• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazla yumurta rezerv olunca herhangi bi sıkıntı yaşayan var mı

Ebruu59

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
98
124
23
30
Tekirdağ/Marmaraereğlisi
Merhabalar ben 29 yaşındayım 97kg 3 yıldır evliyim 3 yumurta takibi,2 aşılama sonrası yeni tüp bebek sürecine girdik eşimde herhangi bir problem yok çok şükür benimde rahim filminde tüplerim açık olduğu çıktı amh değerim 14,07 adetin 2 gününden beri gonal f, tarlusal,thancss women, omegrav ve vitalea kullanıyorum dün 14 günümdü ve 30 ar adet 17-24mm yumurta oluştuğu görüldü bu gece ovitrellenin 3te 1 i 2 adette gonapepty kullandım cumartesi sabahı inşallah opu işlemi yapılcak dondurulup 2 ay rahim dinlendirildikten sonra geri nakil olucakmış benim gibi fazla yumurta olup ilk tüp bebek sürecinde olumlu sonuç alan oldu mu hepimize Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhabalar ben 29 yaşındayım 97kg 3 yıldır evliyim 3 yumurta takibi,2 aşılama sonrası yeni tüp bebek sürecine girdik eşimde herhangi bir problem yok çok şükür benimde rahim filminde tüplerim açık olduğu çıktı amh değerim 14,07 adetin 2 gününden beri gonal f, tarlusal,thancss women, omegrav ve vitalea kullanıyorum dün 14 günümdü ve 30 ar adet 17-24mm yumurta oluştuğu görüldü bu gece ovitrellenin 3te 1 i 2 adette gonapepty kullandım cumartesi sabahı inşallah opu işlemi yapılcak dondurulup 2 ay rahim dinlendirildikten sonra geri nakil olucakmış benim gibi fazla yumurta olup ilk tüp bebek sürecinde olumlu sonuç alan oldu mu hepimize Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Ben hiç yaptırmadım tüp bebek sadece bilgi almıştım muayene vs oldum.
Banada yumurta rezervi yüksek olduğu için vücudun atabilir dinlendirme gerekebilir demişti doktorlar

Ben hiç yaptırmadım tüp bebek sadece bilgi almıştım muayene vs oldum.
Banada yumurta rezervi yüksek olduğu için vücudun atabilir dinlendirme gerekebilir demişti doktorlar
Şuan fazla oluştuğu için ağrıdan uyuyamıyorum 6 gün öncesi 2 tane 13 mm 20 küsur 5 6 mm vardı şuan aşırı büyümüşler bende ilk defa yaşadığım için sormak istedim alındıktan sonraki regl biraz sıkıntılı geççek galiba 😊

Şuan fazla oluştuğu için ağrıdan uyuyamıyorum 6 gün öncesi 2 tane 13 mm 20 küsur 5 6 mm vardı şuan aşırı büyümüşler bende ilk defa yaşadığım için sormak istedim alındıktan sonraki regl biraz sıkıntılı geççek galiba 😊
Merhaba benim de fazla toplandığı için transferim ertelendi inşallah 2 haftam kaldı dualarınızı bekliyorum🙏 Aksine fazla toplanması enfeksiyon riskini arttırıyor, operasyon sonrası bol bol dinlenin ve ilacı atmak için bol su tüketin. İlk adette gecikme ya da yoğunluk olmadı. Burda yazılanları çok düşünmeyin çünkü hepimizin bünyesi farklı, reaksiyonu farklı.🤗 Operasyon da çok güzel geçiyor hiç birşey hissetmiyorsunuz. Hayırlı haberler alalım inşallah 🌸🌸🌸

Merhaba benim de fazla toplandığı için transferim ertelendi inşallah 2 haftam kaldı dualarınızı bekliyorum🙏 Aksine fazla toplanması enfeksiyon riskini arttırıyor, operasyon sonrası bol bol dinlenin ve ilacı atmak için bol su tüketin. İlk adette gecikme ya da yoğunluk olmadı. Burda yazılanları çok düşünmeyin çünkü hepimizin bünyesi farklı, reaksiyonu farklı.🤗 Operasyon da çok güzel geçiyor hiç birşey hissetmiyorsunuz. Hayırlı haberler alalım inşallah 🌸🌸🌸
Aminn. Rabbim sağlıkla hayrlısıyla evlat nasip etsin hepimize inşallah güzel haberlerinizi alırız🥰

Merhaba ben de 33 yaşındayım benim de cumartesi opu vardı ve transferim ertelendi :( bana da doktor gonapepty 2 adet ve yarım ovitralle verdi ben de çok yumurta olduğundan mı anlayamamıştım ohss falan dedi kafam karıştı. Şu saat olmuş ara ara uyanıyorum aklımda hep bu anestezi ve opu olayları var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻

Merhaba ben de 33 yaşındayım benim de cumartesi opu vardı ve transferim ertelendi :KK43: bana da doktor gonapepty 2 adet ve yarım ovitralle verdi ben de çok yumurta olduğundan mı anlayamamıştım ohss falan dedi kafam karıştı. Şu saat olmuş ara ara uyanıyorum aklımda hep bu anestezi ve opu olayları var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻
Amin inşallah. 2 adet olan yumurtalar eşit olgunlaşsın diyeymiş sanırım yanlış anlamadıysam hiç üzülmeyin hayrlısıyla olucak evlatlarımız Rabbim erteliyorsa güzelleştiriyordur

Aynen hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum kasıklarımda fena sıkışma hissediyorum çünkü

tatlım amh çok yüksek olunca çok fazla yumurtan olduğu anlamına gelmiyor pikos hastası demek oluyor. onun için de kilo vermek şart

tatlım amh çok yüksek olunca çok fazla yumurtan olduğu anlamına gelmiyor pikos hastası demek oluyor. onun için de kilo vermek şart
evet bana öyle dediler zaten de kilo ile ilgili bişey demedi zaten bu tedaviler sağolsun perişan etti çok ağrım var yarın sabahı iple çekiyorum bu da son takip ultrasonu 30 ar adet var dedi doktor ondan demiştim

Eklentiler

• IMG-20230921-WA0007.webp
    IMG-20230921-WA0007.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 83
Ay bende bulantı falan yok ama kasıklarım çok fena sancılanıyor yürüyünce daha da artıyor
Benimde aynı bugün mecburi otobüs yolculuğu yaptım her tümsekten çukurdan geçince canımdan can koptu ki öyle çok hassas biri değilim 🥺

Benim canım çok kötü yanıyor karnım çok şişti siz iyimisiniz
Ben bugün biraz hafifim sanki ama yemek yeme olayını azalttım yoksa karnım çatlayacak gibi oluyor. Doktorum yumurta ye dedi sadece yumurta yiyip bi şeyler atıştırıyorum. Ohss olmamak için çok su için diyorlar ama bu da beni çok sıkıştırıyor doktorum adet olana kadar devam eder dedi

Back
X