Feci Bir Karışıklık

sınava gireceğin yere o da gelse sınavdan önce oralarda otursanız sonra sen sınava girsen birlikte biraz daha görüşüp ayrılsanız olmaz mı acaba?
üniversite mi okuyorsun neden sınavı geçemeyeceğini düşünüyorsun?

Ben mi görmedim yoksa gerçekten de bir kişi bile çıkıp geleceğinle bir daha görmeyeceğin bir adam için mi oynuyosun diye yazmamış mı ?
Neden kızımız fedakarlık yapmak zorunda anlamadım ? Madem adamın bir işi var ayakları üzerinde duruyor gayet tabii ki bir haftasonu çıkıp kız için o şehre gelebilir..
Ne ala oh valla.. Kız sınava girmesin , adam için onca saat yol çeksin , paşamız ailesiyle işini halledip dönsün..

Ben mi görmedim yoksa gerçekten de bir kişi bile çıkıp geleceğinle bir daha görmeyeceğin bir adam için mi oynuyosun diye yazmamış mı ?
Neden kızımız fedakarlık yapmak zorunda anlamadım ? Madem adamın bir işi var ayakları üzerinde duruyor gayet tabii ki bir haftasonu çıkıp kız için o şehre gelebilir..
Ne ala oh valla.. Kız sınava girmesin , adam için onca saat yol çeksin , paşamız ailesiyle işini halledip dönsün..

Bu yoruma tamamen katılıyorum.
:29:

Sinavin önemli tabi ama dedigin gibiyse yine sonucta ayni puansa bencede birkereligine birak, hemde zaten kafani derse sinavada verebilcegini sanmiyorum.
Hayalinde olan seyi de yap derim ama su var ya hic ayrilmak istemezsen? düsünsene 2 yil sürmüs bu duygular yakinlasirsanda baglanirsin o dakika ayrilman zorlasir.

bence sinavina gir . tanimadigin birisi icin fedakarlik yapma kim bilir daha kac tane sevgilisi vardir .yada kac kizi oyaliyordur.bence aldanma canim sinavin her seyden onemli.

Merhaba... 2 senedir bir şeyler hissettiğim bir insan var. Sonunda bulunduğum şehre gelecek, dolayısıyla görüşeceğiz de. (Hayatımdaki en büyük hayalim ona bir kez sarılmak.) Bundan sonra bir daha görüşemeyeceğiz büyük ihtimalle. Ancak şöyle de bir terslik var, buluşma gününe sınav denk geliyor. Aileme sınav olduğunu söylemeyip onunla buluşmayı düşünüyorum. Sonuçta o dersim pek iyi değil sınava girsem de girmesem de yine 10 alır çıkarım. Sizce ne yapayım?

Madem sınavdan gecemıceksen eger!!!!!!! GıT görüş:)

bence de işin bu kısmını da düşün.nasıl 2 senedir hiç görüşmediniz.ailesiyle işleri olmasa hiç gelmiycek.bu yanlış değilmi sence.seni çok görmek istese mutlaka gelirdi şimdiye kadar.bundan sonra da görüşemiycez demişsin.yani gelmeyeceğinden eminsin.bence görüşürsen bunları konuş duruma göre de vazgeç derim

Ailesiyle geliyor bir yerlere vs gideceklerinden dolayı bir gün var. Aslında her şey normaldi taa ki lanet hoca sınavı güne koyana kadar :(

sınav aile ile bir yere gitmekten daha önemli siz sınava girin o ailesiyle biryere gitmesin

Back
X