Merhaba ben bebeğimi hep sağda hissediyorum hatta öyle ki sağ tarafıma şiddetli ağrılar giriyordu merak ettiğim bir şey var ufak tefek daha yeni küçük hareketli solda hissediyorum şimdi başı sağda ayakları solda olabilir mi? Ya da bebekler anne karnında tekmeyi hareketleri neresiyle atıyor bebeğim 17 haftalık
Merhaba ben bebeğimi hep sağda hissediyorum hatta öyle ki sağ tarafıma şiddetli ağrılar giriyordu merak ettiğim bir şey var ufak tefek daha yeni küçük hareketli solda hissediyorum şimdi başı sağda ayakları solda olabilir mi? Ya da bebekler anne karnında tekmeyi hareketleri neresiyle atıyor bebeğim 17 haftalık
17 haftalık bebek genelde hissedilmez özellikle ilk gebelikse hissedilmesi 20. Haftayı geçiyor. Hissettiğiniz şey bebek değil bağırsak hareketi gibi bir şey olabilir. Hissetseniz bile şiddetli ağrılar girmesi için şiddetli tekme atabilmesi gerekir Buda 30. Haftadan sonra olabilir. Eğer şiddeti artan ve geçmeyen ağrılarınız varsa doktorunuza danışın. Bebek hareketleri de sadece ayakla tekme olması gerekmez yumruk atabilir dönebilir gerinebilir hepsinin hissiyatı farklıdır. Sağlıkla gelsin bebeğiniz