- 9 Temmuz 2017
- 260
- 141
- 33
- 35
- Konu Sahibi beutyandbeast
çok yalnızım çok uzun zamandır yalnızım. Henüz 27 yaşındayım ama bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar arkadaşlarım var. Hiç kalabalık ortamda bulunmuyorum. Arkadaşlarımda benim gibi bir kaç arkadaşı olan insanlar. Hayatım boyunca hep geniş çevresi ve kalabalık bir arkadaş grubu olan insanlara özenmişimdir. Benim hiç olmadı. Her ortamımdan 1 arkadaşım var. hep iki kız çıkıyoruz dışarı... ÇEvremin geniş olmamasından ötürü erkek arkadaşımda pek olmuyor. Mesela 6 aydır bir kişiyle tanışmışlığım, mesajlaşmışlığım, hatta gözlerimle bile flörtleşmişliğim yok...
Biraz saman gibi boş yaşıyormuşum gibi geliyor, ama elimden ne gelir hiç bilmiyorum.. Yalnızlıktan ve tekdüzelikten, özellikle de son zamanlarda çok çok bunaldım.. Bide iş yerindekiler, bu şekilde hiç konuşmadığım halde, haftada kaç gün dışarı çıkıyosun, neden erkek arkadaşın yok, ne kadar sosyalsin diye takılıyolar sık sık... Sanırım onların kendikendilerine bu şekilde konuşmalarıda beni etkiliyor. Daha kötü hissediyorum kendimi. Ve gerçekten kafama takıyorum bu durumu.. Kendime küsmeye özgüvenimi kaybetmeye başladım..
Sizce ne yapabilirim
Biraz saman gibi boş yaşıyormuşum gibi geliyor, ama elimden ne gelir hiç bilmiyorum.. Yalnızlıktan ve tekdüzelikten, özellikle de son zamanlarda çok çok bunaldım.. Bide iş yerindekiler, bu şekilde hiç konuşmadığım halde, haftada kaç gün dışarı çıkıyosun, neden erkek arkadaşın yok, ne kadar sosyalsin diye takılıyolar sık sık... Sanırım onların kendikendilerine bu şekilde konuşmalarıda beni etkiliyor. Daha kötü hissediyorum kendimi. Ve gerçekten kafama takıyorum bu durumu.. Kendime küsmeye özgüvenimi kaybetmeye başladım..
Sizce ne yapabilirim