hiç olmadı. Her ortamımdan 1 arkadaşım var. hep iki kız çıkıyoruz dışarı... ÇEvremin geniş olmamasından ötürü erkek arkadaşımda pek olmuyor. Mesela 6 aydır bir kişiyle tanışmışlığım, mesajlaşmışlığım, hatta gözlerimle bile flörtleşmişliğim yok...
Biraz saman gibi boş yaşıyormuşum gibi geliyor, ama elimden ne gelir hiç bilmiyorum.. Yalnızlıktan ve tekdüzelikten, özellikle de son zamanlarda çok çok bunaldım.. Bide iş yerindekiler, bu şekilde hiç konuşmadığım halde, haftada kaç gün dışarı çıkıyosun, neden erkek arkadaşın yok, ne kadar sosyalsin diye takılıyolar sık sık... Sanırım onların kendikendilerine bu şekilde konuşmalarıda beni etkiliyor. Daha kötü hissediyorum kendimi. Ve gerçekten kafama takıyorum bu durumu.. Kendime küsmeye özgüvenimi kaybetmeye başladım..
Sizce ne yapabilirim :(

Erkek arkadaşınız ya da fazla arkadaşınız yok diye mi saman gibi boş yaşıyorsunuz ? Tamam yalnızlık güzel bir şey değil ama az olsun öz olsun önemli olan o. Bir erkeğe de ihtiyacınız yok mutlu olmak için. Yalnız başınıza da mutlu olabilirsiniz. Kitap okuyun, siir yazin , film izleyin, çiçek bakın, hobileriniz varsa onlara yönelin, yeni yerler gezin, belgesel izleyin,dil öğrenin, farklı yemekler yapın . İlla ki hayatı dolu dolu yaşamak için kalabalık gruplarda oturup boş boş muhabbet etmeye gerek yok. Ama hayatınızda bir canlı olsun istiyorsanız insan yerine kedi , köpek ile arkadaşlık yapın , evinizi açın onlara. Çok da vefalı arkadaş olurlar size.

Fazla düşünmeyin bu konuları, insanların çoğu kalabalık gruplar içinde yer alsa bile yalnız. Genelde herkesin ki çıkar ilişkisi .Gerçekten dostunuz olan bir kaç kişi olsun yeter.

Ve de 6 aydır kimse ile flört etmedim diye dert yanmissiniz, 6 ay ne ki? Mutluluk için erkek olması gerekmiyor hayatınızda bir çok kadın neden böyle anlamıyorum,, erkekleri bu kadar buyutmeyin.

Bence az insan daha iyidir ama kaliteli zaman geçirmek önemlidir ..

Bir de daha 6 aydır flörtleşmiyormuşsunuz çok da olmamış dert etmeyin :)

Bir tane olsun sağlam olsun
Cercöp iyi anında yanında olacak bi dünya kişi yerine bi tane dost tercih ederim

Ayrıca doğru kişiyi bekliyorsun böyle düşün illaki her dk flörtöz olmana gerek yok

Bende anlattiginiz gibiyim. Birde hayatimin merkezinde olan birini hayatımdan cikardigimda daha kotu olmustum. Burda bie arkadasim yok. Konustugum arkadas sayisi 3. Bir tane kuzenim var birde o surekli gezi grubuna cagiriyordu. Ben erteliyordum. Gecenlerde gittim o kadar iyi geldiki tanimadigim bir suru insanla tanistim. Sizde boyle kalabalik gruplara katilabilirsiniz.

Ay benim 1 tane yalandan arkadasim yok whatsapp kullanmiyorum işim de yok sevgilim de yok yıllardır hiçbir erkek de şöyle dönüp bakmıyor.

Ay benim 1 tane yalandan arkadasim yok whatsapp kullanmiyorum işim de yok sevgilim de yok yıllardır hiçbir erkek de şöyle dönüp bakmıyor.

telefon mu kaldırmıyor yoksa başka sebebi mi var whatsapp yokluğunun ?

Konu sahibine gelince, dost kazanma sanatı, gibi bir kaç kitap okuyun. Birkaç kulübe ve ya kursa katılın. Fotoğraf grubu olabilir, başka sanat dalları olabilir. Ama sakın arkadaşım olsun diye ortamlarda sevmediğiniz insanlara alttan almayın. Mesela yeni tanıştığınız insanlara bir kahve çay falan ısmarlayın, onlarda karşılık olarak bir yere davet edip ısmarlıyorsa o insan yiyici tayfadan değildir. Bu şekilde arkadaşlıklar ilerleyebilir.

telefon mu kaldırmıyor yoksa başka sebebi mi var whatsapp yokluğunun ?

Konu sahibine gelince, dost kazanma sanatı, gibi bir kaç kitap okuyun. Birkaç kulübe ve ya kursa katılın. Fotoğraf grubu olabilir, başka sanat dalları olabilir. Ama sakın arkadaşım olsun diye ortamlarda sevmediğiniz insanlara alttan almayın. Mesela yeni tanıştığınız insanlara bir kahve çay falan ısmarlayın, onlarda karşılık olarak bir yere davet edip ısmarlıyorsa o insan yiyici tayfadan değildir. Bu şekilde arkadaşlıklar ilerleyebilir.
Whatsapp var da yazan yok yazacağım kimse yok :(

Back
X