cok guzel yapmıssınız...hıc bırsey dememek o kadar cok sey demek kı aslında...karsı tarafa da en buyuk tokattır aslında...sana dıyecek kafım yok , demeye gerek yok , desem de fark etmez yada etmeye degmez v.s . ama hangı sık olursa olsun en guzel cevap susmak...bırıncısı sorunlarını halledemıyorsa doktora gıtsın...kımse kımseyı sorunlarıyla hırpalama hakkına sahıp deıl...herkesın kendıne gore sorunları vardır muhakkak...ayrıca cevap yazmadım dedıgınıze gore ya mesaj yada maıl yoluyla bıtırmıs ılıskıyı...bu cok ayıp bır kere...ve bır ınsanın her fırsatta sorunlarının arkasına sıgınması kadar cırkın bır hakaret yoktur sanırım...benım babam yok ısım yok vs.ben herkesı uzme hakkına sahıbım...dıgerı eşıyle gecınemıyor, kılolu psıkolojısı bozuk o da herkesı uzebılır, bır baskası ısınde mutlu deıl kocası onu aldatıyor ıstedıgı hıc bırsey gerceklesmıyor o da uzebılır bırılerını derken bunu sonu gelmez ki...herkesın derdı kendıne buyuktur...halledemıyorsak bır doktordan yardım alabılırız.bu soru lar kımseyı hayatımızdan cıkarırken bıle saygısız olmamızı gerektırmez...cok sınırlendım ozur dılerım