Fedakârlık bu mu oluyor ?

Bunun adı fedakarlık değil kendini stres topu olarak görme, mazoşistlik yani.
Ne erkek meraklısı kadınlarımız anlamıyorum ya, Allahım sen bizleri koru ama, sevgilisinden dayak yer sineye çeker, kocasından küfür yer sineye çeker. Kim lan bu erkekler, ben de evliyim ben bi numarasını göremedim erkeğin nedir bu kadar tapılacak olan? Boşuna bereket tanrısı diye koca bi ç.k yapmamışlar demek ki! Töbe yarabbim aklıma mukayyet ol!

Çok dil döktüm eşimde öyle dün onlara karşı eşim korudu onu ama anlamadı . Yazık yani . Daha bizim bile evimiz yokken eşim gitme bütün borcunu harcini ben öderim dedi düşünün yani . Bide adama kredi çekmiş ya

note3 kadinlar_klubü

Hiç üzülmeyin
Bazılarının kendi tercihi maalesef
Ne söyleseniz, ne yapsanız fayda etmez bildiklerini okurlar
Hiç bir emeğe de değmiyorlar
Hatta günün birinde, beni kocamdan ayırmaya çalıştınız diye yüzünüze çemkirme ihtimali %80

Kizlar buraya kendi sorunlarımi açarım hep ama bu sefer görumcem. Direk konuya giriyorum . Pazar aksami Görümcem kocasıyla kavga etmiş . Sebebi de ise giderken markete gittin niye bana haber vermedin sen söylesin sen böylesin bi ton küfür bişeyler fırlatma kiza . sonra k.p arayip kızı kapıya atıp gitmeler. Iste 4 gündür bizdeydi görumcem bide bu adamın tek hatası bu değil her şeyi yapmış kıza aldatmisti bir sürü borç harç yapıp kacmisti yani evliliği bitirebilicek herseyi yapmış 9 yıldır evliler . Hala kızı arıyor tehdit ediyor küfür ediyor falan dün Görümcemin k.v k.p bide 2 tane gorumcesi geldi bi de kızı haksız buldular geldiler gel dediler tipis tipis gitti görumcem bide hala onlar şikayet ediyor × söyle onda hata var Evlilik bu mu ? Yada evlilikte fedakâr olmak dedikleri bu mu oluyor??? :what::what:

note3 kadinlar_klubü

Eşiniz ya da kayınpederiniz bir şey demiyor mu?

Anlamadım. Kadın işe giderken markete uğramış ama kocasına haber vermemiş. Bu yüzden bir sürü küfür yiyip kapı dışarı mı edilmiş? :53:

Sonra da sen haksızsın demişler kadına ve geri mi dönmüş eve? Üstelik bu mağdur edilen kadının, işi gücü de var, ana babası da? :44: Çocukta yok derseniz tam olacak, aklım almıyor.

.

Çocuğu var 7 yaşında küçük değil o kadar çalışıyor da 26 yaşında genç Tw ailesi de kabul ediyor yani

note3 kadinlar_klubü

bunun adına fedakarlık denmez
bu düpe düz
kişiliksizlik
görümcenin sahip çıkanları da var ortadada kalmamış
ne demek geri dönmek
yazık
bazen diyorum ki
bazı insanlar yaşadıklarını cidden hakediyor
kötü oldukları için değil
boyun eğdikleri için
:50::50::50:

Ne bilim ya çok üzüldüm ben arkasında durdu babası da eşim de halbuki

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
boşver canım
gözü hala açılamamışsa bundan sonra da açılmaz zaten.. ne desen boş..

Böyle fedakarlık mı olur ?
Görümceniz hayatı kendisine zından ediyor ...

Fedakarlık öle birşey değil tabiki...

Hadi Görümcenizin aklından zoru var. Ailesi nedn durdurmadı.

Sanırım bazı kadınların evliliğe bakış açısı kocamdır döverde severde lafından ibaret. Neyin kafasını yaşıyorlar anlamak mümkün değil.

kimse mukemmel degil, evlilikte birseyler alttan alinarak yuruyor...

ama bu durum farkli..isin icinde aldatma ve siddet varsa bana gore gercekten bosanma sebebidir...Allah korusun Rabbim kimseye vermesin...

O gitmek isteyince napsn lar ki yani eşim çok bağırdı ona da o adamın ailesini de kendi istedi valla . K.p daha kabul etmem dedi

note3 kadinlar_klubü

Az önce başka bir konuya yazdım, benim kardeşimde bu model
Adamlar ne yaparsa yapsın, sinek kadar kocam olsun ama başımda bulunsun mantığı ile yapıyorlar
Hiç karışmayın, çeksin

aynen sana katılıyorum arkadaşım benim eltimde aynı bu şekilde ilk başlarda çok üzülüyordum kaynıma kızıp eltime sürekli bırakması gerektiğini yazık olduğunu anlatmaya çalıştım sonra baktım ben kötü oldum beni herkesle kötü etti haaaa dedim bu hakediyor demekki hiç karışma bazı insanların hakettiği layığı bu

aynen sana katılıyorum arkadaşım benim eltimde aynı bu şekilde ilk başlarda çok üzülüyordum kaynıma kızıp eltime sürekli bırakması gerektiğini yazık olduğunu anlatmaya çalıştım sonra baktım ben kötü oldum beni herkesle kötü etti haaaa dedim bu hakediyor demekki hiç karışma bazı insanların hakettiği layığı bu

Ya ben bi kere uyardım daha birsey yapamam zaten

note3 kadinlar_klubü

Eşiniz ya da kayınpederiniz bir şey demiyor mu?

Onlar gitme dedi eşim hatta ne borcun varsa ben öderim dedi gitme yeter ki . Düşün biz bebek bekliyoruz daha kurulu evimiz bile yok eşim yine göze aldı ama i yine de gitti

note3 kadinlar_klubü

Kadınlar bu şekilde fedakarlık yaptıklarını zannediyorlar, ama eşlerinin bencilliklerini......... pardon bencillik fazla iyimser oldu, öküzlüklerini görmezden gelerek herşeyin düzeleceğini ve kaderin bir gün onlara da güleceğini düşünüyorlar ama bu şekilde sadece bahsi geçen incitici davranışları pekiştiriyorlar. İnsanlar bedel ödemeden yaptıkları şeyin hata olduğunu anlamazlar ki. Şimdi "görümceniz ezdirmesin kendisini, vs.." diyeceğim ama biliyorum ki değişecek bir şey olmayacak. Allah yardımcısı olsun..

Kadınlar bu şekilde fedakarlık yaptıklarını zannediyorlar, ama eşlerinin bencilliklerini......... pardon bencillik fazla iyimser oldu, öküzlüklerini görmezden gelerek herşeyin düzeleceğini ve kaderin bir gün onlara da güleceğini düşünüyorlar ama bu şekilde sadece bahsi geçen incitici davranışları pekiştiriyorlar. İnsanlar bedel ödemeden yaptıkları şeyin hata olduğunu anlamazlar ki. Şimdi "görümceniz ezdirmesin kendisini, vs.." diyeceğim ama biliyorum ki değişecek bir şey olmayacak. Allah yardımcısı olsun..

Aynen n sordum döndükten sonra değişti mi diye Hayır dedi :(

note3 kadinlar_klubü

Back
X