• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazlalıklardan kurtulma vaktiii :)

hopee

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
7
0
6
Kırklareli
Merhabalarr :) 4 gün önce diyete başlamış bulunmaktayım. Sebebini anlatıyım kısaca geçen yaz 53 kilo olan ben bu kış sınav stresi falan derken tam 60 kiloya çıktım evet tam 8 kilo ama daha bitmedi tabi ben bu kiloyu görünce bilinçsizce birkaç diyet denedim(dukan) vs.ama baktım ki hiçbiri olmuyor birde üstüne 2 kilo daha alıp 62 oldum tabi daha önce bu kiloya hiç çıkmamış olan ben tamamen altüst oldum öyleki bir ara olmuyor diye daha çok yemeye başladım taki 1.5 ay sonra tatile gideceğimi öğrenene kadar şimdi yapmam gereken 1.5 ay süresince verebileceğim kadar fazla kilo vermek ve ben belirli bir diyet uygulamıyorum araştırdığım diyetleri kendime göre toparladım da diyebiliriz.Sonuçta her zaman evde olamıyorum yada her zaman diyete tamamen uyan ürünleri bulmak zor oluyor hatta bazen aynı şeyleri yemekte bıkkınlık verebiliyor.Bu yüzden aşağıya örnek listelerimden birkaçını yazacağım sizde bunların uygun olup olmadığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim ve benimle şimdilik 1.5 ay sonrasındada hedef kilomuza ulaşıncaya kadar birlikte bu günlükte olursak ve birbirimize destek olursak çok sevinirim :)

sabah
peynir (genelleme yapmak istemem ama aşagı yukarı kibrit kut.kadar.)
zeytin(2 3 tane)
dom.salatalık
1 dilim ekmek

yada k.fileks

öğle

8 y.k sbze yemegi
1 dil.ekmek
yoğurt (3 kaşık)

yada sabah yemediysem

k fileks

akşam

bir parça et (yağsız)
salata

yada öğlenin aynısı

olabildiğince su içmeye çalışıyorum çok fazla olmasada akşamları yürümeye çalışıyorum evde oldugum zamanlarda dans ediyorum şimdilik bunları yapabliyorum birde ben nesgafeyi çok severim yani bırakamıyacağımı bildiğim için 2 si 1 arada içiyorum umarım anlatabilmişimdir inş.hep birlikte amaçlarımıza ulasırız :))

Merhabalarr :) 4 gün önce diyete başlamış bulunmaktayım. Sebebini anlatıyım kısaca geçen yaz 53 kilo olan ben bu kış sınav stresi falan derken tam 60 kiloya çıktım evet tam 8 kilo ama daha bitmedi tabi ben bu kiloyu görünce bilinçsizce birkaç diyet denedim(dukan) vs.ama baktım ki hiçbiri olmuyor birde üstüne 2 kilo daha alıp 62 oldum tabi daha önce bu kiloya hiç çıkmamış olan ben tamamen altüst oldum öyleki bir ara olmuyor diye daha çok yemeye başladım taki 1.5 ay sonra tatile gideceğimi öğrenene kadar şimdi yapmam gereken 1.5 ay süresince verebileceğim kadar fazla kilo vermek ve ben belirli bir diyet uygulamıyorum araştırdığım diyetleri kendime göre toparladım da diyebiliriz.Sonuçta her zaman evde olamıyorum yada her zaman diyete tamamen uyan ürünleri bulmak zor oluyor hatta bazen aynı şeyleri yemekte bıkkınlık verebiliyor.Bu yüzden aşağıya örnek listelerimden birkaçını yazacağım sizde bunların uygun olup olmadığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim ve benimle şimdilik 1.5 ay sonrasındada hedef kilomuza ulaşıncaya kadar birlikte bu günlükte olursak ve birbirimize destek olursak çok sevinirim :)

sabah
peynir (genelleme yapmak istemem ama aşagı yukarı kibrit kut.kadar.)
zeytin(2 3 tane)
dom.salatalık
1 dilim ekmek

yada k.fileks

öğle

8 y.k sbze yemegi
1 dil.ekmek
yoğurt (3 kaşık)

yada sabah yemediysem

k fileks

akşam

bir parça et (yağsız)
salata

yada öğlenin aynısı

olabildiğince su içmeye çalışıyorum çok fazla olmasada akşamları yürümeye çalışıyorum evde oldugum zamanlarda dans ediyorum şimdilik bunları yapabliyorum birde ben nesgafeyi çok severim yani bırakamıyacağımı bildiğim için 2 si 1 arada içiyorum umarım anlatabilmişimdir inş.hep birlikte amaçlarımıza ulasırız :))

Canım programın iyi gibi geldi bana kaçamakların olmazsagüzel kilo verirsin 1.5 ayda, bir de akşam kaçta yemek yiceksin, belli bir saatten sonra yemek kilo vermeyi engelleyebiliyor çünkü.

Canım programın iyi gibi geldi bana kaçamakların olmazsagüzel kilo verirsin 1.5 ayda, bir de akşam kaçta yemek yiceksin, belli bir saatten sonra yemek kilo vermeyi engelleyebiliyor çünkü.

canım akşam en geç 6.30 da yiyorum bir daha birşey yemiyorum sabaha kadar...Kaçamak yapmayı ilk 15 gün düşünmüyorum ama çok azda olsa arada kendime izin vermeyi düşünüyorum çünkü eğer bu kadarını yapmazsam diyete devam edebileceğimi sanmıyorum ayrıca yorum yapıp destek olduğun için teşekkür ederim:)

bu arada bugünkü menüm :)

sabah
1 dil.kepek ekmeği
peynir
dom.salatalık

öğlen:
1 dil.kepek ekmeği (üstüne kaşar ve yumurta sürüp fırında kızarttım)

akşamda hafif yemeyi düşünüyorm eğer fazla acıkmış olmazsam meyve ile geçiştireceğim eğer acıkırsamda k.fileks yemeyi düşünüyorum :)

pek kimse ugramamıs ama olsun ben yinede yazayım :) bugün itibariyle 59 kiloyum sanırım baslayalı 6 gün oldu 3 kilo gitti umarım hep böyle devam eder :)

merhabalar sık ugrayamasamda diyete tam gaz devam ediyorum ve şimdiye kadar hiç kaçamak yapmadım ama nedense 58.5 da kaldım ve kilo veremiorum bir kaç gündür tavsiye verebilirmisiniz bu konuda ne yapmalıyım yürüyüşte yapıyorum ve herzamanki gibi yiyorum ama kilom inmiyor en azından günde 100 gr versem bile yeter ama bir kaç gündür oda yok.regl dönemim yaklaştıgı için olabilirmi ?

Nazar degdii ilk kez kaçamak yaptm kızlar iki kurabiyeyi indirdm migdeye :( ama yarn tam gaz devam edeceğim inş bir zararı olmaz bu kaçamağın :)

Nazar degdii ilk kez kaçamak yaptm kızlar iki kurabiyeyi indirdm migdeye :( ama yarn tam gaz devam edeceğim inş bir zararı olmaz bu kaçamağın :)

Yapma bunu :( hem aynı kiloda kaldım diyorsun hem kaçamak yapıyorsun.... :50:

En son 23'ünde yazmışsın. Nasıl gidiyor diyet?

Back
X