• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fazlasıyla küllü olan röfleme çözüm arıyorum!!!

kelebecik

HERŞEY GÜZEL OLACAK...
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2008
911
3
296
İstanbul
Arkadaşlar, 1,5 senedir kahve tonlarında kullandığım saçımı 10 gün önce sık röfle yaptırdım. Röfle aralıkları istediğim gibi sık oldu fakat rengi hani yeşilimsi yada fazlasıyla küllü olsa gerek yüzüme hiç gitmedi. Sonra Kollesyon 8-1 alıp boyadım dahada felaket oldu sarılar komple yeşil oldu. Kalıp sabunla yıkaya yıkaya benim boyadığım renk gitti fakat zaten bu röfle fazlasıyla küllü ve birazda yeşilimsi tonlarda. Sizce altın sarı, dore sarı gibi renkleri alıp boyasam canlanırmı? Başka kuaföre sordum oda daha koyu bir renge boyamayı önerdi ama bende röfle yaptırmışken kullanmak istiyorum. Bana önerebileceğiniz bir boya varmı? :25:

kelebecik baska bi baslıkta da yazdım sana cvp olarak.bende aynı seyi yaptım kapatması için kuaföre gittim istediğim açık kumralı gösterdim ve boyadığında kopkoyu bi kumral oldu 15gün sonra akıp iğrenç turuncu bişey oldu ve röfleler kapanmıyor yıkadıkça renk aktıkça ortaya çıkıyor çok fazla koyu olmayan doreli renklere boya istersen keşke bende öyle yapsaydım.hatta loreal 10 var tamda istediğim renk keske ona boyasaydım diyorum ama saçımı boyadıktan sonra gördüm bu rengi malesef.loreal 10 doreli değil bu arada açık sarı ama kutunun üstünde çok tatlı duruyo

Aynen öyle röfle kahverengiyle kapanmaz. Ben evde koleston röfle seti yaptım. üzerine bronz kahve şimdide dün çikolata kahve yaptım hala alttan açık renk çıkıyor dün boyamış olmama rağmen dipler koyu röfle olanlar açık renk oldu. Röfleni naısl güzelltirebilirsin onun çözümü bul bence çok yıprattırma saçını. Röflene cila işlemi yaptırısan belki rengi canlanır. iyi bir kuaföre git mümkünse aynı kuaför olmasın. Sen gititğin kuaföe derdini anlat o yapar bence

çok fazla yeşillik varsa ketçap öneririm çok az sürüp hemen yıkayacaksın yoksa kızıl olur saçın bu riskli gelirse içnde dore olan sarılarla boyayabilirsin...

Ben zaten röflelerimi kapatmak değil sadece yeşilimsi küllü rengini düzeltmek istiyorum. Hiçbir zaman röflem bu kadar yüzümle alakasız olmamıştı :50:
Kuaför daha koyu ve içinde bakırlık olan bir renk önerdi ama ben en azından bu röflemi severek kullanabileceğim bir boya deneyip 3-4 ay sonra koyulaştırmak istiyorum. Dore sarılar nasıl olur tavsiye edebileceğiniz bir boya numarası varmı vede benim gibi olup deneyen varmı en önemlisi :37:

cila yapsan işe yarar mı acaba ama nasıl yapıldığını bilmiyorum forumda biyerlerde vardı sanırım

cila yapsan işe yarar mı acaba ama nasıl yapıldığını bilmiyorum forumda biyerlerde vardı sanırım

Bu saçı yapan kuaföre gitmiştim cila yapması için bin tane bahane buldu yapmadı dayanamayıp tekrar gittim rica minnet yaptı ama bişey farketmedi. Forumları bir araştırmalıyım o halde :14:

$DSCN6608.webp
İşte saçım... Az önce çektim röflem bu yani :37:
Aslında çok düzenli bir röfle oldu istediğim kadarda sık fakat zemin rengimide 2 boyadır 8-1 küllü yapıyordum ondanmı nedir anlamadım komple küllü bir ton oldu ve yüzüme hiç ama hiç gitmedi. İşte bu saçı koyulaştırmadan canlandırmanın çaresini aramanın çaresizliğindeyim

Son düzenleme:
cnm ne güzel anlatmışsn derdini...:31:
o msjdan sonra bir daha girmedim siteye
kusura bakma cvp yazamadm ketçap saça renk vermiyor
sadece saçtaki yeşilliği alıyor ama az sürüp yine çok az
bekleteceksin yoksa kırmızı rengini veriyor saça ama
fotonda gördüğüm kadarıyla ketçaplık bi yeşillik yok:27:
dore bir renkle cila yaparak halledilebir bence ben mavi saçımı
hallettikten sonraaaaa :27: ama röflelerinin kapanmasını istemiyorsun galiba ona göre
bir renk bulman lazım renk önerebilirim ama
tam olarak belli değil fotoda
saç renginin tonu gün ışığında olsa fena olmazdı.....

Son düzenleme:
keşke saçlarımı yeşerttiğim zaman bilseydim bunu tekrar tekrar boyayıp iice mahvetmezdim.tesekkürler ayshe gül

Ayshe Gül ;
Canım inan bu saç gün ışığındada güneştede hatta spot ışığındada aynen gördüğün gibi küllü küllü :53:
Yani hem küllü hem hafifde olsa yeşilimsii ve kim görse beğenmiyor seni 7 yaş büyük göstermiş diyor. Ketçap konusunda kararsız kaldım. Dore sarılar var onlardan hangisini deneyebilirim acaba? Ten rengimle tamamen alakasız bir saç :50:
Röfleyi yaptırdığımdada saatlerce uğraşıldı saçımla vede bayaa kesildi ona yanıyorum ben.

Bu saçı yapan kuaföre gitmiştim cila yapması için bin tane bahane buldu yapmadı dayanamayıp tekrar gittim rica minnet yaptı ama bişey farketmedi. Forumları bir araştırmalıyım o halde :14:

canım saç cilası ben de kullanmak istiyorum şöyleki saçlarım röfleli 3-4 cm kadar dip boyam çıktı çok açık tonda cila uygulasam olur mu acaba

canım saç cilası ben de kullanmak istiyorum şöyleki saçlarım röfleli 3-4 cm kadar dip boyam çıktı çok açık tonda cila uygulasam olur mu acaba

Cila diplere değil saç uçlarına uygulanıyor canım. Dipler için dip boya yaptırırsın tabi röflenden memnunsan. Ben evde cila nasıl yapılır bilemiyorumki, kuaförler boyayı baya sulandırıp vede az bekletmek suretiyle yapıyorlar ama hangi rengi alıp nasıl sulandırmak lazım bilemiyorum :37:
Havada güneşli, dışarı çıkarken şapka takmayı düşünüyorum :17:

Cila diplere değil saç uçlarına uygulanıyor canım. Dipler için dip boya yaptırırsın tabi röflenden memnunsan. Ben evde cila nasıl yapılır bilemiyorumki, kuaförler boyayı baya sulandırıp vede az bekletmek suretiyle yapıyorlar ama hangi rengi alıp nasıl sulandırmak lazım bilemiyorum :37:
Havada güneşli, dışarı çıkarken şapka takmayı düşünüyorum :17:

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için

kelebecik küllü saçlarına nasıl bi çözüm buldun merak ettim..gerçi çok zaman geçmiş ama benim kuzen da aynı durumda.dore sarı kapayır mı acaba küllü tonları

kelebecik küllü saçlarına nasıl bi çözüm buldun merak ettim..gerçi çok zaman geçmiş ama benim kuzen da aynı durumda.dore sarı kapayır mı acaba küllü tonları

Benim gittiğim kuaförler çözüm bulamadı. Ben evde boyadım olmadı. En sonunda karamele boyattım defalarca o bile tutmadı öyle yıpranmışki saç. Tabi o dönem baya kestirmek zorunda kaldım saçlarımı. Aradan onca zaman geçti, saçım şuan belli bir boyayı kabul etti ama saç kalmadı kestirmekden. Şimdi uzatmanın çaresini arıyorum. Küllü saça çare bulmak bu kadar zor olmamalı ama şansmı bendeki bilemiyorum :5:

Back
X